2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ببخشید عزیزم که تو بحثتون دخالت میکنم.یه برنامه ای هست به اسم اوما.اونم همین طوره. انجمن ماماهای ایر ...

دخالت چیه عزیزم!ما برای همین اینجاییم دیگه که همدیگر رو راهنمایی کنیم. این اپ هم فروم سوال جواب و مقاله های مفید داره خیلی جالبن به نظرم  اما زبانش انگلیسیه برای کسی خوبه که انگلیسی بدونه من نمیدونستم برنامه فارسی این شکلی هم داریم

[QUOTE=92619095]ای جااان ای جااان خوشحال باش بارداری انشالله.لک لانه گزینیه[/QUOTEمن صبح کلی گریه کر ...

نه منم دقیقا اینجوری بودم روز 12لک قهوه ای دیدم زیاد گفتم پریود شدم ولی همونروز بی بی گذاشتم مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منم دقیقا اینجوری بودم روز 12لک قهوه ای دیدم زیاد گفتم پریود شدم ولی همونروز بی بی گذاشتم مثبت شد

انشالللله ک همین باشه عزیزم  ...چقدر طول کشید لکه بینیتون 

خدا جونم شکرررت  
ازی جان مبارک باشه عزیزم بسلامتی بگذرونی این روزهای شیرینو  دوستان من کلا نا امید بودم می خواس ...

واقعا ملت چطوریه تا یه بار بهشون تجاوز میشه فرتی حامله میشن نه لکی نه خونریزی بعدش هم راحت زایمان میکنن و تموم😂😂😂ما هی تقویم بزار دارو بخور بالش بزار پاها رو بده هوا تا دیسک کمر میگیریم اونم ایا بشه ایا نشه😂😂😂😂😂

قربونت عزیزم آره خدا خودش حافظ شون باشه...  واقعا حرف قشنگی زدی عزیزم فکر کنم اینطوری دیگه هیچ ...

😗😗😗😗😗😗😗😗

آفرین👏

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام آناجون و بقیه بچه ها  بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک ...

خداروشکر😍😍😍😍خیلی خوبه که 😍کاذب چیه ؟حتما مامانی. مبارکت باشه توروخدا تو این لحظه ها برای همه دعا کن که بیان و با خوشحال بگن مامان شدن

خداروشکر😍😍😍😍خیلی خوبه که 😍کاذب چیه ؟حتما مامانی. مبارکت باشه توروخدا تو این لحظه ها برای همه دع ...

آزی جون شمام باردارشدی؟عزیزم وقتی دیدم بهت تبریک گفتن خیلی خوشحال شدم خداروشکر،

چون قبلا همش مدیکور میزدم مثبت نشد هیچوقت و درستم بود این مارک اولین باره استفاده میکنم براهمین مشکوکم،براهمه دعامیکردم عزیزم خیلی به یادهمه بودم انشاءالله برم آزمایش مثبت باشم میام خبرمیدم الهی همه دلشون شاد بشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها کمک   تو رو خدا هر کس میتونه کمک کنه ...امروز ۱۲ انتقالمه الان رفتم دستشویی دو تا ...

اخی عزیزم نگران نباش انشا... لک لانه گزینیه .تو برگه های مراقبت بعد از انتقال من که نوشته اگر خونریزی یا لکه بینی داشتید شیاف رو قطع و روزی ۲ تا امپول پروژسترون ۵۰ میلی همزمان بزنین البته برای کسایی هست که شیاف استفاده می کنند

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...