2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
بله عزیزم دکترم گفت ۲تا آمپول و ۲تا شیاف

متاسفانه مطب دكترم اصلا جواب نميدن

من روزي سه تا شياف دارم ميذارم 

ببخشيد انقدر سوال ميپرسم آمپول رو موقع لكه بيني گفت استفاده كن يا از قبل استفاده ميكردي؟

پس اشكال نداره موقع لكه بيني شياف رو واژينال بذاريم

خدايا شكرت🙏🏻
عزیزم اتفاقا سرم معمولا برا بالا بودن 56 یا دوتایی 56 و 16 تجویز میشه.... 

عه وا، جدا؟؟؟ اخه لامصب تو رنجه، ولي سه تا مونده تا حداكثر، عاخه پس من چ كنم، حالا جنين درست و حسابي داشتم يه چيزي، ريسك ميكردم سرم بزنم ولي حالا چيكار كنم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادگاریه پاره تنمون هست دیگه😍🥰

دريا دل جون سلام، شما سي دي ٥٦ تون بالا بود كه سرم داشتين؟؟ برا من سه تا از حداكثر پايين تره، ايا بايد سرم داشته باشم؟؟ پرد رو پس كِي ميدن؟

...
یادگاریه پاره تنمون هست دیگه😍🥰

آره فدای سرشون.... 

تازه کلی یادگاری دیگه تو راهه.... 

هیکل میکلمون تعطیل میشه.... 

می می ها بیریخت میشن.... 

خخخخخخ... 

فدای سرشون.... 

من همیشه به مامانم میگفتم مامان چرا به خودت نمیرسی دستات چرا انقدر خشن شدن.... 

لطافتشونو از دست دادن... 

هر جاشو نگاه میکنی یا سوخته یا بریده.... 

یا خشک و چروک شده.... 

الان میبینم بنده خدا بازم خوب مونده بوده با این همه بچه اونم با حداقل امکانات.... 

من هنوز اول راهم و دستام کلی لطافتشونو از دست دادن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه وا، جدا؟؟؟ اخه لامصب تو رنجه، ولي سه تا مونده تا حداكثر، عاخه پس من چ كنم، حالا جنين درست و حسابي ...

چرا  میگی جنینات درست و حسابی نیستن.؟ اخه از کجافهمیدی؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
متاسفانه مطب دكترم اصلا جواب نميدن من روزي سه تا شياف دارم ميذارم  ببخشيد انقدر سوال ميپرسم آ ...

من کلا شیافم واژینال بود حتی موقع خونریزیام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه وا، جدا؟؟؟ اخه لامصب تو رنجه، ولي سه تا مونده تا حداكثر، عاخه پس من چ كنم، حالا جنين درست و حسابي ...

عزیزم خوب شاید نیاز نباشه.... 

اون زمان یادم برا چند نفر اونطوری بود تجویز می‌کرد.... 

شایدم برا منفیا یا سقط های پی در پی احتیاطا تجویز می‌کرد.... 

سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

چه روز خوبی بود امروز..... 

خدایا ممنونم بابت باران رحمتت.... 

با همین فرمون برو جلو که دل دوستامو پشت سر هم شاد ببینم..... 

اناجون پرد رو كِي ميدن؟

والا من با ال دی برام شروع شده بود بعدش چند روز قبل پانکچر قطع شد.... 

از هفته دوم انتقال مجدد شروع شد....