2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

سلام بچه ها یکی ازدوستام 24 تخمک داشته بعد عمل تهوع داشته بعدم کمردرد و.. الان شکمش بزرگ شده وشکم درد داره چی بخوره خوب بشه؟ سفیده تخم مرغ و دوغ میخوره دیگه چکار باید کنه؟ 

...... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا...من دو سه روزه تو شکمم دردهای نقطه ای میگیره مثلا تو چند نقطه درد میگیره یا تیر میکشه.. ...

عزیزم من خیلی وقته اینجورم بخاطر رشد رحمه ک ب این ور اونور فشار میاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من خیلی وقته اینجورم بخاطر رشد رحمه ک ب این ور اونور فشار میاره

عه پس طبیعیه .خودمم حس میکنم بخاطر رشد رحم هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها کمک   تو رو خدا هر کس میتونه کمک کنه ...امروز ۱۲ انتقالمه الان رفتم دستشویی دو تا ...

عزیزم.نگران نباش لک رو ک اکثریت دارن..استراحت کن..اگه خدای نکرده خونریزی بشه باید پروژسترن اضاف کنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عه پس طبیعیه .خودمم حس میکنم بخاطر رشد رحم هست

آره بابا من بیشتر تخمدونام درد میکنه مثل تیر کشیدن.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها یکی ازدوستام 24 تخمک داشته بعد عمل تهوع داشته بعدم کمردرد و.. الان شکمش بزرگ شده وشکم در ...

اگه شکمش بزرگ.شده باید بره بیمارستان حتما..دور از جون شکمش اب نیاورده باشه ی وقت

سلام من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بارداري مثبت بوده

عزیزم چهار روزه خیلی زوده من ۸ به بعد فقط گرمایی بودم و درد تخمدان داشتم حالت های پریودی هم داشتم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوســـــتان گلم طاعات عباداتتون قبول درگاه حق باشه ❤️🙏🏻 عید تک تکتون هم مبارک 🌺🍀🌹ان شالله بحق این روز عزیز حاجات همتون برآورده بخیر بشه 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بچه ها یکی ازدوستام 24 تخمک داشته بعد عمل تهوع داشته بعدم کمردرد و.. الان شکمش بزرگ شده وشکم در ...

بگو حتما بره بیمارستان احتمال زیاد بستری میشه. بعد پانکچر به من گفتن در صورت بزرگ شدن شکم  یا سفت شدن شکم و یا کاهش ادرار حتما بیام بیمارستان . گفتن هر کدومشو داشتی بیا

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

باید بره دکتر حتما 

دکتر به من کابر گولین داد هرروزی یکی بخورم 

با پودر پروتئین خیلی پودرِ کمک میکرد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم من خودم هر وقت آش پرسبزي ميخورم و همينطور سيب ديگه يبوست نميگيرم ، كيوي هم خوبه البته ، صبح نا ...

چشم مرسی فداتشم...منم تا حالا مشکلی نداشتم تازگیا اینجوری شدم...چون جفتم پایینه میترسم از یبوست😆همش میترسم بعدش به خونریزی بیفتم...هی چک میکنم.دیوونه شدم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوســـــتان گلم طاعات عباداتتون قبول درگاه حق باشه ❤️🙏🏻 عید تک تکتون هم مبارک 🌺🍀🌹ان شالله بحق ا ...

الهام جان خیلی خیلی بهت تبریک می گم.من تازه متوجه شدم.انشاالله همه چیز به خوبی پیش میره