2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
بیخیال بهش فک نکن..انشاءالله ک بهش نیاز پیدا نمیکنیم.. برامنم ی کوچولو قلمبه شده.منم دقیقا رو دسشوی ...

آره ان شاالله که نیاز نیست فعلا بهش فکر نکنیم بهتره،

واقعا رو دسشویی فرنگی خیلی قشنگ معلومه🙊

من چند لحظه نگا میکنم بعد میگم یعنی این شکم منه😭 چقد آرزوشو داشتم قبلنا شکممو الکی باد میکردم خودمو نگاه میکردم حسرت میخوردم...

الهی شکم قلمبه و نی نی های سالم قسمت همه منتظرا بشه...

آره فکر کنم برا تکوناش زود باشه، ان شاالله هر وقت تکون خورد خبرت میکنم توهم آماده باشی برا لگداش😍

الحمدالله❤
از فکرش بیرون نمیام.... 😔 خدا  براش یه جور خاصی جبران کنه هر چه زودتر

منم بخدا

ان شاالله به زودی برای مامان شدن ثمین جشن میگیریم..

💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای مباااااارکههههه الهام جون انشالله بسلامتی خداروصدهزارمرتبه شکر بخدا شاید باورت نشه ولی از و ...

ممنون مهربونم دیشب بین دعاهام اسمهای تک تکتون برام مرور میشد من بنده رو سیاهم اگر خدا صذامو بشنوه براتون دعامیکنم تا این روزهای شیرین نصیبتون بشه🙏🏻🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
پس چرا گریههههه😡 این استیکرها رو دیدم یه لحظه هنگ کردم گفتم خدای نکرده منفی شدی  مبارکهههههه ...

منو ببخش ننه😆 اون گریه شوق بود😆 

تشکر دوست گلم الهی قسمت همتون بشه 🙏🏻🌹

آره ان شاالله که نیاز نیست فعلا بهش فکر نکنیم بهتره، واقعا رو دسشویی فرنگی خیلی قشنگ معلومه🙊 من چ ...

اقا منم از اونام که فقط تغییرات شکممو روی دستشویی فرنگی‌میفهمم😂😂خلاصه تنها نیستین

درمورد تکونا هم خیلی عجولینا😐منو ببینین ساکت نشستم یه گوشه هنوز نی نیم لگد نزده...خیلی متشخصه بچم😂

ولی من دیروز از دکترم پرسیدم گفت اووووو برات زوده.گفت دو هفته دیگه صبر کن.جا داری هنوز😂

اینه که من هرکی ازم میپرسه نمیدونم چی بگم و درنهایت میگم نمیدونم گاهی وقتا یه چیزایی حس میکنم😐البته حس میکنما ولی شک دارم خودش باشه😂چون همیشگی نیس...ان شاالله همه ی منتظرا یه روزی این دغدغه های مارو تجربه کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم امیدوارم روزی خودت بشه🙏🏻🌹  ۹ماهی میشه گلم از تخمک کشیم میگذره و دوماه بعدش انتقال دادن ...

انشأالله🙏🙏🙏

ممنون عزیزم انشاالله که خوشحالیت همیشگی باشه با سلامتی نینی خوشگلتو بغل کنی منم دعا کن می دونی چقدر سخته انتظار

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه هاا سوال دارم این دردا نرماله دیگه ؟ رحم و تخمدان ؟ 

امروز سونو واژینال انجام داد گفت همه چی اوکی هست و همه ی  داروهامو باید استفاده کنم ! 

یه سوال دیگههههه من چند روزیه تمام کارای خونه رو انجام میدم از خم راست شدنم گذشته😆 استراحتم مثل قبل باشه ؟؟ 

سلام دوستان طاعاتتون قبول 

بچه ها من سه بسته استراديول خارجي دارم سه ماه پيش خريدم الان لازم نيست ديگه هركي لازم داره بهم خبر بده الان به سختي خارجي پيدا ميشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون عزیزم انشاالله که خوشحالیت همیشگی باشه با سلامتی نینی خوشگلتو بغل کنی منم دعا کن می دونی چقدر ...

منم به دعاهای همتون نیاز مندم گلم 🌹 

موقعی که اصلا فکرشو نمیکنی خدا دستت میگیره برام مثل یه ارزو شده بود یعنی منم مادرمیشم حتی دیشب دنبال بیمازستان دیگه برای درمان بودم اونقذر ناامید بودم ولی دوست گلم قوی باش میدونم نوبت شماهم میرسه و میدونم چقدر سخته قابل باشم دعاگوی همتون هستم🙏🏻🌹❤️

بچه هاا سوال دارم این دردا نرماله دیگه ؟ رحم و تخمدان ؟  امروز سونو واژینال انجام داد گفت همه ...

دردا کااااااملا طبیعیه عزیزم.اگه لکه بینی نداشته باشی و سونو نرماله بنظرم نیازی نیس ب حودت سخت بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

عزییییییییییزم مباااااارکه من مطمئن بودم اینبار مثبت میشی باور کن این چند شبه قدرو همش اسمت میومد رو زبونم برات دعا میکردم و برای همه بچه های اینجا از ته قلبم خواستم خدا بقیه انتظارمونو بهمون ببخشه،خیلیییی خیلیی ی خوشحالم اصلا نمیدونستم امروز آزمایش داری یهو به دلم افتاد گفتم برم ببینم چه خبره الهام چیکار کرده

آخ آخ گفتما یکی یدونه  محله اینبار میچسبه به ننش😍برای ما منتظرا هم دعا کن لطفا 

چشم عزیزم حتما دعاگو هستم از خدا میخوام هرکسی منتظره دامنش سبزبشه 🙏🏻قسمت خودت بزودی گلم

عزیز دلم خیلی تبریک میگم،دیدی ته تغاری موند واست انشاالله زیره سایه پدر و مادرش ۱۲۰ ساله بشه و عاقبت بخیر و صالح 

اقا منم از اونام که فقط تغییرات شکممو روی دستشویی فرنگی‌میفهمم😂😂خلاصه تنها نیستین درمورد تکونا هم ...

خخخخ پس مقر قربون صدقه رفتن نی نی هامون شده رو دسشویی فرنگی😂

وای خاکستری خیلی بامزه بود که بهشون میگی یچیزایی حس میکنم😂😂 من که حتی بهشون درست نگفتم چند هفتمه چون راجب ivf که اصلا نمیدونن اوایل هم هیچی نگفته بودم، مادرشوهرم هر وقت شوهرمو تنها گیر بیاره ازش میپرسه🙊

میگن اوایلش مثل لیز خوردن ماهی میمونه حتما همینایی هستش که حس میکنی عزیزم😍

الهی آمین...

الحمدالله❤