2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
@elhamiiiiiiiii     باطری تبلتم صبح ۱۰۰بود الآن شده۳۲درصد..... بابام ازکارو زندگی افتاد ...

فکرکنم اونجا الان ساعت یک و نیمه 😁 داره ناهار میخوره با نی نی ش 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگین جون چطوری؟هنوزم تهوع داری!

سلام عزیزم قربونت برم بد نیستم، الان ۲_۳ روزه روزا یکم بهترم ولی شبا همون روال قبل ادامه داره😩😂

تو خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ میگم تیکرت همین آبی بود یا رفتی سونو آبی شده؟😍

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا رو شکز این دو سه روزه جواب خیلیاتون مثبت شد برا همتون خوشحالم و بهتون تبریک میگم...ولی فقط ...

عزيزم ناراحت نباش به خدا همه ما دامنمون سبز ميشه فقط زمان داره تا اون موقع هم بايد صبور باشيم و صبور باشيم . ان شالله به زودي بياي بهمون خبر خوش بدي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خداروشکر عزیزم...خیلی خیلی مبارکت... دنبال اسم کاربریت میگشتم ک صدات کنم ببینم جوابت چی شده😍😍

ممنونم اصلا باور نميشه همه بهم تبريك ميگن يعني من لايق مادرشدن شدم 😭😭😭😭😭عزيزمي ممنونم ... عدد بتام كم نيست؟ 

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

خدایاااااا شکرت😭😭😭😭 تبریک میگم عزیزم گوارای وجودت هممون رو ذوق زده کردی بخدا🤩🤩

الحمدالله❤
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

تبریک میگممم عزیزم 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

خدایاااااا شکرررت😭😭😭😭😭

عزیزم.نمیدونی چقد خوشحالم برات...

خاله فدای یکی دونت بشه😍😍😍..ننه شدنت مبااااارک💃💃💃💃💃💃

خدایا خودت حافظش باش 🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خداروهزار مرتبه شکر 

😢😢😢

استرس گرفتم دیرکردی 

مبارک باشه عزیزدلم

خیلی خیلی خوشحال شدم

اصلا خستگی منم دررفت 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم انشاءالله قسمت من و همه دوستای منتظر. جنینات چندروزه بودن؟علایم داشتی؟دکت ...

ممنونم ممنونم عزيزم... جنينام دو تا ٤ روزه يه ٥ روزه ... نه اصلا هيچ علائمي نداشتم فقط خيلي گرمم بود كه واسه پروژسترونه... دكتر قوامي بيمارستان آبان 

سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

عزیزم مبارکت باشه انشالله ک سلامت بیاد تو بغل مامانیش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین