2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
بچه‌ها من همین الان رسیدم خونه.اول ازمایشمو دید گفت اسکن منفی زده برات ولی ریسک سندروم داون رو ۱:۱۱۶ ...

عزیزم بابا فکرتو درگیر نکن.... 

اینا همش یه پروسه روتینه.... 

بالاخره یه بهونه میارم که انجامش بدی پس فرض رو بر این بذار کلا از اولشم قرار بوده انجامشون بدی.... 

انجام بده و نگرانم نکن خودتو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بابا فکرتو درگیر نکن....  اینا همش یه پروسه روتینه....  بالاخره یه بهونه میارم که ...

انا جون با این ریسکا ممکنه نی نی دور از جون مشکلی داشته باشه؟توروخدا با دل مهربونت دعا کن برای فندقم....الان زنگ زدم بندر برای ۱۹ خرداد بهم‌نوبت داد.دیر نیست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها من همین الان رسیدم خونه.اول ازمایشمو دید گفت اسکن منفی زده برات ولی ریسک سندروم داون رو ۱:۱۱۶ ...

ای خداااا 😢😢😢منم از الان استرس دارم ببینم تو هفته ی ۱۶ چی میشه دقیقا حالتو میفهمم الان چی میکشی عزیزم😔این آزمایش های کوفتی بجای اینکه به آدم آرامش بده آدمو استرسی و دیوونه میکنه .عزیزم باور کن بچه هیچیش نیست فقط اینا با آزمایشای مسخره شون که همیشه هم خطاش بالاس تنِ مادرا رو میلرزونن ایشالا که زودتر  سونو رو انجام بدی همه چی عالی باشه آروم بشی.منظورش چه سونویی هست آنومالی؟

بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

آره عزیزم خوبه مبارکت باشه انشالله همیشه اشک شوق بریزی عزیزم خدا این لحظاتو نصیب همه منتظرا بکنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

عزیزم مبارکه چ روز خوبی بوده امروووووز.خیلی بهت تبریک میگم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جون با این ریسکا ممکنه نی نی دور از جون مشکلی داشته باشه؟توروخدا با دل مهربونت دعا کن برای فندقم ...

خواهر شوهرم دیر ازدواج کرد ۴۰ سالش بود بعد ازدواجش فهمید که زخم رحم داره و رفت فریز کرد بعد لاپرا کرد چسبندگی رحم داشت  و تنگی دهانه رحم بعد از ۶ ماه باردار شد الان ۴۳ سالشه... آزمایشش هم ریسک بالای داون رو نشون داد به من که فرستاد گفتم طفلک سنشم بالاست عدد به این زیادی حتما داون داره... دو هفته پیش رفت سل فری خدا رو شکر سالم بود... اینا رو گفتم که بدونی با اون سن بالا و مشکلاتش و آزمایشش هیچیییییی نبود... پس لطفا حرص نخور 😍

بهار جون شماام از عمل پانکچر و انتقال و اینا می ترسی؟😓 چون منم فقد بخاطر ترس از این مراحل این همه د ...

آره عزیزم ولی ترس من از انتقال واینا نیست من بخاطر فیبروکیستیک سینم تا الان عقب انداختم وگرنه همون اوایل انجام می دادم دیگه می بینم سال به سال داره سنم میره بالاتر مجبورم یه تلاشی بکنم حداقل اینم بگم به شوهرمم گفتم فقط یکبار اینکارو انجام میدم که نگم هیچ تلاشی نکردم  توکل به خدا انشأالله که خودش کمکم کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم اگه بلاست بشه یعنی مشکلی از نظر ضخامت نداشته که بلاست شده دیگه یعنی خودش تونسته پوستشو بشکافه. ...

آهان متوجه شدم. 😘😘

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
با این همه سختی به نی نی میرسیم فکر اینکه خدای‌نکرده کوچیکترین مشکلی داشته باشه روح‌ و روان ادمو به ...

عزیزم چرا ب خودت وبچت استرس میدی..مطمئن باش اون جوجه حالش خوبه وسالمه سالمه..اسکن انومالی هم ک جزو چکابای روتین هست همه انجام میدن عزیزم..ب دلت بد راه نده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای خداااا 😢😢😢منم از الان استرس دارم ببینم تو هفته ی ۱۶ چی میشه دقیقا حالتو میفهمم الان چی میکشی ع ...

نگران نباش فداتشم ان شاالله ازمایش تو همه چیش خوب باشه.یه جورایی تقصیر خودم شد چون انا جون گفته بود درصد خطای کوادمارکر خیلی بالاست و قابل اعتماد نیست و برای خیلیا ریسک زد

خودم گفتم اگه اینجا نمونه بگیرن سلفری رو انجام میدم،ولی هیچ امکاناتی نداشت اینجا.منم از خیر سلفری گذشتم...اما اصلا بهش فکرنکن.من مطمئنم نی نیای ما سالم سالم هستن

من همه ی دوستام که با هم مثبت شدیم غبالگریشون ریسک زده براشون.الکی الکی!

من موندم وقتی تجهیزات و دستگاهاشون داغونه‌چرا اجبار میکنن زن باردار رو که این ازمایشا رو بده!والا این استرسی که ما میکشیم از همه چی بدتره

من تا ۱۲ روز دیگه دق میکنم رسما

تا برم انومالی

انومالی اسکن همون سونو هست که کل اجزای بدن نی نی رو چک میکنه

یعنی از ان تی دقیقتره..مثلا کلیه و کبد و انگشتای دست و خدای نکرده مشکلی اگه باشه نشون میده کاملا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستان گلممم از تک تکتون متشکرم واقعا که اینقدر بهم محبت دارید 😍😘🌹🌹 

قابل باشم امشب به یاد همتون هستم 🙏🏻🍀

به امیدحاجت روایی همتون 🌹🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم چرا ب خودت وبچت استرس میدی..مطمئن باش اون جوجه حالش خوبه وسالمه سالمه..اسکن انومالی هم ک جزو چ ...

اره فداتشم میدونم روتینه.ولی این ازمایش کوفتی جز دلهره چیزی نداره...کاش فقط همون سونو ها رو انجام میدادن.با فندق تو دلت برامون خیلی دعا کن نفسی جونم❤...

من توی نت خوندم برای کسی که ریسک سندرومش ۱:۱۰۰ باشه یا عدد ان تی بالای ۳ باشه،یا سن مادر بالای ۴۵ باشه فقط باید ازمایش غربالگری دوم نوشته شه! ولی ببین منو بخاطر هیچی فرستاد برای این آزمایش با این دقت مزخرفش!!!