2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خودم هم میگم بد عمل کرده.آخه یه نفر قبل از شوهرم عمل کرده بود راحت بود.دوساعت بعد از عمل هم راحت بلن ...

اره از عطاری بخر اول قرص کمر بخر بزار رو اجاق گاز تا پوستش بسوزه پوستش که سوخت بشکنش یه مغزی توش هست البته رفتی عطاری بگو قرص کمر نرو ماده میخوام دوتا باید بده مغز هردوتاشم دربیار یه طعم تلخی داره بعد پود رشون کن.دوتا قاشق آرد بریز تو ماهیتابه یکم تفت بده تا خامیش بره مواظب باش نسوزه بعدروعن محلی را اصافه کن باز یکم تفت بده بعد گازا خاموش کن که نسوزه حالا بقیه موادابریز (کشمش سبز،پودر پسته،پودرگردو،شکر سرخ ،قرص کمر  )خوب قاطی کن باز دوباره بزار رو اجاق گاز باشعله خیلی کم یه کم دیگه تفت بده اگه دیدی خشکه باز روغن اضافه کن شاید طعمش یکم بد باشه ولی مقویه.درضمن من شکر سرخا رنده کردم.یه چیز دیگه ام هست خیلی مقویه اینم درست کن؛شیره خونگی تهیه کن ،یه لیوان شیره بریز تو کاسه سه تا تخم مرغ محلی بشکن توش با قاشق هم بزن قاطی بشه مثل املت درست کن بریز تو ماهیتابه روغن محلی

😍😍خدایا شکرت
تکمیلی از طریق سازمان و شرکت یا تکی؟ آره واقعا خدمات درمانی خوب نیست. آقا همین تامین اجتماعی خودمو ...

تکی...تامین اجتماعی یه ماه رو اعلام کرد هر کس میخواد بره تکمیلی بشه...شما هم برو تامین اجتماعی مربوطه به خودتون بپرسید...

درود بر تامین اجتماعی مرگ بر آمریکا😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ميشه كمكم كنيد من نه ميتونم امضا بزارم نه تيكر چرا؟ 

تو قسمت اطلاعات كاربري هم ميزنم صفحه خالي باز ميشه هيچي نميده . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
🌺🌺🌺🌺 خانوما ميشه چندتا غذايي كه بي شك و شبهه س بگين براي بعد از انتقال 🙄 من كه خودم به تنهايي ...

عزیزم به نطر من بعد از انتقال نیمرو بخوری بهتر از غذای از قبل آماده شده هست....تنها چیز از قبل میشه اماده کرد به نطر من اب قلم هست برای سوپ ...

شما فقط مواد اولیه رو اماده کن بزار فریز و یخچال...مثل گوشت و مرغ کبابی ....مواد سوپ اماده کن.....

فقط حواست باشه مواد و ادویه قائده آور نخوری.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم مرکز گفت فعلا ایرانیشو راه انداخت. اگه جایی پیدا کردی بمنم خبر بده ففط ی ...

باشه عزیزم حتما البته دیگه به سلامتی انتقال دادی، انشالله که مامانی🌺💖

حتما آندومترت خوب بوده، من تازه اول سیکلم میترسم آندومترم خوب نشه 

دوستان ميشه كمكم كنيد من نه ميتونم امضا بزارم نه تيكر چرا؟  تو قسمت اطلاعات كاربري هم ميزنم صف ...

برای منم همینطوره 

شاید سایت رو دارن روش کار میکنن

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام بچه ها اگه یادتون باشه منم انتقال داشتم.از روز دوازدهم لک بینی داشتم .روز چهاردهم آزمایشم شد۲..دکترم گفت پروژسترون قطع نکن دو روز دیگه تکرار کن شاید دیر لانه گزینی کرده...ولی از صبح روز پانزدهم تقریبا خونریزی شروع شد.منم که میدونستم پریود شدم دیگه پروژسترون قطع کردم.الان سه روزه خونریزی روان و شدید دارم.تا اینکه امروز با یه درد شدیدی یه چیزی افتاد رو پد.مثل دو تیکه پوست خونی بود .میگم ممکنه چی باشه ؟نکنه اشتباه کردم پروژسترون قطع کردم و باردار بودم و خودم نفهمیدم و این تکه هایی که دفع کردم جنین سقط,شده باشه...آخه این دو روز خیلی  جوشونده و زعفرون خوردم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

و متاسفانه تو روزای انتقال مهمون  راه دور داشتم که برای مداواو درمون اومده بودن.  البته خودشون کار میکردن و منم استراحت بودم.ولی یکیشون اومده بود چشمش لیزر کرده بود .و مدام اینترنت سه نفرشون روشن بود.غذا ها هم ادویه دار بوده منم به اجبار میخوردم.و اینکه تقریبا هرروز آبلیمو ترش تازه میریختم رو غذا....میخوام بدونم ممکنه لیزری که انجام داده بوده اشعه اش برا من مضر بوده و خودم نمیدونستم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
من یه دونه جنین فریز دارم .برا همین این سوالات میپرسم میخوام بدونم چه چیزیایی رو تو انتقال بعدیم رعایت کنم!!

بچه ها اگه این جنین چه شرایطی داشته باشه انتقالش بدم جواب مثبت میشه؟من از گرید و این چیزا سر در نمیارم

سلام رنج نرمال واسه آز پرولاکتینتون رو چند زده؟ فکر کنم تا 26 و 27 نرمالش باشه که برای شما بالاست، ب ...

نمیدونم عزیزم زده بود۳۵رنجش،،،ولی ازمایش من ۴۲ونیمزده،، هنوزم نبردم پیش دکترم ببینم چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها اگه یادتون باشه منم انتقال داشتم.از روز دوازدهم لک بینی داشتم .روز چهاردهم آزمایشم شد۲.. ...

باید به حرف دکترت گوش میکردی بالاخره هرچی باشه اون بهتر میدونه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
باید به حرف دکترت گوش میکردی بالاخره هرچی باشه اون بهتر میدونه 

منظورت چیه عزیزم؟یعنی چی بوده که دفع شده؟