2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
عزیزم وقتی دکتر گفته ممکنه شکمت اب بیاره پس ریسک نکن وحرف دکتر گوش کن.سلامتیتو ب خطر ننداز...همون طب ...

مرسی تو داروخانه بودم همش دلم میخواس بگیرم ولی بازم گفتم از دوستان مشورت بگیرم

...... 
😆😆خاله مهربونش ببخش  اگه بدونی خودم چند شبه خواب ندارم  پرستار دید رنگم پریده اومده ناز ...

تا باشه از این استرسای شیرین دوره بارداری.آدم هر روز یه رنگ میشه یه روز از نگرانی عین گچ دیوار یه روز از خوشحالی لپ گلی.انشالله ک امام استرسای دوره بارداریت ختم بخیر شه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا اینکارو نکن.تخمدانات میترکنا خدا نکرده دختر...من واسه ای یو ای یه سری اینطوری شد تخمدانام ...

خوب باردارشدی؟ وای یعنی گفتم برم بگیرم هرچی شد شد. بازم خوبه شما هاهستین به راه راست هدایت میکنید فداتون

...... 
سهيلا جون برات خيلي دعا كردم كه توي همين چند ماه برات معجزه بشه و هزينه انتقالت رو براي بچه هاي گلت ...

وای مامان سبحا ن

خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.انقدرخوشحالم ازاینکه دعام کردی توپوست خودم نمیگنجم.

شایدخداا به نفس پاک شماحاجت روام کنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واي الهام جون تمام صورتم پر از اشك شد ، مطمئنم كه اصلا آدم قابلي نيستم ولي خدا ميدونه كه ديشب خدا رو ...

تشکر دختر عموی مهربونم خیلی بحقم لطف دارید با حرفاتون انرژی گرفتم یه ذره باورم نمیشه حقیقت باشه ۶نیم سال انتظارم یعنی تموم شد با اون حسرت نگاه کردن به بچه های مردم 😞 خدا یابحق مادرمون زهرا دامن تک تک منتظرا سبز بشهه 🙏🏻🌹

ان شالله اقای کاکلی بخیر خوشی بغل بگیری قراره دومادم بشه😘😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات عزیزم😚 اره جفتم.پایینه.منم تیرکشیدنو دارم.. ولی دکتر گفت اینا بخاطر اینه رحم داره جا باز میکن ...

شوهرمنم همش میگه نی نی داره بزرگ میشه بخاطر اونه خودم ترسیدم همش میگم نکنه دکتر بگه سرکلاژ کن نمیدونمم دقیقا چطوریه یچیزی شنیدم!

استراحت کن عزیزم ما که با این ویارمون غذا درست حسابی نمیخوریم حداقل استراحت کنیم😂

منم تقریبا دوهفته دیگه میرم آنومالی توکل به خدا

الحمدالله❤
وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

خیلی نامردی ک فک.میکنی کسی دعات نمییکنه😜😜😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خيلى خيلى مباركت باشه🎉🎊از ته قلب خوشحال شدم برات مثل همه اما مطمين بودم اين بار مثبتى الهى اين حا ...

ممنونم مهربونم بخیر خوشی پرنسست رو بغل بگیری🙏🏻🌹😍

برامون دعاکن تازه اول راه هستیم همه چی بخیر خوشی پیش بره🙏🏻

خوب باردارشدی؟ وای یعنی گفتم برم بگیرم هرچی شد شد. بازم خوبه شما هاهستین به راه راست هدایت میکنید فد ...

عزیزم من لوله هام مشکل دارن.باردار نشدم

اما شما میشی 🤗 با انرژی مثبت اقدام کن.نتیجه میگیری حتما گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شوهرمنم همش میگه نی نی داره بزرگ میشه بخاطر اونه خودم ترسیدم همش میگم نکنه دکتر بگه سرکلاژ کن نمیدون ...

منم ذهنم زیاد میره ب سرکلاژ😒

راستی شکمت قلمبه شده.یانه؟تکوناشو چی حس کردی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم شكر شكر. چندتا انتقال داده بودي؟نگفت آز تو تكرار كني؟ 

یدونه بود گلم نه نگفتن تکرار کنی گفتن عالیه خذاکنه همینطور باشه!

عزیزم جنیتم سه روزه بود و یخ زده😆 اخرین جنینم بود 

شما کی تخمک کشی داشتید یعنی چند ماه می گذره از تخمک کشی که الان انتقال دادید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏