2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

ممنون دوسی.......

خیلی دلتون پاکه حتما خدا صداتون رو میشنوه هنگام دعا در حق دیگران....

کل روزای ابی پشت سر هم نزدیکی داشتی؟

انا جون دعا کن نوار های منم بیوفته برا زایمان😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جان مامان شدنت مبارک...... تو و آزی اسم پسراتون رو بزارید سعید😉💃💃💃💃💃💃💃💃بخاطر عید سع ...

ممنون عزیزم هنوز آزمایش ندادم😄 حالا از کجا معلوم پسره

آها اگه دخترم بود لابد بزاریم سعیده😆

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره عزیزم تقریبا مشابه....  البته خوب هر کدوم برندهای مختلف دارن.....  مثلا گونال و سینا ...

اوکی پس نا آشنا نیست ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من ذخیرم ١/۴ بود و بعد ٢ پانکچر و تقریبا 12 تخمک سر جمع ذخیرم شد ١/١٨ یعنی خیلی کم نشد.....&nb ...

راستش هزینه میکرو خیلی بالاست این بار با سرم  و هیسترو و چسب جنین و تعیین جنسیت حدود20میلیون شد تازه فکر کنم یه خرده بیشتر. اینه که گفتم یه نفسی بکشه همسر  بینش هم ای یو ای کنم. والله دکتر اصلا نمیگه ازمایش جدید البته فکر کنم بهمن ازمایش دادم. همش به خودم میگم دکتر اشتباه کرد 4تا جنین پسر برام گذاشت  حداقل 2تاش و فریز میکرد. دید چه قدر عذاب کشیدم از امپولها و چقدر هزینه کردم حالا همه چیز از اول   

خانما فشار پایین باشه چی باید بخوریم  فشار من هشت و نیم . رو ۶ هست 🙄🙄

منم فشارم افت ميكنه

فقط نمك دريا خوبه

من هميشه تو كيفم دارم

يه كم ميريزم تو دهنم مزه مزه ميكنم آني خوب ميشم

الهام جان خیلی خیلی بهت تبریک می گم.من تازه متوجه شدم.انشاالله همه چیز به خوبی پیش میره

سلامت باشی خانمی😍😘ان شالله قسمت شما گلم 🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سرنگ خارجی ۵۰ سی سی ظریفت داره،من با دوز ۵۰ میزدم پر میشد

نه عزیزم منظورم اینکه با سرنگ قبلی بیست سی سی میزدم مواد امپول فکرکنم کمتر بود این سرنگ تا درجه بیستش حس میکنم موادش بیشتر میشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

سلام بچه ها

یه سوال دارم

اگه عفونت ادرار داشته باشیم،اولا توی بارداری خیلی ضرر داره؟دوما از کجا میشه فهمید؟چون من اصلا موقع ادرار سوزش اینا ندارم ولی (ببخشیدا) موقع تخلیه ی ادرار حس میکنم همش چند قطره میمونه ! شنبه میرم ازمایش میدم ولی میخوام بدونم طبیعیه یا نشونه ی عفونته؟اگه عفونت باشه دارو میدن زود خوب میشیم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله عزیزم همین مامانی طاها جون هر دو بارداریش با جنین یه روزه بوده....  هشت سلولی که جنین سه ر ...

انا جان روز یازده انتقال بتام شد صد......چی بگم حالاااا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه