2777
2789

ببین به هر کسی راحت اعتماد نکن

ببخشید که واضح میگم نمیدونم اهل اینچیزا هستی یا نه، به پسر مردم رو نده وارد رابطه نشو چون بالاخره چند سال دیگه ازدواج میکنی و تو زندگی آینده ت تاثیر بد میزاره

و اینکه رفاقت زیاد نداشته باش چه همجنست که بخواد بهت ضربه بزن چه جنس مخالف

قدر خانواده ت رو بدون و فک نکن دشمنتن هرچی گفتن تاجایی که با عقاید خودت جور درمیاد حرفشونو گوش کن

و آخرین مورد اینکه حتما یه چیزی یاد بگیر

یه حرفه ای چیزی 

نمیدونم مثلا ارایشگری، شیرینی پزی، زبان و …. 

امیدوارم به دردت بخوره اینا عزیزم آرزوی موفقیت دارم برات🫶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دنبال علاقه ات

مطالعه کن درس بخون با ترس هات از همین حالا رو به رو شو

هیچوقت فکر اینکه به یک نفر خیانت کنی یا حتی خیانت کسی رو ببخشی..نکن

قدر سلامتیت رو بدون و مواظبت کن

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

اگه با خانوادت مشکلی داری

بع دوستات اطلاع نده

بعدا اگ با دوستات ب مشکل بر بخوری میان مشکلات خانوادیتو ب اینو اون میگن یا میکوبونن تو صورتت

از همین سن برو باشگاه ک چندسال دیگه اندام ایده عالتو داشته باشی

روتین پوستیتو جدی بگیر اگه نگیری چندسال دیگه یا پوستت خشکه یا پوستی پر از جوشو لکه داری

احترام خانوادتو‌ نگه دار هیچکی اندازه خانوادت دوست نداره و به فکرت پیشرفتت نیست

حتما تا سنت کمه برو کلاس زبان

چون یادگیری زبان باعث میشه اعتماد بنفست بره بالا اگ ی روزی خواستی مهاجرت کنی از لحاظ زبان مشکل پیدانمیکنی یا اگه با درس ب جایب نرسیدی میتونی بری کنکور زبان بدی ک دبیر زبلن شی یا تو یوتیوب اموزش زبان بدی و ی درامد خوب داشته باشی

علاقتو پیدا کن و نهایت تلاشت رو بکن تا توش موفق باشی 

تنبلی نکن 

دنبال پسرا نباش فقط وقت تلف کردنه خودت رو به جایگاه بالایی برسون اونوقت میبینی چطور برات سر و دست میشکونن 

از همه مهمتر رو عزت نفس و احساس لیاقتت کار کن🥰🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

درس بخون

هنر یاد بگیر 

ساز یاد بگیر 

زبان جدید یاد بگیر 

کتاب های تاریخی و مفهومی بخون

فیلم و سریال خوووب ببین 

از مجازی فاصله بگیر 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ