2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
شوهر منم عملش میکروسرجری بود اما درد داشت تا دوهفته به طوری که برا دسشویی رفتن اذیت بود.تا یک ماه هم ...

پس ولش کن کلا حوصله غر زدن ندارم اصلا🙊🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه گلم اصلا درست نیست، عمل رو به همه کسانی که واریکوسل دارن تجویز نمی کنن، حتما مزایای عمل باید به م ...

آره خودمم تعجب کردم اگه عوارضش این باشه که همه کنار می کشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم درد نداشت وقتي دكتر معاينه كرد متوجه شد واريكوسل داره ، دو تا دكتر ارولوژي بهش گفتن عمل كنه ...

نمی دونم دودلم عمل کنه خودشم راضی نیست

عزیزم ادم اولش نمیتونه قبول کنه...مخصوصا من چون سنم خیلی پایین بود حاضر نبودم تن بدم به ای وی اف...م ...

حالا خاكستري جون من برعكس شما از همون ٦ ماه اول بعد از ازدواج كه نتونستيم بچه دار بشيم به همسرم پيشنهاد دادم بريم مركز ناباروري چون هر دومون هم سنمون بالا بود ولي اوايل همسرم مقاوت ميكرد و ميگفت هنوز زوده و حالا اون بنده خدا باز ديگه داشت راضي ميشد كه مادرم زياد موافق نبود و ميگفت طبيعي باردار بشي بهتره ولي چند وقت پيش داشت بهم ميگفت وقتي كه به دخترم نگاه ميكنه و شيرين كاريهاش رو ميبينه با خودش ميگه من چه كار خوبي كردم رفتم دنبال كارهاي آي وي اف . 

خانوما من به کیلینیک نینی سایت پیام دادم شرایطمو گفتم در مورد تیروئیدم ونظر دکتر غددم که الان جوابمو داده که تیروئید 3.5 نرمال برای اقدام به بارداری فقط قرص تیروئیدتو ادامه بده پس چرا دکتر غدد بهم نامه نداد بنظرتون دکترمو عوض کنم

دلم براشون میسوزه قراره بخوابونمشون تو آب نمک🙃 به اندازه این بچه ای که تو شکمم هست اون سلول های یخ ...

رويا جون من پارسال شهريور جنينهاي فريزم رو تمديد كردم ، به قول شما من هم نميدونم چرا حس خوبي بهشون دارم ، حتي با اينكه خدا بهم لطف كرده و فعلا نياز به استفاده ازشون ندارم ولي امسال هم دوباره ميخوام تمديدشون كنم ، آخه همون اول كه ١٤ تا جنين برام تشكيل شد به همسرم گفتم اگر ١٤ تاشون هم برامون بچه بشن دوست دارم بيارمشون توي خونمون ، الان از ١٤ تا يكيش دختر عزيزم شده و ٨ تاش موندن . 

حالا خاكستري جون من برعكس شما از همون ٦ ماه اول بعد از ازدواج كه نتونستيم بچه دار بشيم به همسرم پيشن ...

ما هم از همون اولش رفتیم دنبال درمان چون می دونستم تنبلی تخمدان دارم ولی همش به در بسته خوردیم گیر دکترای بی تجربه افتادیم که فقط به فکر جیبشون بودن هیچی براشون مهم نبود معروفترین مرکز ناباروری رفتیم همون اوایل ازدواج مارو آی یو آی کردن ولی مشکل شوهرمو نتونستن بفهمن که واریکوسل داره همونا باعث شدن تا همین امسال ندونیم این مشکلو اگه از اول می دونستیم الکی لینقدر دارو درمان نمی کردیم یکسره میرفتیم واسه میکرو اینقدر وقت ازدست نمیدادیم 

منم یکشنبه انتقال دادم دو تا جوجه خوشکل😍😍😍😍

عزیزم مبارکت باشه انشاللله به سلامتی و شادی همراه باشه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام رويا خوبى؟؟؟تا كى بايد آسپرين بخورى؟ به من گفتن هفته ٣٦ قطع كنم و نيازى هم نيست به مرور قطع بش ...

عزيزم براي من هم توي بارداري قبلي كه آسپرين داشتم آخر ماه هفت يكدفعه قطع شد ، نگران يكدفعه قطع شدنش نباش .

سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁 من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰ ...

عزيزم تاريخ آخرين پريودت كي بوده ؟ من هفته ٥ رفتم سونو فقط ساك ديده شد و هفته ٦ رفتم قلب رو هم ديدم .

نمی دونم دودلم عمل کنه خودشم راضی نیست

عزيزم اگر ميخوان ميكرو انجام بدين و بهتون گفتن شرايطش براي ميكرو خوبه عمل نكنه بهتره ، همسر من هنوز هم ميگه من الكي عمل كردم ، دكترش هم توي همون ساختمان پزشكاني هست كه من الان براي بارداري ميرم پيشش هر دفعه ميريم اونجا داغ دلش تازه ميشه .

ما هم از همون اولش رفتیم دنبال درمان چون می دونستم تنبلی تخمدان دارم ولی همش به در بسته خوردیم گیر د ...

عزيزم ديگه همه ما اين وقت تلف كردنها رو يه جورايي داشتيم ، توكل به خدا ان شا الله شما هم خيلي زود نتيجه ميگيريد .

من خيلي براش ناراحت شدم توي يك تاپيك ديگه اتفاقي ديدم اين بار هم مثل اينكه بنده خدا بتاش افت كرده . ...

وااای مامان سبحان جدی میگی،خیلی ناراحت شدم،چنروزه توفکرشم،بنده خداا😔

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود