2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
آنا جان عدد بتاي منو لطفا ميبيني، بالا يا پايين بودنش به رنج آزمايشگاه هم ربط داره يا خير؟ 

عالیه که عزیزم.... 

با بتای 51 زایمان موفقم داشتیم.... 

خدا تو شکر کن و مامان خوبی باش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عالیه که عزیزم....  با بتای 51 زایمان موفقم داشتیم....  خدا تو شکر کن و مامان خوبی باش.. ...

آنا جون راسته که کسایی که از طریق بیوپسی اسپرم میگیرن از همسرشون، شانس خیلی کمتری دارن به نسبت بقیه برا مثبت شدن؟ 

چقد دیروز خوشحال بودم.رفتم برا کارای فریز اسپرم ، بهم گفت شما چون با عمل تسه از همسرتون اسپرم گرفتیم شانستون از بقیه خیلی کمتره برا مثبت شدن.یجورایی انگار میخواست بهم بگه حالا زیاد هم خوشحال نباش در هر صورت باید بری برا جنین اهدایی😕😕😕

ولی من اصلا حرفش برام مهم نیست.آخه قبل از عمل هم گفته بود برا شما بیوپسی جواب نمیده و هر کاری کردیم قبول نکرد روز بعدش دکتر شوهرم بزور راضیش کرد که شوهرم عمل کنه ولی خب نتیجه کاملا عکس اون چیزی بود که می گفت و اسپرم خوب پیدا شد تو نمونه🤗🤗🤗🤗

یچیز دیگه آنا جون شوهر من اسپرم داره ولی اکثرا مرده هستن.دلیلش چیه؟ شوهر من واریکوسل داشت عمل کرد مهر پارسال. احتمال داره عود کرده باشه دوباره و به همین دلیل باشه؟  جنین شناس که میگفت شوهر شما احتمالا انسداد داره و همین باعث میشه اسپرم مرده بیاد بیرون.میگفت اصلا با عمل رفع نمیشه و هیچوقت هم نمیتونیم طبیعی باردار بشیم.حرفش درسته؟ آخه من دیدم بعضی ها آزو اسپرمی انسدادی بودن بعضا با عمل رفع میشد انسدادشون.چطور این همچین حرفی میزنه؟

ببخشید خیلی نوشتم .

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس رويا جون من كه سزارين ميشم فكر كنم از شما زودتر زايمان كنم يا نهايتا همزمان بشه ، ٢٠ خرداد كه برم ...

ای جاااان😍

تاریخ زایمان منو ۲۴ تیر گفتن ولی به نظرم زودتر از این موعد دردم بگیره

شما آخرین سونو رو قراره کی بری؟

من ۲۵ خرداد آخرین سونو رو میرم . فک کنم اون موقع دقیق تر تاریخ بدن

به سلامتي مبارك باشه خيلي خوشحال شدم خانمي ، پس گل پسرت مثل دختر من هنوز به دنيا نيومده خوش قدمه ، د ...

انشالله این شازده کوچولو هم مثل خواهرش براتون پر از خیر و برکته

آخ گفتی خونه..... دل تو دلم نیست شوهرم بیاد مشهد خونه بخره.... پارسال خونمون رو فروختیم دیگه نتونستیم بخریم.همش میگه میخوام اجاره کنم در حالیکه پول خرید خونه داریم

دوست دارم بچه ام اولین بار تو خونه خودمون قدم بذاره نه خونه اجاره ای.... 

ای جاااان😍 تاریخ زایمان منو ۲۴ تیر گفتن ولی به نظرم زودتر از این موعد دردم بگیره شما آخرین سونو ر ...

به سلامتی ، انشاالله زایمان راحت و خوبی داشته باشید و نی نی عزیزت رو به سلامت بغل کنی .

شما هم ای وی افی بودید ؟

قربونت عزیزممممم😍 چه خبر چیکارا میکنی مامان گل؟ جنسیت نینی جون مشخص شد؟ 

قربونت برم عزیزم تو سونو ان تی گفت احتمالا پسره.حالا یه هفته دیگه باز سونو دارم ببینم چی میگه.انشالله ک سالم باشه دختر پسر فرقی نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من خيلي ياد شما بودم ديروزم هر وقت اومدم نبودين 😀❤️

ممنونم مهربون❤🍃🍀

بعضی روزا وقت نمیشه بیام.اما حتما سه چهار روز یبار سر میزنم 😍😍😍😍😍😍 ببینم مامان جدید کیه و بچه ها در چه حالن🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ان شالله قسمت همه ی منتظرا رویان زنگ زدم گفتن خیلی زوده😌خیلی مضطرب شدم

ان شاءالله❤

عزیزم چرا مضطرب....‌ من خودم بعد ۳۰ روز از انتقال رفتم واسه دیدن ساک .. با اینکه بتام بالا بود دکتر گفت چه زود اومدی☺

توام قشنگ استراحت کن و داروهاتو استفاده کن که ان شاءالله دو سه هفته دیگه میخوای روی ماه جوجه ات رو ببینی🍃🐣🐤 و قلب خوشگلش رو❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم گفتم شانسمون رو امتحان کنیم  

البته اینم‌میشه.. ان شاءالله مثبت بشه و همون گل پسری که میخوای...❤

با دکتر مشورت کردی ببینی چی میگه؟