2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045783 بازدید | 684484 پست
دکتر گفته دو روز دیگه تکرار کن.اخه ۲/۷ چه شانسی داره برا بالاتر رفتن!!

خدا بخواد نشد نداریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون و دوستان عدد بتام پايينه يا نه خوبه؟ 

بتات عالیه عزیزم برو کیفشو ببر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

وای دوباره ذوق زده شدممممم.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

بچه ها جواب من بدید شیطون گولم زده میخوام از شما مشورت بگیرم من همونمه ای وی افم  کنسل شد iui ت ...

عزیزم همچین ریسکی نکن.... 

سلام من دیروز صبح تخمک کشی داشتم الان ببخشید رو دستمال خون دیدم طبیعیه یا دارم پریود میشم انتقالمم ی ...

بله عزیزم طبیعیه اما اگه بیشتر شد با دکترت مطرح کن..... 

وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

عزیزم چرا دعات نکنیم؟؟؟؟ 

علیک سلام حالت خوبه خانوم سلام؟؟؟؟ 

عزیزم انشالله به زودی خبر بتای چاق و چلتو می‌شنویم..... 

سلام به دوستان عزیز نماز روزه هاتون قبول باشه. من هم حدود یکماه و خورده ایه میرم مرکز ابن سینا بهمو ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

انشالله به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم.... 

دوستان عزیزی که این روزا مثبت شدین مبارک باشه ان شاالله بسلامتی نی نی های نازتون رو بگیرین. میشه با ...

عزیزم انشالله امروز دلت شاد شاد میشه و این شادی ادامه دار میشه و به زودی زود خبر بتای تپلت می‌شنویم..... 

بچه هایی که انوکساپارین دارین ، شماها خیار میخورید؟ یعنی ویتامین کا خیار اونقدری هست که خوردنش بد با ...

نوش جونت بخور..... 

اتفاقا من سر پسرم خیلی میخوردم بهم خیلی مزه میداد.... 

فقط یه کیلو به جا نخوررررر.... 

خخخخخ

بچه هاا سوال دارم این دردا نرماله دیگه ؟ رحم و تخمدان ؟  امروز سونو واژینال انجام داد گفت همه ...

عزیزم طبیعی تا وقتی که ممتد نباشن.... 

به نظرم احتیاط کن چون میدونم سختی کشیدی و غربتم هستی پَ به کم بیشتر مراعات کن اما یه بندم نخواب..... 

سلام خانمهای گل صبحتون بخیر من هفته 24 بارداری هستم ولی شکمم کوچیک هستش نگرانم می کنه یعنی نی نی ام ...

عزیزم اگه سونوهات خوب بوده مشکلی نیس من خیلیا رو دیدم ک تا آخر بارداری شکم نداشتن بچشونم سالم و تپل بوده.شکم داشتن یا نداشتن فک کنم بستگی ب اندام داره 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اگه سونوهات خوب بوده مشکلی نیس من خیلیا رو دیدم ک تا آخر بارداری شکم نداشتن بچشونم سالم و تپل ...

هفته 21 رفتم دکتر خودش تو مطب سونو کرد البته با حساب سونوهای غربالگریم باید میشد 20 هفته و 6 روز که دکتر تو مطب سونو کرد گفت 20 هفته و 2 روز  

البته خودم 4 کیلو تو به ماه وزن اضافه کرده بودم

خدایا شکرتتتتتتتت....  عزیزم خبر + شدن تو رو هم از ریگلایا پیدا کردم خدا وهزار مرتبه شکررررررر ...

ممنونم آنا جون... دعا كن تا آخر خوب پيش بره.... ديروز ققط منو الهام جون بوديم ان شالله يه سري از دوستان هم شنبه آز دارن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦