2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
خب با چند تا شماره زنگ بزن هر دفعه هم اسم دکترترو یکیش بگو ببین کدومو قبول میکنن

خوب عزیزم پشت تلفن بگه نسخه که به نام دکتر نباشه نمیدن که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کسی هست اینجا با تخمک اهدایی باردار شده باشه ؟؟

بله عزیزم بودن که با تخمک اهدایی جواب گرفتن..... 

حتی یادمه یکیشون دوقلو باردار شد.... 

فکر کنم مامان کتایون بود اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اررررره گلم ولی شانس ندارم که این سری کلی زحمت کشیدم سپتوم بزرگ داشتم عمل کردم سرم زدم لنفوسیتو....ب ...

خدا بخواد اینا حرفن عزیزم..... 

خدارو شکر.....  خوشحالم این پستت رو دیدم....

ممنون آنا جون.اما هنوز ورم داره.درد هم داره موقع ایستادن.نمیدونم فعلا منتظریم شنبه بشه بریم پیش دکتر خودش.دعا کنین مورد خاصی نباشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم از خدا برات از اون اشانتیونایی که بهم داده آرزو میکنم....  

آنا جون شما انگار مستجاب الدعوه ای! 

با دل مهربونت برای من دعا کن همین بار اول مثبت بشم چون واقعا سنم اجازه نمیده این مسیرو چند بار طی کنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستای گلم امروز جواب آزمایشم مثبت شد بتام 225 شد و واقعا از خدا ممنونم که منو همسرمو مورد لطف ...

عزیزم بابت معجزه شیرینت ن تبریک میگم.... 

گوارای وجودت بشه این حس زیبا و یه عمر طولانی ازش لذت ببری.... 

دوستای خوبم سلام  از همتون ممنونم که برام دعا کردید. راستش تا دیشب هم خیلی درد داشتم تقریبا مط ...

عزیزم خوشحالم این خان رو هم گشت سر گذاشتی.... 

انشالله بتای تپلت شادیمونو صدچندان میکنه.... 

سلام دوستان من آزمايشمو تكرار كردم خداروشكر شد ١١٠٠ . ان شالله قسمت همه منتظرها به زودي زود ان شالله ...

خدارو شکر عزیزم.... 

گوارای وجودت.... 

به دل خوشو سلامتی بغلشون کنین.... 

يه سوال داشتم دوستان كساني كه ميكرو انجام ميدن ممكنه جنين خارج رحمي بشه ؟ 

بله عزیزم احتمالش هست ولی شما بهش فکر نکن دیگه به خدا بسپار بقیه داستانو.... 

بهترین سناریو نویسه.... 

سلام بچه ها میدونم سوالم خیلی مسخرس اما میگن اگه از لحاظ روحی حالتون خوب نباشه جنین نمیگیره کسی بود ...

عزیزم ربطی نداره اما سعی کن شاد باشی و ریلکس تو روحیات دردونت تاثیر میذاره.... 

میتونه باعث بیش‌فعالی بشه.... 

یا باعث بیقراریهای دردونت بعد تولدش بشه.... 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

عزیزم این پستت روکه دیدم دوباره شادی اون لحظه رو که بهم خبر دادی و تجربه کردم.... 

بازم بهت تبریک میگم عزیزم.... 

گوارای وجودت.... 

خستگیتون از تنتون در میره انشالله به بغل کردنش.... 

صدف جون مبارک باشه🌷🌷🌷

ممنون عزیزم هنوز آزمایش ندادم که😄 دعاکن برام آخه تا شنبه چطور صبرکنم😩

انشاءالله خیلی زود زود خبر خوبت رو بشنویم😍که مامان شدی 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم هنوز آزمایش ندادم که😄 دعاکن برام آخه تا شنبه چطور صبرکنم😩 انشاءالله خیلی زود زود خبر ...

صدف جان مامان شدنت مبارک......

تو و آزی اسم پسراتون رو بزارید سعید😉💃💃💃💃💃💃💃💃بخاطر عید سعید فطر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،