2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
وووی الهامی جون تبریک میگم عزیزم،بهت گفتم یکی یدونه  میشه همدم مامانش🌷🌷🌷

تشکر عزیزدلممم از صمیم قلبم میخوام طعم مادرشدن رو بچشی 🌹😍 

من خیلی ناامید بودم حتی داروهامو درست نمیخوردم باورم نمیشه خدا اینطوری دستمو گرفت😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

عزیزم گوارای وجودت.مبارکت باشه.التماس دعا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مباركت باشه مامان دوست داشتني،خدارو شكرت عزيزم براي ماهم دعا كن لطفا منم شنبه از دارم😬😍

ممنونتم عزيزم چشم اگر لايق باشم ديشب براي همه دعا كردم ان شالله شنبه با حال خوش و با دل خوش خبر خوش بهمون بدي 😘😘🥰🥰

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم قربونت برم بد نیستم، الان ۲_۳ روزه روزا یکم بهترم ولی شبا همون روال قبل ادامه داره😩😂 ت ...

عزیزم..منم گاهی روزا خیلی حالم بده..گاهی بهترم..درکل هنوز ویار دارم..تیکرم ابی بود  ولی سونو هم احتمال پسر داد😉

تیکر نداری نمدونم دقیق چندهفته ای؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدایاااااا شکرت😭😭😭😭 تبریک میگم عزیزم گوارای وجودت هممون رو ذوق زده کردی بخدا🤩🤩

ممنون عزیزممم برام دعاکنید هفتخ اینده وقت داده برای فسقلی🙏🏻🌹

کلللی بهت تبریک میگم مامان خوشگل.بتات خیلی هم خوبه مال من ۲۷۰ بود به دکتر گفتم گفت خوبه

واي خداروشكر خيالم راحت شد دكتر من هم گفت خوبه. نگفت تكرار كن؟ 

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

ای خدا شکرت دختر تو ک ما رو دیوونه کردی من از دیروز صب هی میام ببینم چ کردی.خدا رو هزار مرتبه شکر واسه بتای تپل مپلت.تا باشه از این خاله شدنا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واااااااای عزیزم مبارکت باشه برا منم دعاکن

حتما عزیزم قابل باشم چراکه گلم 🌹❤️ ان شالله بزودی حاجت روابشی🙏🏻

ممنونم اصلا باور نميشه همه بهم تبريك ميگن يعني من لايق مادرشدن شدم 😭😭😭😭😭عزيزمي ممنونم ... عدد ب ...

عزیزم باورت بشه چون ی جوجه کوچولو تو وجودته الان😍بتات هم خیلی خوبه.حالشوووببر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکههههههههههههه  ازصبح اسمتون یادم نیومد صداتون کنم.تمام کارخونه م مونده ازبس هی اومدم سرزد ...

الهي عزيزه دام ممنونم ممنونم 😘😘😘

عزیزم خدا رو شکز این دو سه روزه جواب خیلیاتون مثبت شد برا همتون خوشحالم و بهتون تبریک میگم...ولی فقط ...

الهی عزیزم با پیامت بغض کردم .حالتو درک میکنم .ولی این روزا هم میگذره .روز تو هم میاد .و توهم میایی خبر مثبت شدنتو میدی ان شالله بزودی زوووود