2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام دوباره .میگم کی اینجا همسرش بیوپسی کرده؟ آخه من تو نت خوندم عمل تسه زیاد برش نمیدن والی الان بی ...

همسر من بنده خدا سه بار تاحالا این عملا انجام داده واقعا یادش میافتم خیلی ناراحت میشم😢😢😢😢غذاهای مقوی درست کن برا همسرت تا زودتری  سر پا بشه من از عطاری براش قرص کمر خریدم ب اپودر پسته و پودر گردو کشمش روغن محلی وشکر سرخ براش حلوا درست کردم خورد بهتر شد کباب بره هم خیلی خورد توهم همسر تا تقویت کن

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون،نازایی دارم با دو بار سقط در شش هفته،یه سری ازمایشا رو دادم بقیه مونده ک پیش دکتر برم بدم،قراره ای وی اف کنم پیش دکتر افلاطونیان اما اول گفتن پیش نسرین قاسمی برم ک دکتر ژنتیکه،بعد ک کارامو کرد نامه میده میرم بر ای وی اف،بعد ماه رمضان میرم پیش دکتر،این ازمایشا رو دادم میشه بگید مشکل من در حال حاضر چیه،پروتئین c و پرولاکتین بالاست،اما بقیه نرمال بودن مثل پروتئین s و factor v وAnti ThrombinوHomocysteine و تیروئید و تی سه و تی چهار و Anti Phospholipid  AblgG و Anti Cardiolipin Ablgm اینا نرمال بود ممنون خانمی،در ضمن سهیلا جون گفتن ک بیام تو این گروه،راستی ازمایشای هورمونی رو هم دادم ال اچ 4 بود اف اس اچ 8 و استرادیول 50 بود مشکل خودم تنبلی تخمدان دارم روز چهار پریودی این ازمایشا رو دادم ویتامین دی هم پایینه 15 هست،ممنون عزیزم راهنمایم کنید لطفا

سلام مرجان جوني هر وقت تونستي برام نگا كني ممنون ميشم

محیا جانم🍀

سی دی ۵۶ من جوابش ۱۱ شده که رنجشم بین ۴ تا ۳۰ زده‌. 

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره دیگه همه توکلم بخدا هست ک اینهمه شکنجه و اذیت شدم لااقل دیگه تمام شده باشه امتحانش و با اولین ان ...

ان شاالله که همون دفعه اول مچسبن به دلت و نه ماه بعدشم میان بغلت عزیزم، الان چطوری؟ پریود شدی؟ 

همسر من بنده خدا سه بار تاحالا این عملا انجام داده واقعا یادش میافتم خیلی ناراحت میشم😢😢😢😢غذاهای ...

خودم هم میگم بد عمل کرده.آخه یه نفر قبل از شوهرم عمل کرده بود راحت بود.دوساعت بعد از عمل هم راحت بلند شد و رفت خونه.ولی شوهر من نه.بخدا خیلی اذیت شد.دیشب که براش جگر کباب کردم .حلوا رو چطور درست کردی؟ شکر سرخ رو عطاری بخرم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ان شاالله که همون دفعه اول مچسبن به دلت و نه ماه بعدشم میان بغلت عزیزم، الان چطوری؟ پریود شدی؟ 

ایشالله برای شما هم همینطور 

شما هم مثل من دفعه اوله ای وی اف میکنین ؟

اره پریود شدم اونم با درد زیاد امروز روز چهارمه فکر کنم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
واسه ایمنی بدنه بچه روپس نزنه پس برم عارفی سری بعد دکترخوبیه؟ من میخواستم ابن سینا برمم پیشش میترسم ...

يعني ivigسيستم ايمني رو ضعيف ميكنه؟؟؟!!

تو بيمارستان كه داشت پرستار برام تزريق ميكرد گفت براي قوي شدن بدنته ميگفت اين دارو براي بيماراي hiv ميزنن كه زود زود  مريض ميشن!!!!

ابن سينا اگه پرونده دارين كه بايد دكترتون رو هم مشخص كنيد ، عارفي نميدونم خوبه يانه من تازه پيشش ميرم ولي تعريفشو شنيدم اميدوارم جواب بگيرم اينبار

🌺🌺🌺🌺

خانوما ميشه چندتا غذايي كه بي شك و شبهه س بگين براي بعد از انتقال 🙄

من كه خودم به تنهايي بايد از خودم مراقبت كنم🥺

تا جايي كه ميتونم آماده كنم كه بعد انتقال زياد سرپا نايستم

ممنون💝💝

سلام دوستان  من دو تا انتقال منفی داشتم. اول به خاطر تعیین جنسیت اومدم سراغ میکرو ولی بعد کلی م ...

عزیزم ۱۵ تا تخمک ازت گرفتن چندتا جنین شد؟

تا جایی که یادمه یبار انتقال دادی..‌ تموم شد جنینات؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀