2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
انشالله همینطوری....  حتما ویزیتتم برو که اگه باردار بودی انشالله دارو لازم بود بهت بده.....&n ...

سلام آنا جون

من دیروز رفتم مطب دکتر زرنانی بیمارستان گاندی

3.6=tsh و 1100=anti tpo

البته بارداری دوم بود و مشکل سقط و... خدا را شکر نداشتم و هر دو بارداری طبیعی بوده

دکتر زرنانی گفتن گاهی آنتی بادی کاری کاری نداره ولی خوب پیشنهاداتی دادن برای پیشگیری:

1- قرص لووتیروکسین تا رسیدن tsh به زیر 2.5 و چکاپ ماهانه و ادامه مصرف قرص حداقل تا 6 ماه بعد از زایمان 

2- قرص آسپرین

3- ویتامین دی هر روز

4- پردنیزولون 5 میلی گرم تا پایان ماه چهارم 

راستی ویتامین دی هر روز زیاد نیست؟!!!!! 

یادمه یه دکتری میگفت اگر ویتامین دی را بدن نیاز نداشته باشه و آدم بخوره به کلیه جنین آسیب میزنه! 

آسپرین هم گفت تا آخرش بخور.... خونم زیادی رقیق نمیشه؟! تا هفته 35 اینا بخورم قطعش کنم بهتره نه؟ 

نظرت چیه آنا جون؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ساب سروزال باشه یعنی داخل حفره رحم نباشه مهم نیس

اصلا در اين اندازه اهميتي نداره البته اگه سابسروز باشه 

مال من 13 سانت شده بود پارسال آصف جاه جراحي كرد برام يك هيبتي بود واسه خودش ولي چون سابسرزو بود حتي بعضي دكترا ميگفتن مهم نيست! نميخاد عمل كني سر سزارين برش ميداريم! 

منم اوايل زير بار عمل نميرفتم ميترسيدم بعد يك كم جلوتر رفتم ديدم دكتراي باتجربه نظرشون برداشتن چون با اين سختي با ivf باردار بشم بعد اين فيبرومم اذيت كنه ... ديگه خيلي سخت ميشد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
برای منم خلفی از کی باید حس کنم ؟ البته به نظر خودم تا حالا ۲ بار فهمیدم البته اگه توهم نزده باشم &n ...

من اولین حرکتش رو هفته ۱۳ متوجه شدم. کوتاه و آروم بود.... البته خیلی ها میگن امکان نداره اون هفته اما خب واسه من اینطوری بود. انگار یه ماهی موقع شنا بدنش بخوره به دیواره تنگ. در حد یک لحظه بود

اصلا در اين اندازه اهميتي نداره البته اگه سابسروز باشه  مال من 13 سانت شده بود پارسال آصف جاه ...

بله معمولا حین سزارین بر میدارن میوم های ساب سروز رو

و مث گفته شما میوم ساب سروز ۲ سانتی اهمیتی نداره

من هم خيلي ناراحت شدم ديشب اتفاقي توي يكي از تاپيكها ديدم . ان شا الله كه خدا خودش بهش كمك كنه و از ...

سرم نگرفته بوداینبارمامان سبحان؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برای منم خلفی از کی باید حس کنم ؟ البته به نظر خودم تا حالا ۲ بار فهمیدم البته اگه توهم نزده باشم &n ...

منم.خلفی ام و همچنان بیصبرانه.منتظرم...ی چیزایی هم حس کردم ولی دکتر میگه اونا نبض رحم هست و برا حرکات هنوز زوده..شما دیگه باید حس کنیدفک.کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بتای کی افت کرده؟

افسون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹