2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
سلام انا جون.ببخشید .نه انعقاد هم ازمایش بود نداشتم .همه چیزای که شما گفته بودین برای منفی شدن میشه ...

عزیزم تیروئید که بی‌تاثیر نیست.... 

حتما دنبالش بگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون.ببخشید .نه انعقاد هم ازمایش بود نداشتم .همه چیزای که شما گفته بودین برای منفی شدن میشه ...

بابت اینکه همه رو انجام دادی کاش آزهاتو بذاری.... 

بعضا دکترا میگن انجام دادی چون مثلا بعد چند بار تازه میرن سراغشون، اما بعد که چک میکنی میبینی خیلیاشو انجام ندادی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم نگران نباش انشا... لک لانه گزینیه .تو برگه های مراقبت بعد از انتقال من که نوشته اگر خونریز ...

توکل به خدا..بله برا ما هم شیافه ...نمیدونم بزنم یا نه حالا اگه ادامه دار بود میزنم حتما 

خدا جونم شکرررت  
سلام انا جون،نازایی دارم با دو بار سقط در شش هفته،یه سری ازمایشا رو دادم بقیه مونده ک پیش دکتر برم ب ...

عزیزم خوب رنج آزاتو نمیدونم ولی در کل گرولاکتین بالا بی تاثیر نیست.... 

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی کامل انجام دادی؟؟؟ 

پروتئین سی و اس که پایین بودنش مشکله نه بالا بودنش.... 

سلام انا جون،نازایی دارم با دو بار سقط در شش هفته،یه سری ازمایشا رو دادم بقیه مونده ک پیش دکتر برم ب ...

برا ویتامین دی هم باید طبق تجویز دکتر دارو مصرف کنی.... 

يعني ivigسيستم ايمني رو ضعيف ميكنه؟؟؟!! تو بيمارستان كه داشت پرستار برام تزريق ميكرد گفت براي قوي ش ...

نه عزیزم آی وی آی جی ضعیف نمیکنه تنظیم میکنه.... 

پایین باشه بالا ميبره بالا باشه و حالت دفاعی بگیره پایید میاره.... 

اما پردنیزولون سرکوب میکنه.... 

🌺🌺🌺🌺 خانوما ميشه چندتا غذايي كه بي شك و شبهه س بگين براي بعد از انتقال 🙄 من كه خودم به تنهايي ...

عزیزم هر چی که غذای سالمی باشه و مناسب طبع و بدنت باشه عالیه.... 

سخت نگیر.... 

زیادم غذای مونده نخور.... 

سلام بچه ها اگه یادتون باشه منم انتقال داشتم.از روز دوازدهم لک بینی داشتم .روز چهاردهم آزمایشم شد۲.. ...

عزیزم هر چی بوده گذشته اماخواهشا بذارین پریودی طبیعی بیاد و با جوشونده و زعفرون زیادش نکنین.... 

عزیزم قرص کلسیم مصرف میکنی؟

نه گلم.قرص آهن دارم فقط و مولتی ویتامین...و ویتامین دی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من یه دونه جنین فریز دارم .برا همین این سوالات میپرسم میخوام بدونم چه چیزیایی رو تو انتقال بعدیم رعا ...

عزیزم من جات باشم اگه یه جنینه آزهای تکمیلی رو اگه انجام نداده بودم انجام می‌دادم.... 

گرید انقدر موثر نیست.... 

بهش فکر نکن.... 

به تغذیت برس.... 

ورزش اگه میتونی انجام بده.... 

آب زیاد بخور.... 

پس اگه رنجش اینه ظاهرا خیلی بالاست.... 

اره همینه،،،خیلی طول میکشه که با دارو بیاد پایین؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان شیاف شما هم همینه ؟؟؟  واژینال میزارید یا رکتال  اخه روش نوشته رکتال هم میشه

عزیزم بله همینه.... 

هردو حالت میشه.... 

میگم یه سوال.بیضه شوهرم سه برابر شده .احساس میکنم ورمش خیلی زیاده.برا شما هم همینطور بود؟  خیل ...

عزیزم تجربشو ندارم اما انشالله تا الان بهتر شدن.... 

سلام بچه ها، من میخوام آی وی اف کنم ولی تو بیمارستان خصوصی نمی تونم چون هزینه ش زیاده، تصمیم گرفتم ب ...

عزیزم یه چند تایی هستن دوستان بیان کمکت میکنن....