2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

آزئ

آزی

عزیزم😭😭😭😭😭

وای خدا جونم....مبارکته عیدیت مبارکت باشه

الهی الهی😍😍😍😍😍😍😍

نوارها بقول انا موند برا زایمانت ایشاله....

آزی برام دعا کن....

بگو با چه برنامه ای پیش رفتی تامنم برم جلو😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی گندمک جانم انشالله این روزای خوب به زودی برای همه رقم بخوره😘😘😘

وای آزی جون باردار شدی؟خدایا شکرت انشالله ب خوشی برات پیش بره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم مرسی فداتشم...منم تا حالا مشکلی نداشتم تازگیا اینجوری شدم...چون جفتم پایینه میترسم از یبوست😆همش ...

عزیزم قرص کلسیم مصرف میکنی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سارا بیو که بعدیش تویی و خودم در حال اقدام طبیعی😋انشاله 

وای اینقدر امیدم زیاد شده برا خودمون با مثبت شدن آزی جون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آزئ آزی عزیزم😭😭😭😭😭 وای خدا جونم....مبارکته عیدیت مبارکت باشه الهی الهی😍😍😍😍😍😍😍 نواره ...

به خدا خیلی تو فکرت بودم مریم جون خیلی دعا کردم برات. راستش مریم جون تموم داروها و مکمل ها رو قطع کردم خیلی خسته بودم از دارو خوردن حتی فولیک و ویتامین دی هم دیگه نخوردم. رفتم یه برنامه به اسم FLO تو گوشیم نصب کردم بهش اطلاعات پری رو میدی روزهای مناسب برای ن ز دی ک ی رو برات مشخص میکنه مثلا برای ماه پیش روز تخمک گذاری منو و روزهای قبل و بعدی که احتمال بارداری زیاده رو برام مشخص کرد منم یه روز درمیون تو همون روزاها اقدام داشتم حتی شب هایی که همسرم شیفت بود رو وادار میکردم شیفت هاشو جا به جا کنه و خونه باشه بعد از اقدام هم نمیرفتم دستشویی و یه بیست دقیقه پاهامو بالا روی دیوار میگذاشتم. الان عکسشو برات میزارم

سلام بچه ها کمک   تو رو خدا هر کس میتونه کمک کنه ...امروز ۱۲ انتقالمه الان رفتم دستشویی دو تا ...

عزیزم نگران نباش لک لانه گزینیه تو این روزها طبیعیه دارن جاشونو محکم میکنن انشاللللللله🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
روزهای ابی رو اقدام داشتیم

ببخشید عزیزم که تو بحثتون دخالت میکنم.یه برنامه ای هست به اسم اوما.اونم همین طوره. انجمن ماماهای ایران درستش کرده و اگه پکیج اوما بانو رو بخری هم میتونی مواقعی که سوال داری درمورد بارداریت یا آزمایشات مربوط به بارداری میتونی سوالتو تخصصی بپرسی .حداقل تا یک روز بعدش هم یه ماما جوابتو میده.بنظرم برنامه ی خوبیه.بعلاوه کلی مقاله درباره بارداری و چیزای مربوط به بارداری.

بازم ببخش که تو بحثتون  دخالت کردم.گفتم شاید بدردتون بخوره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزيزم خيلي خوشحال شدم برات ، يادمه توي اون يكي تاپيك آي وي افي ها هم بودي و خونتون هم نزديك رويان بو ...

اره عزیزم همونم فدات خداروشکر که معجزه خدا شامل حال توهم شد دوستم😘🙏