2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
والا من یه میوم بزرگ دارم الان به اندازه ۱۰ سانت قبل عید ۶ سانت بود ۳ روز بیمارستان بستری بودم به خا ...

ایشالله خدا کمکت کنه عزبزم و بچت صحیح و سالم میاد بغلت .فیبرومت کجاست داخل رحم؟یا خلفیه.قبل از بارداری چند سانت بود؟

اگه ساب سروزال باشه یعنی داخل حفره رحم نباشه مهم نیس

نه داخل رحم نیست ناحیه خلفی رحمه .دکتر گفت تو بارداری رشد می کنه .اخه من هنوز باردار نشدم این همین جور داره رشد می کنه .نگرانم خیلی بزرگ بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه داخل رحم نیست ناحیه خلفی رحمه .دکتر گفت تو بارداری رشد می کنه .اخه من هنوز باردار نشدم این همین ج ...

نمی شه قسم خورد که رشد نمی کنه

اما میوم ۲۳ میلی ساب سروزال رو جراحی نمی کنن

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .م ...

من دو تا میدم غیر فشاری کوچیک دارم که حتی گاهی دکتر نمی بینه تو سونو هام خودم یاد آوریش می کنم ولی شما حتما با چند نفر متخصص زنان دیگه مشورت کن

الهى به سلامتى رويا جون💕🌸انشالله زايمان خيلى راحت و به موقعى داشته باشيم🙏🏼😘🌸 منم هفته ديگه وق ...

انشالله زایمانمون خاطره خوبی بشه😅 من که هر شب دارم کابوسش رو میبینم 

به نظرم سونو هر چی کمتر آرامش بیشتر😊

اره عزیز منم بعدش خونریزی  داشتم .آنتی بیوتیک می خوری؟

بله آزیترومایسین دارم روزی یکی،بهم مفنامیک اسید هم داده که من درد نداشتم نخوردم نمیدونم مفنامیک روی خونریزی اثر داره؟؟

شما خونریزتون چطور بود؟من دوشنبه عمل داشتم بعد از ترخیص فقط چند قطره داشتم فرداشم یعنی سه شنبه دو قطره ولی امروز صبح که بیدار شدم دیدم لباس زیرم کامل خونی نشده)البته ببخشید اینقدر واضح گفتم)

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ایشالله خدا کمکت کنه عزبزم و بچت صحیح و سالم میاد بغلت .فیبرومت کجاست داخل رحم؟یا خلفیه.قبل از باردا ...

والا من اصلا یادم نمیاد که قبلا داشتم یا نه برای منم ساب سروزال ولی بزرگ پایین شکم سمت چپ مثل یه وزنه میمونه و با دست قشنگ حس میشه البته برای بعضیا بزرگ میشه و بدون درده ولی برای شما الان خیلی کوچیکه ولی میدونید که خودش باعث نازایی میشه

اوووووووه من فکر کردم حالا چه قدره، گفتم لابد 5 سانت، 10 سانته، نه عزیزم اگه اثر فشاری نداره هیییییی ...

مرسی عزیزم خیلیییییی ارومم کردی .نه اثر فشاری نداره .اخر دکترم خیلی وای وای می کنه واقعا ترسوندم .