2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
يعني ivigسيستم ايمني رو ضعيف ميكنه؟؟؟!! تو بيمارستان كه داشت پرستار برام تزريق ميكرد گفت براي قوي ش ...

نه ضعیف میکنه نه قوی متعادل میکنه بدن نسبت به جنینی که نیمیش کروموزومه مرده واکنش نشون میده اینسرمم میزنن واکنش نشون نده وبچه تشکیل بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوباره .میگم کی اینجا همسرش بیوپسی کرده؟ آخه من تو نت خوندم عمل تسه زیاد برش نمیدن والی الان بی ...

عزیزم من جواب سوالاتو نمیدونم ولی چند تا سوال ازتون دارم🙈

ببخشید همسرتون کجا عمل شد؟با کدوم دکتر؟نتیجه عمل چی شد ؟ جواب خوب بود؟؟؟؟؟؟؟

سلام.همسر من هم تسه انجام داد.روی بخیه ها چسب ضد اب زده بودن و فکر کنم دقیق یادم نیست تا ۳ روز دکتر ...

ببخشید همسرت بعد چند روز خوب شد؟؟؟؟ نتیجه عملش چطور بود؟ اسپرم سالم داشت؟؟؟

ما ک همه روند درمانو میخوایم پنهانی ببریم جلو

با درست راه نرفتنش و با این قوم فضول چیکار کنم😐😐😐

بچه ها اگه کسی از این استرادیول ۲ میلی گرم که ساخت بلژیکه و پشتش زده ۱.۵۳ داره عکس قوطیش و عکس پشت ورق قرص رو بفرسته تو تاپیک ممنون میشم. اینجا که نیست بگیم از اونور بگیرن بفرستن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
و متاسفانه تو روزای انتقال مهمون  راه دور داشتم که برای مداواو درمون اومده بودن.  البته خو ...

عزیزم عذاب وجدان نگیر.....

اخه جنین دو هفته ای چیزی نیست که موقع دفع ببینیش.....اینا که دیدی ریزش اندو بوده....

انشاله همون یه دونه جنین باقی مونده سبز سبز میشه تو دلت بزودی...

حتما اجر مهمونداری و مریض داری رو خدا بهت میده بزودی....

بعدم من ایمان دارم جنینی که خدا تو دل بزاره با یه ادویه مدویه نمیگیده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره از عطاری بخر اول قرص کمر بخر بزار رو اجاق گاز تا پوستش بسوزه پوستش که سوخت بشکنش یه مغزی توش هست ...

میگم یه سوال.بیضه شوهرم سه برابر شده .احساس میکنم ورمش خیلی زیاده.برا شما هم همینطور بود؟ 

خیلی میترسم این شهری هم که هستیم هیچی نداره.دکترش هم که تا هشت روز دیگه نیست.نمیدونم چیکار کنم.میترسم از عفونت باشه این ورمش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام بچه ها، من میخوام آی وی اف کنم ولی تو بیمارستان خصوصی نمی تونم چون هزینه ش زیاده، تصمیم گرفتم برم یه بیمارستان دولتی، پرس و جو کردم دیدم با ۵ میلیون میشه تو این بیمارستانا آی وی اف کرد ، حالا میخوام بدونم کدوم از این ۳ تا بیمارستان بهتره که اونجا وقت بگیرم؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
ببخشید همسرت بعد چند روز خوب شد؟؟؟؟ نتیجه عملش چطور بود؟ اسپرم سالم داشت؟؟؟ ما ک همه روند درمانو می ...

ما که از اقوام دوریم.ولی به دوستان و همکارا میگیم که دیسک کمرش عود کرده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره همینه، دکتر من گفته بود رکتال استفاده کنم

من دکتر یادش رفته بنویسه روش  . منم دوتا رو واژینال استفاده کردم . الان شوهرم  روشو میخونه میگه رکتال هم هست 

حالا نمیدونم کدومش بهتر هست 

شما هم بعد از میکرو استفاده کردین ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من دکتر یادش رفته بنویسه روش  . منم دوتا رو واژینال استفاده کردم . الان شوهرم  روشو میخونه ...

نه  من بخاطر اینکه بچم سقط نشه استفاده کردم، میگن واژینال هم میشه استفاده کرد

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده