2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مردا انقدر نمیفهمن

واقعا دیشب تا نصف شب گریه کردم بعدشم به زور خوابیدم از سردرد

خیلی برام دعا کنید😔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان شیاف شما هم همینه ؟؟؟  واژینال میزارید یا رکتال  اخه روش نوشته رکتال هم میشه

مال منم همینه گفت قبل انتقال رکتال و بعد انتقال واژینال بگذار منتهی چون من قبل انتقال مشکل گوارشی پیدا کردم کلا واژینال استفاده کردم گفتن مشکلی نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
😭😭😭😭😭به خدا خيلي استرس دارم  اخه چيكار كنم ديگه نميتونم برم ازمايشگاه به خدا نميدونيد چ ...

آرامش تو حفظ کن منم همش میگم کاش این دو روز زود بگذره .همش فکر و خیال میاد .میترسم دیوونه شم این وسط🤣

خدای مهربونم شکرررررت .
بخدا نمیدونم الان دکتر از کجا بیارم.نیست.فردا دیر نیست واسه دکتر بخدا خیلی حالم بده.نمیدونم چیکار ک ...

رفتی دکتر؟؟؟

بیمارستان میرفتی قسمت اورژانس باز بهتر از خونست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
😭😭😭😭😭به خدا خيلي استرس دارم  اخه چيكار كنم ديگه نميتونم برم ازمايشگاه به خدا نميدونيد چ ...

چرا؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوباره.امروز شوهرم رو بردیم دکتر معاینه کرد گفت  عادیه و باید دوروزی استراحت کنه.دیشب هم دو قرص ناپروکسن خورد امروز صبح ورمش یکم بهتر شده بود دردش هم کمتر شده.دیشب از استرس نتونستم بخوابم.نیم ساعت پیش هم زنگ زدیم مرکز گفت یه سیکل واسش ذخیره کردن خدا رو شکر.یعنی از وقتی شنیدم که اسپرم خوب تو نمونه پیدا کردن تموم این استرس ها و خستگی های این چند روز از تنم بیرون رفت.فقط یه سوال شما میدونین یه سیکل یعنی دقیقا چند تا؟ هر چی ازشون پرسیدیم جواب درستی بهمون ندادن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
رفتی دکتر؟؟؟ بیمارستان میرفتی قسمت اورژانس باز بهتر از خونست

عزیزم رفتیم دکتر معاینه کرد گفت موردی نداره.از دیشب هم که ناپروکسن خورد ورمش یه مقدار بهتر شده دردش هم کمتر شده.دکتر براش استراحت نوشت.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوباره.امروز شوهرم رو بردیم دکتر معاینه کرد گفت  عادیه و باید دوروزی استراحت کنه.دیشب هم د ...

خداروشکر ک حال همسرتون بهتره..وخداروشکر ک.اسپرم خوب پیدا شده..انشاءالله با همینا نی نی دار میشین..گلم🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وقتی آ اس آ و امپول و قطع میکنی کلا لک ببنی ات هم قطع میشه؟

بله قطع میشه

دیروز. غروب مجدد. آنوکسارو بعد. از دو روز زدم الان چندتا لک روشن دیدم روی لباسم😞

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دخترا کسیو دیدین با جنین هشت سلولی حامله بشه؟ کیفیت جنینام خوب نبود روژ هفت انتقالم

بله عزیزم یکی از دوستانم جنیناش کیفیتشون خیلی پایین بود. امروز خداروشکر سونوی ساک داره😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بله قطع میشه دیروز. غروب مجدد. آنوکسارو بعد. از دو روز زدم الان چندتا لک روشن دیدم روی لباسم😞

عزیزم.منم تا انوکسا میزدم یکساعت نمیشد لک میدیدم واس همین قطع کردن برام دیگه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹