2777
2789
عنوان

بچم سقط شد حالم خیلی بده چ کنم

469 بازدید | 85 پست

خیلی خونریزی دارم خصوصا دیروز هفت هفته بودم تا لباساشم اماده کرده بودم.خیلی دلم میسوزه.

قلبش تشکیل نشده بود و خود ب خود خوتریزی کردم.کی کامل دفع میشه ازم.حالم بده.خیلی دعام کنین.

کاچی میخورم بلکه زودتر دفع بشه این لخته خونا نبینم خالم بد میشه یادش میفتم هنوز اشکم در میاد خدا مگه چی ازت خواستم چرا من میدونی که من جنبه اش نداشنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واست حمد میخونمالهی خدا زود دلت رو شاد کنه

مرسی حالم بده جلو اشکام نمیتونم بگیرم

الهی خدا دلت رو آروم کنه...

میشه برا منم دعا کنی ،خدا حاجتم رو که تو امضا نوشتم ،بده

دلم خیلی ....خیلی گرفته 

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

عزیزم نگو چرا من؟ناشکری نکن منم مثل تو هستم تازه پنج یا ۶روزه که سقط کردم ولی امید وارم مطمئنم جاشو خدا برام پرمیکنه نگران نباش حال خودتو بد نکن بزار زودتر خوب بشی تا بری دنبال درمان واسه بارداریه موفق

عزیزم نگو چرا من؟ناشکری نکن منم مثل تو هستم تازه پنج یا ۶روزه که سقط کردم ولی امید وارم مطمئنم جاشو ...

خیلی دلم گرفت اخه من تا لباساشم اماده کردم کشو بچم چیدم خیلی غصه خوردم

کورتاژ نکن ، قرص و دارو بگیر تو خونه ام جوشونده گیاهی بگیر جوش بده بخور پیاده روی هم بکن خودش کامل د ...

جون ندارم پاشم خیلی حال روحیم بده