2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم ۱۵ تا تخمک ازت گرفتن چندتا جنین شد؟ تا جایی که یادمه یبار انتقال دادی..‌ تموم شد جنینات؟

11تا جنین شد که گذاشتم 5روزه بشه شده7تا 4تا پسر 3تا دختر  4تا پسر رو برام گذاشت  الان 3تا دختر فریزدارم  

رسیدگیش چطوره؟؟ من دکتری میخوام فقط سرم نسخه کنه و سرش زیاد شلوغ نباشه الان عارفی میگن اکثرا ماماهاش ...

عزیزم طرازی سرش شلوغه ولی حواسش هست به هم چی . سرم هم دکتر روماتولوزی گفت بزن که طرازی داد و بازم منفی شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم حتما برید اورژانس این که میگی اصلا عادی نیست همسر من سه بار عمل شد ولی هیچوقت اینجوری نبو ...

عزیزم حتما برید بیمارستان ، خدای نکرده شاید هماتوم داده باشه 

11تا جنین شد که گذاشتم 5روزه بشه شده7تا 4تا پسر 3تا دختر  4تا پسر رو برام گذاشت  الان 3تا ...

عزیزم اول براتون فریز کردن بعد تعیین جنسیت یا اول تعیین جنسیت و بعد فریز؟ اون 4 تا چرا براتون منفی شده؟ مگه چه مشکلی داشتین؟ 

سلام.گچساران عمل شد.همون دکتر خودش ملک احمدی.نتیجه رو هم گفتن شنبه بیاین بهتون میگیم. بخدا نمیدونم ...

من ک زیاد دراین مورد اطلاعاتی ندارم ولی ورمش خیلی زیاده ساده نگیرید حتما برید دکتر

ان شالله ک چیز مهمی نباشه

ببین عزیزم حتما برید اورژانس این که میگی اصلا عادی نیست همسر من سه بار عمل شد ولی هیچوقت اینجوری نبو ...

بخدا نمیدونم الان دکتر از کجا بیارم.نیست.فردا دیر نیست واسه دکتر

بخدا خیلی حالم بده.نمیدونم چیکار کنم.میترسم تافردا دیر بشه.خب اورژانس اینجا هم هیچی حالیشون نیست.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خب خدارو شکر،با پریودی خوب میشید، آره عزیزم دفع اولم هست

فدای تو اره مشخصه دارم بهتر میشم 

ایشالله باهم باردار میشیم و بچه هامون باهم بغل میگیریم😍😍😜شما برج چند میرین برای انتقال ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بخدا نمیدونم الان دکتر از کجا بیارم.نیست.فردا دیر نیست واسه دکتر بخدا خیلی حالم بده.نمیدونم چیکار ک ...

اگه درد نداره بزارید فردا برید پیش یه پزشک ولی حتما برید خدایی نکرده یه وقت مشکلی پیش نیاد.انتی بیوتیک میخوره؟براشوهر من سفالکسین و استامینوفن داد

😍😍خدایا شکرت
11تا جنین شد که گذاشتم 5روزه بشه شده7تا 4تا پسر 3تا دختر  4تا پسر رو برام گذاشت  الان 3تا ...

یه سوال 

همون اول باید بگین میخواین جنین بره مرحله بلاستوسیت یا اینکه قبل انتقال باید بگیم ؟

اخه من هایمر شدم انتقالم میره برای سه ماه دیکه میخوام جنین هام برن مرحله بلاستوسیت 

الان باید بگم یا همون سه ماه دیکه قبل انتقال میتونم بگم ؟

هزینه اش چقدره ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
فدای تو اره مشخصه دارم بهتر میشم  ایشالله باهم باردار میشیم و بچه هامون باهم بغل میگیریم😍😍😜 ...

ان شاالله🙏🤗

گفتن روز 12 پریود دومت بیا برای سونو، حالا منتظرم پرید بشم و برم ببینم چی میگن یا انتقال میشه همین ماه یا میگن پریود بعدی حتما

ان شاالله🙏🤗 گفتن روز 12 پریود دومت بیا برای سونو، حالا منتظرم پرید بشم و برم ببینم چی میگن یا انت ...

عزیزم دلم ایشالله همین ماه میگن بیای و زود زود نی نی تو دلت بزارن و اعلام حضور کنه تو زندگیتون 

الهی آمین 

بچه ها لطفا هرکی درمورد جنین بلاست همون ۵ روزه اطلاعاتی داره بهم بگه 

چندتا سوال دارم

همون اول که تعداد جنین میگن باید بگیم میخوایم جنین بره مرحله بلاستوسیت یا اینکه قبل انتقال هم میتونیم بگیم ؟اخه ما الان حدود دوهفته هست ک جنین ها فریز شدن 

اخه من هایپر شدم انتقالم میره برای سه ماه دیگه میخوام جنین هام برن مرحله بلاستوسیت 

الان باید بگم یا همون سه ماه دیگه قبل انتقال میتونم بگم؟

هزینه اش چطوره ؟