2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

مبارک باشه عزیزم

خداروهزارمرتبه شکر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خدا رو شکز این دو سه روزه جواب خیلیاتون مثبت شد برا همتون خوشحالم و بهتون تبریک میگم...ولی فقط ...

قربونت برم من...میفهمم چی میگی...ولی غصه نخور گلم.قوی باش و ادامه بده..خدا بزرگ و مهربونه...تو هم به  زودی زود مادر میشی  عزیزم😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

خداروشکر عزیزم...خیلی خیلی مبارکت...

دنبال اسم کاربریت میگشتم ک صدات کنم ببینم جوابت چی شده😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خدا رو شکز این دو سه روزه جواب خیلیاتون مثبت شد برا همتون خوشحالم و بهتون تبریک میگم...ولی فقط ...

عزیزدلم مطمئن باش روز تو هم میرسه..قطعا خدا ب وقتش بهترینها رو برات کنار گذاشته..🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم انشاءالله قسمت من و همه دوستای منتظر. جنینات چندروزه بودن؟علایم داشتی؟دکترت کیه؟

😍😍خدایا شکرت

مباركت باشه مامان دوست داشتني،خدارو شكرت عزيزم

براي ماهم دعا كن لطفا منم شنبه از دارم😬😍

کلللی بهت تبریک میگم مامان خوشگل.بتات خیلی هم خوبه مال من ۲۷۰ بود به دکتر گفتم گفت خوبه

قربونت برم من مطمینم خدا میخواد تورو طبیعی مادر کنه.من اگه بشینم برات تعریف کنم چه سختی هایی کشیدم و چه حرفایی شنیدم...دعای مقاتل رو بخون خیلی آرامش میده 

بهت تبریک میگم عزیزم خیلیم خوبه😍

نگین جون چطوری؟هنوزم تهوع داری!

مبارکههههههههههههه 

ازصبح اسمتون یادم نیومد صداتون کنم.تمام کارخونه م مونده ازبس هی اومدم سرزدم رفتم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@elhamiiiiiiiii    

باطری تبلتم صبح ۱۰۰بود الآن شده۳۲درصد.....

بابام ازکارو زندگی افتادیم ما😋😋😋😋😋اون وقت شما داری رستوران میری و الآن هم به گردش!!!!!

بچه ها راستی ساعت۴که دیگه ناهارتمومه.....این دخترکوجاااا مونده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.