2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

مطمئنم كه شما هم به زودي حاجت روا ميشي شك ندارم . بالاخره با هم همشهري هستيم هميشه توي دعاهام هستي سهيلا جون البته اگر قابل باشم .

تشکر دختر عموی مهربونم خیلی بحقم لطف دارید با حرفاتون انرژی گرفتم یه ذره باورم نمیشه حقیقت باشه ۶نیم ...

حقيقته عزيزم ، خدا داره صبرمون رو امتحان ميكنه وگرنه براي خدا كه كاري نداره ، ان شا الله همه دوستان اين حس قشنگ رو تجربه كنن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيز من بايد برم سركار البته شانس اوردم همش تعطيلاته فقط يكشنبه و احتمالا دوشنبه كه ميشه روز 4 و 5 ا ...

عزيزم نگران نباش و به خودت استرس نده ، اگر واقعا ميخواي بنشيني توي خونه و فكر سر كارت باشي به نظرم برو اونجا هم خودت رو مشغول كن و به چيزهاي خوب فكر كن ان شا الله شما هم دو هفته ديگه خوشحالمون ميكني .

انشالله سه تامون

عزیز دلم انتقال دادی شما هم انشاللله حتما مثبتی گلم به حق همیم روزها🌺🌺🌺🌺🌺🌺انقدر پستا زیاده الان دوباره دیدم انشاللله فردا انتقالتون به سلامتی بری و دست پر برگردی عزیزم💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيز من بايد برم سركار البته شانس اوردم همش تعطيلاته فقط يكشنبه و احتمالا دوشنبه كه ميشه روز 4 و 5 ا ...

عزیزم امیدوارم فردا به سلامتی انتقال بدی و نه ماه بعدم به سلامتی بغلش (ون) کنی❤️

وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

عزیزم مطمئن باش در یاد هممون هستی....

انشاله حاجت روا بشی گلم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام به همه دوستان خوبم

من دیروز پانکچر داشتم و‌این دو روزه خیلی درد کشیدم اما الان که اومدم اینجا و کلی خبرای خوب خوندم کلی حال و‌هوام عوض شد. من شنبه باید برم سونو و اگه به امید خدا همه چی خوب بود و صلاح بود برام انتقال میدن. دو بار قبلی جنین فریز بلاست انتقال دادم و خدا نخواست. شاید اینبار جنین فرش واسم بهتر جواب بده. البته نمی دونم هنوز نوبت مادر شدن منم شده یا نه. ولی  اگه یادتون موند لطفا برام دعا کنید خواست دلم با خواست خدا یکی باشه.❤️

خیلی روزای بدی اصلا هم زمان نمیگدره انشاللله خدا کمکون کنه    

سرتو گرم كن با دعا خواندن و كتاب و فيلم و تي وي و خيلي چيزهاي ديگه . ديگه از اين به بعد سريع ميگذره 😊😊

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببخشید عزیزم میگم سرچ میکردم نوشته بود آزمایش غربالگری ۱ و ۲ رو باید تو یه آزمایشگاه انجام داد شما ه ...

عزيزم من هم توي بارداري قبلي و هم اين بار غربالگري اول و دوم رو توي ٢ تا آزمايش مختلف دادم ، سري قبل كه اول يك جا آزمايش داده بودم كه ريسك سندروم داون متوسط بود بعد دكترم بهم گفت غربالگري دوم رو يك آزمايشگاه انجام بدم كه نمونه رو ميفرستاد نيلوي تهران كه ديگه همه ريسكها پايين بود .

اين سري هم غربالگري اول رو رفتم همون آزمايشگاه كه نمونه رو ميفرستاد نيلوي تهران كه ريسك سندروم داون رو بالا زده بود بعد خودم رفتم يك آزمايشگاه ديگه كه با بيمه تكميليمون قرارداد داشت تكرار كردم كه اين بار ريسك متوسط شد بعد ديگه دكترم سل فري برام نوشت و من هم غربالگري دوم رو همون آزمايشگاه كه با بيمه تكميليمون قرارداد داشت انجام دادم ، خلاصه اين همه نوشتم كه بهت بگم اين همه سرچ نكن هر كاري دلت ميگه انجام بده .

سمانه جان مبارکت باشه الهی شکر چه خبرهای خوبی پشت سر هم ...الهی شکرت 🌹🌹🌹🌹🌹

عزيزه دلمي ان شالله به زودي بياي خبر خوب بهمون بدي و فرشته ها تو دلت باشن 😘😘قابل باشم دعات ميكنم ♥️♥️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ان شاالله اونطوری بشه که راحتری عزیزم😚 عع من فکر میکردم برام همین آزمایشو نوشته تو نت هم خوندم هزی ...

جدی؟نمیدونم داستان چیه عزیزم...ولی من شنیدم حتی بیمه هم قبول نمیکنه و قیمتش همین حدوداس که گفتم

نمیدونم خواهر.ان شاالله نتیجه ش خوب باشه بحث پول نیست...ما کم تو این راه هزینه نکردیم.نی نیامون سالم باشن فدای یه تار موشون..‌.ممنون گلم.التماس دعا❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جدی؟نمیدونم داستان چیه عزیزم...ولی من شنیدم حتی بیمه هم قبول نمیکنه و قیمتش همین حدوداس که گفتم نمی ...

خودمم در تعجبم، هنوزم میگم نکنه نسخه رو اشتباه خوندن😒

آره عزیزم‌ ان شاالله نتیحه خوب باشه و نی نی ها سالم باشن بقیه چیزا مهم نیست،

قربونت برم عزیزم محتاجم به دعا😘

الحمدالله❤
انشاله که مهمون نه ماهه دلت و یه عمر مهمون خونت میشن❤️

انشاالللله ممنونم عزیزم انشاللله شما هم حاجت قلبیتون براورده بخیر شه😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم