2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم دلم ایشالله همین ماه میگن بیای و زود زود نی نی تو دلت بزارن و اعلام حضور کنه تو زندگیتون  ...

راستی برای 13 تا جنین هزینه ی فریزتون چند شد، به ما گفتن یک و هشتصد، گرید جنیناتون نپرسیدی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول براتون فریز کردن بعد تعیین جنسیت یا اول تعیین جنسیت و بعد فریز؟ اون 4 تا چرا براتون منفی ش ...

اول تعیین جنسیت بعد فریز اگه بخوای. خدا نخواهد با 4تا هم نمیشه هر چقدر هم هر کاری بکنی   

یه سوال  همون اول باید بگین میخواین جنین بره مرحله بلاستوسیت یا اینکه قبل انتقال باید بگیم ؟ ...

نمیدونم دکتر گفت برای تعیین جنسیت باید بلاست باشه. بعد از 11تا جنین 8تا بلاست شد که یکیش بی کیفیت بود  

والا ما هم نفهمیدیم دلیلش رو..خدا کمک کنه یه دونه جنین باقیمانده بچسبه به دلم وشما هم به زودی مامان ...

ان شالله عزیزم. من مطمعنم خدا به زودی دلت رو شاد میکنه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من حدود ۴ و نیم هزینه پانکچر و انتقالم تو دولتی شد. در حقیقت اگه زیر ۴۰ سال باشی و بچه  دار نشد ...

مرسی عزیزم، تا ۵ تومن رو میتونم هزینه کنم، فک نکنم بیشتر هم بشه

فقط یه سوالی: شما نتیجه گرفتی؟ آخه بعضیا میگن این چند تا بیمارستان دولتی تهران فقط دانشجوها کار میکنن نه دکترا

به نظرت محب یاس برم یا شریعتی یا جای دیگه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اول تعیین جنسیت بعد فریز اگه بخوای. خدا نخواهد با 4تا هم نمیشه هر چقدر هم هر کاری بکنی     ...

هر چی پیش بیاد خیر هست عزیزم، ان شاالله اونایی که باقی موندن سخت بچسبن به دلت و نی نی دار بشی، تعیین جنسیت پسر مدنظرتون بوده یا دختر؟ 

مرسی عزیزم، تا ۵ تومن رو میتونم هزینه کنم، فک نکنم بیشتر هم بشه فقط یه سوالی: شما نتیجه گرفتی؟ آخه ...

نه یه بار انتقال دادم ک نشد.. حالا بعد عید فطر باید پریود شم برم ببینم چی میگن... نه سونو رو فقط استاد انجام میده. تو اتاق سونو دانشجو من تا حالا ندیدم. فقط ماما و خود دکتر اصلی و دکتر زیر دستش

ویزیت و سونو هم چند تا چند تا میفرستن داخل

اما موقع ویزیت دانشجو ها هستن و زیادم هستن ... محب یاس و شریعتی هر دو خوبن.. من شریعتی میرم اما تعریف محب یاسم شنیدم. محب یاس یه بار سونو سین ه رفتم ک تمیز تر  و مکانش نوتر از شریعتیه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام آناجون و بچه ها

از خدا خواستم هرچی زودتر همه این مسیر زود زود از جلوشون بره و خدا همه رو نجات بده

برام دعا کنید که خیلی محتاجم یبار حالم خیلی بد بود گفتم برام صلوات بفرستید بعدش خوب شدم بازم برام دعاکنید

من فعلا دیگه هزینه انتقال و آزمایش ندارم و حتی نمیدونم دیگه باید کجا برم دکتر که حدااقل باسونو و امپول بگه برو طبیعی اقدام کن،هیچی نمیدونم دیگه بلاتکلیف موندم

برام دعاکنید خدا معجزشو بزاره تو دلم

🙏🙏🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اگه درد نداره بزارید فردا برید پیش یه پزشک ولی حتما برید خدایی نکرده یه وقت مشکلی پیش نیاد.انتی بیوت ...

نه فقط موقع راه رفتن درد داره.فردا پیش اورولوژیست اورژانسی نوبت گرفتم.آنتی بیوتیک هم میخوره.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
راستی برای 13 تا جنین هزینه ی فریزتون چند شد، به ما گفتن یک و هشتصد، گرید جنیناتون نپرسیدی؟ 

ن نپرسیدم اصلا حواسم نبووود باید دوباره برم بپرسم 

والا از ما ۷۴۰ گرفتن 

چرا اینقدر زیاد گرفتن ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نمیدونم دکتر گفت برای تعیین جنسیت باید بلاست باشه. بعد از 11تا جنین 8تا بلاست شد که یکیش بی کیفیت بو ...

اهان مرسی 

ایشالله نی نی هات سالم و سرحال میان بغلت

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انشاله انشاله از ظهر که پست رو گذاشتم نشد بیام تصحیحش کنم..سارا جونم هست جلو منه اون😊 سارا1369# ...

سلام عزیزم

مرسی از محبتت

منم خیلی دوست دارم مهربون ❤❤❤❤❤

نه شما جلوتر از منی 

من این ماه لاپاراسکوپی دارم بارداری کنسله 😁 این ماه خبر بارداری شمارو میشنویم ان شاء الله به حق این ماه مبارک ❤❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚