2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
خانمها مامانا استراحت مطلق سه روز كافيه؟  من پنج شنبه جمعه شنبه رو ميتونم كامل استراحت كنم يك ...

تارا جان من سه روز اول استراحت تقریبا مطلق بودم فقط برا نماز وغذا و سرویس بلند میشدم..بقیشو دراز کشیده بودم کلا...از روز4 استراحتم نسبی بود دیگه...سعی کن خسته نشی یا ب کمرت فشار نیاد...نماز نشسته رو صندلی غذا هم تو رختخواب میخوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تارا جان من سه روز اول استراحت تقریبا مطلق بودم فقط برا نماز وغذا و سرویس بلند میشدم..بقیشو دراز کشی ...

الان نماز رو هنوز نشسته میخونی ؟؟

حالت عادی دراز میکشی یا میشینی ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا جان من سه روز اول استراحت تقریبا مطلق بودم فقط برا نماز وغذا و سرویس بلند میشدم..بقیشو دراز کشی ...

عزيز من بايد برم سركار البته شانس اوردم همش تعطيلاته فقط يكشنبه و احتمالا دوشنبه كه ميشه روز 4 و 5 انتقالم رو بايد حتما برم سركارم و خوب بايد تا ساعت 2 پشت ميزم بشينم!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فردا نوبت منو شماست 😍😍اوففف چه روزیه قلبااا تند تند 😬😆

کجایی پس؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام

کسی اینجا شماره تماس مطب دکتر زرنانی و مریم توکلی را داره؟

شماره مطب میخوام ترجیحا 

کدومشون زودتر نوبت میدن؟

کدومشون با تجربه تر هستن؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
الان نماز رو هنوز نشسته میخونی ؟؟ حالت عادی دراز میکشی یا میشینی ؟

اره گلم.من کلا از روز انتقال تا الان رو صندلی میشینم نماز میخونم..خم هم.نمیشم مهر رو میارم بالا میچسبونم ب پیشونیم

الانم ک بخاطر جفتم ک.پایبنه استرحت میکنم درازکشم کلا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاالله به زودی زود ،بی بی چک مثبت و تیتربتای بالا ببینی وشادشی

دکتر گفته دو روز دیگه تکرار کن.اخه ۲/۷ چه شانسی داره برا بالاتر رفتن!!

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزيز من بايد برم سركار البته شانس اوردم همش تعطيلاته فقط يكشنبه و احتمالا دوشنبه كه ميشه روز 4 و 5 ا ...

نگران نباش عزیزم..انشاءالله خدا بخاد بچه بده تحت هرشرایطی میده..خیلی از دوستان مثل خودت بودن بعد سه روز رفتن سرکار و شغلهای مختلف داشتن و مامان شدن

الهام جون دیروز گفت جواب ازمایشم ساعت.3 اماده میشه انشاءلله ک باخبرخوش میاد🙏