2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045643 بازدید | 684477 پست
شما جه علایمی داشتی

علائمی نداشتم عزیزم 

توکل کن بخدا اینجوری به خودت استرس میدی دنبال علائم نباش

من فقط سپردم به خدا و گفتم اگر صلاحم هست بهم بده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم.منم تا انوکسا میزدم یکساعت نمیشد لک میدیدم واس همین قطع کردن برام دیگه..

من آخه مشکل انعقادی دارم 

قطع که میکنم هم نگرانم میزنم هم اینجوریم 

سه شنبه تا صبح که قشنگ خونریزی داشتم 

اما الان لک بینی دارم 

تازه آسپرینم هم نخوردم سه روزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا هرکی درمورد جنین بلاست همون ۵ روزه اطلاعاتی داره بهم بگه  چندتا سوال دارم همون او ...

عزیزم.این بستگی ب روال کار هرمرکزی داره..مثلا مرکز ما همون اول گذاشته بودن بلاست بشه بعد فریز کردن...بعضی ها هم قبل انتقال از فریز درمیارن ومیذارن ب مرحله بلاست برسه..و هزینه ای هم نداره 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.منم تا انوکسا میزدم یکساعت نمیشد لک میدیدم واس همین قطع کردن برام دیگه..

پسلمون چطوره؟

نفسی شما از اول با دکتر قاسمپور بودی ؟مکمل چی بهت داد قبل پانکچر؟ روز تخمک کشی هم اومد بالا سرت؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من آخه مشکل انعقادی دارم  قطع که میکنم هم نگرانم میزنم هم اینجوریم  سه شنبه تا صبح که قش ...

عزیزم.خب چرا با دکتر مشورت نمیکنی بگه چکار کنی اینجوریی همش استرس داری که؟ دیدی ک دوستان حتی باوجود مشکل انعقادی هم گفتن ک قطع کرده بودن.مدتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان من دیروز غروب بعد از دو روز که از خونریزی گذشته بود. مجدد آنوکسا زدم الان روی لباسم لک بینی روشن دارم

آسپرین هم نخوردم سه روزه

اخه دکترم گفتن هروقت لک دیدی دو روز قطع کن مجدد استفاده کن 

عزیزم.خب چرا با دکتر مشورت نمیکنی بگه چکار کنی اینجوریی همش استرس داری که؟ دیدی ک دوستان حتی باوجود ...

به دکترم گفتم  عزیزم

گفتن هروقت لک دیدی. دو روز قطع کن و مجدد استفاده کن

پسلمون چطوره؟ نفسی شما از اول با دکتر قاسمپور بودی ؟مکمل چی بهت داد قبل پانکچر؟ روز تخمک کشی هم اوم ...

خوبه خداروشکر😃

اره از اول باهاش بودم..مکمل ب من ندادن ک اصلا..من خودم ولی قبلش یکماهی ول وومن میخوردم...اره تخمک کشی خود دکتر قاسمپورو عمویی بودن..

خداروشکر ک حال همسرتون بهتره..وخداروشکر ک.اسپرم خوب پیدا شده..انشاءالله با همینا نی نی دار میشین..گل ...

ممنون عزیزم.باور کن همین که اسپرم خوب پیدا کردن انگار دنیا رو به من دادن.حتی اگه همون بار اول مثبت نشم حداقل میتونم اون دو هفته حس شیرین مادری رو تجربه کنم.ببخشید که این چند روز همه رو اذیت کردم با پیامام.هیچ کس از مشکلمون با خبر نیست.فقط شما ها رو دارم که درد دل کنم و نگرانی هامو باهاشون درمیون بزارم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم.باور کن همین که اسپرم خوب پیدا کردن انگار دنیا رو به من دادن.حتی اگه همون بار اول مثبت ن ...

عزیزم ما اینجا همه مثل همدیگه ایم.حرف و درد همو خوب میفهمیم...انشاءالله بعد اینهمه سختی واسترس حس مادری رو واس ی عمر تجربه میکنی 

سلام دوستان  من دو تا انتقال منفی داشتم. اول به خاطر تعیین جنسیت اومدم سراغ میکرو ولی بعد کلی م ...

مشكل ايمني ت رو كِي بررسي كردي؟ بعد از پانكچر و انتقال؟؟ يا قبلش؟؟ شنيدم خود اي وي اف مشكل ايمني ايجاد ميكنه، از اناجون بپرس، البته فكر كنم موقتي باشه به مرور برطرف بشه

...
عزیزم شما میدونی یه سیکل اسپرم یعنی چند تا دقیقا؟

عزیزم خداراشکر که حال همسرتون بهتره.من درکت میکنم الان چه حسی داری همیشه به ما می گفتن جنین اهدایی بگیرید چقدر که ما ناراحت میشدیم از این حرفشون تا اینکه همسرم عمل شد و تونمونش اسپرم خوب پیدا شد وای که اونموقع چه حالی داشتم تا رفتم بالا سرهمسرم اولین سوالی که پرسید گفت اسپرم پیدا کردن؟من گریه میکردم گفتم اره ولی باورش نمیشد فکر میکرد الکی میگم صدتا قسم خوردم تاباورش شد.در مورد سوالی که پرسیدی بگم راستش هیچوقت به ما هم درست جواب ندادن هر موقع پرسیدیم جوابای الکی دادن هی می گفتن اینقدر هست که جنین تشکیل بشه منم چندبار پرسیدم دیدم جواب درست نمیدن دیگه پیگیری نکردم

م 

😍😍خدایا شکرت
عزیزم خداراشکر که حال همسرتون بهتره.من درکت میکنم الان چه حسی داری همیشه به ما می گفتن جنین اهدایی ب ...

ممنون عزیزم.ان شاالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو اینجا بدی.

آره بخدا خیلی بی رحمن .من پیش دکتر خودم که بار اول با بی رحمی گفت خانم فقط با اهدایی جواب میگیرین دیگه نرفتم هنوز.با لحن خیلی بدی این حرف رو بهم زد.هیچ وقت یادم نمیره چقد دلم شکست.تقریبا یک هفته قبل بود که جنین شناس هم همین حرف رو بهمون زد ولی خب لحنش بهتر بود.خیلی با آرامش این حرف رو بهمون زد.ولی وقتی دکتر همسرم پیشنهاد بیوپسی داد جنین شناس قبول نمیکرد.باور میکنی دکتر بزور راضیش کرد.کلی حرف زد که بابا قبل از آخرین راه که اهدایی باشه بزارین بیوپسی رو هم امتحان کنیم.ضرری که نداره.اگه پیدا نشد میفرستیم برا اهدایی.هر چند که نه من نه همسرم به هیچ وجه اهدایی رو قبول نمیکردیم.

واقعا حس عجیبیه حس الان من .فکر کنم فقط شما ها که تو شرایط من بودین میتونین حس منو درک کنین.اینقد خوشحالم انگار خبر بارداریمو بهم دادن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.