2777
2789

یه دختره شاخ کلاس بود یعنی همه واسش سرو دست میشکوندن از اون پرروهاست...

با دوستاش که تو کلاسمون بودن قهر میکنه و از تنهایی میگه که بچه ها کی میاد بریم با هم سوار ماشین شیم قه کافه ای هم بریم .

من عین احمقا میگم من میام..

بعد فهمیدم من چرت فقط قبول کردم و کسی باهاش نرفت.من فقط ساده و خرم اه متنفرم از خودم..

این دختره با دوستاش یادمه یه بار یه چیزی داشتن راجبم به بد میگفتن.باهاش رفتم خلاصه کافه ام رفتم.

شمارمم گرفته بود .

سرِ امتحان بعدی هم زنگ زد که باهم بریم امتحان بدیم من الکی گفتم که ببخشید زود امتحان دادم زود رفتم.خلاصه ناراحت شد حتما .ولی جواب داد که عیب نداره عشقم.

امتحان بعدیمون خبری ازش نشد با دوست صمیمیش دیدمش🥲دیگه دوست صمیمیشو دید هرگز بهم زنگ نزد ..

این جریان واسه امتحانای خرداد بود.

تو کافه ام خدا مرگم بده چقد پشت سر همکلاسیا  غیبت کردم مطمئنم این پررو منو لو میده چون دیدم دوباره با همون دوستاش خوب شده🥲

الان موقع امتحانا میترسم ببینمشون یه تیکه ای بندازناز سادگیم متنفرم اون از سر تنهایی الکی خودشو باهام‌خوب نشون داد و اصلا قبلش تو کلاس محلمم نمیکرد 🥲🥲فردا امتحان دارم میترسم برم و همه بچه های کلاس بدونن که پشت سرشون چه غیبتایی کردم و باهام دعوا بگیرن🫠🫠نمیتونم الان رو درس تمرکز کنم چیکار کنم به نطرتون؟

از سادگیم متنفرمممم ای خدااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوار حاشا بلنده تا میتونی انکار کن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

ولی لطفا قبل اینکه بخوای با کسی راجب یکی حرف بزنی به این فکر کن که به من چه به اون چه و اگه واقعا دلیل مهمی پیدا نکردی چیزی نگو

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ولی لطفا قبل اینکه بخوای با کسی راجب یکی حرف بزنی به این فکر کن که به من چه به اون چه و اگه واقعا دل ...

آره واقعا خیلی قبلا ساده بودم تازه دوماهه آدم شدم انقد رو خودم کار کردم

آره واقعا خیلی قبلا ساده بودم تازه دوماهه آدم شدم انقد رو خودم کار کردم

مراقب باش یه سال دیگه نگی یه سال پیش خیلی ساده بودم 

به هرچی میگی و هرکار میکنی قبلش فکر کنی دیگه ساده نیستی 😁🤍

مراقب باش یه سال دیگه نگی یه سال پیش خیلی ساده بودم به هرچی میگی و هرکار میکنی قبلش فکر کنی دیگه ساد ...

الان فردا با چه رویی برم امتحان بدم🫠🫠در این حد غیبت کردم که گفتم از این بدم میاد از اون بدم میاد یا مثلا این پسره رو میشناسم در همین حد.

آها یکی ام گفتم زشته😂

الان فردا با چه رویی برم امتحان بدم🫠🫠در این حد غیبت کردم که گفتم از این بدم میاد از اون بدم میاد ی ...

هرکی هرچی گفت بگو من؟؟؟!!! به من این وصله ها نمی‌چسبه و عصبی نشو فقط بخند بگو نه بابا من هیچوقت اینجوری پشت سر کسی حرف نمیزنم

اینا رو از یکی از دورو ترین بجه های کلاسمون به شخصه دیدم و اینکه منظورم این نیست که دورو باش ولی درس بگیر دیگه راجب هیچکی بد نگو مخصوصا وقتی میبینی باهم اوکی میشن تو میمونی بینشون

و دلت رو نسبت به کسی بد نکن و عیب و ایراد هارو نبین قطعا همه آدم ها ویژگی های خوب و بد دارن و چه بهتر که چشم هامون رو با دیدن ویژگی های بد اذیت نکنیم