2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
من دکتر یادش رفته بنویسه روش  . منم دوتا رو واژینال استفاده کردم . الان شوهرم  روشو میخونه ...

من کلا واژینال گذاشتم سیکلو ژستارو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها لطفا هرکی درمورد جنین بلاست همون ۵ روزه اطلاعاتی داره بهم بگه  چندتا سوال دارم همون او ...

عزیزم خوب اولا بر اساس کیفیت جنینات میتونن بگن صلاحه بلاست بشن یا نه... 

اولا خوب احتمال داره همه جنینا به مرحله بلاست نرسن برا همین باید جنین شناس تشخیص بده جا داره ریسک کنن یا نه.... 

پس به نظرم بسپار به جنین شناس.... 

هزینه داره اما دقیق نمیدونم.... 

هم می‌شد همون اول بلاست کنن فریز کنن هم بعدا میشه مثلا یک یا دو بسته رو باز کنن بذارن برسن به مرحله بلاست.... 

بعد انتقال بدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا کسیو دیدین با جنین هشت سلولی حامله بشه؟ کیفیت جنینام خوب نبود روژ هفت انتقالم

بله عزیزم همین مامانی طاها جون هر دو بارداریش با جنین یه روزه بوده.... 

هشت سلولی که جنین سه روزه هست خیلیا مامان شدن..... 

عزیزم خوب اولا بر اساس کیفیت جنینات میتونن بگن صلاحه بلاست بشن یا نه...  اولا خوب احتمال داره ...

ممنووونم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام آناجون و بچه ها از خدا خواستم هرچی زودتر همه این مسیر زود زود از جلوشون بره و خدا همه رو نجات ...

عزیزم از خدا برات از اون اشانتیونایی که بهم داده آرزو میکنم.... 

نه فقط موقع راه رفتن درد داره.فردا پیش اورولوژیست اورژانسی نوبت گرفتم.آنتی بیوتیک هم میخوره.

عزیزم همش میخونم که برسم به اینکه بگی همسرت بهتر شده..... 

انشالله تا الان حالش خوب خوب شده باشه.... 

سلام دوباره.امروز شوهرم رو بردیم دکتر معاینه کرد گفت  عادیه و باید دوروزی استراحت کنه.دیشب هم د ...

خدارو شکر..... 

خوشحالم این پستت رو دیدم.... 

عزیزم از خدا برات از اون اشانتیونایی که بهم داده آرزو میکنم.... 

آناجون تا آزمایش ندم مطمئن نمیشم فکرمیکنم خدا برام معجزه کرده👼

تا شنبه باید صبرکنم😐 من تقریبا بیست تا قرص کلسیم دی خوردم البته سرخود

چون یکی از ناخن های دستم خیلی سوراخ سواخی روش بود و ناخنمو دفرمه کرده و منم رفتم کلسیم دی خریدم و میخورم الان نمیدونم باز بخورم یا نه

اسید فولیکم ک کلا گذاشته بودم کنار ماه رمضون میخوردم😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من آخه مشکل انعقادی دارم  قطع که میکنم هم نگرانم میزنم هم اینجوریم  سه شنبه تا صبح که قش ...

عزیزم میدونی که منم مشکل انعقادی داشتم.... 

پس نگران نباش..... 

عزیزم.این بستگی ب روال کار هرمرکزی داره..مثلا مرکز ما همون اول گذاشته بودن بلاست بشه بعد فریز کردن.. ...

عزیزم پس هزینه نداره درسته؟؟؟ 

به دکترم گفتم  عزیزم گفتن هروقت لک دیدی. دو روز قطع کن و مجدد استفاده کن

هماتوم داری؟؟؟؟ 

ممنون عزیزم.باور کن همین که اسپرم خوب پیدا کردن انگار دنیا رو به من دادن.حتی اگه همون بار اول مثبت ن ...

عزیز دلم مطمئن باش همین حس خوبت قراره مستدام بشه پس تا میتونی حفظش کن.... 

عزیزم پس هزینه نداره درسته؟؟؟ 

برا ما مرکز دولتی هزینه نداشت..ولی انگار دوستان گفتن هزینه داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم.ان شاالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو اینجا بدی. آره بخدا خیلی بی رحمن .من پیش دکتر خود ...

به مام به خاطر شرایط اسپرم همین اهدایی رو گفتن اما ما تسلیم نشدیم..... 

الانم نتیجه این تسلیم نشدنمون کنارمونه و لذت دنیارو بهمون میده.... 

شک نکنین شمام تجربش میکنین....