2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااي بله بلاخره روز موعود رسيد 😍😍آره تپش قلب بالا 😁😁اميدوارم فردا برات بهترين اتفاق  زندگي ...

عزیزم منم برات بهترین هارو ارزومندم ان شالله فردابرامون خوش خبرباشی گلم😍😘

درد پریودی دارم و گاهی تخمدانم درد میکنه ،،من توجهی زیاد به علایم نکردم چون دفعات پیشم علایم زیاد داشتم ولی منفی شدم گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مبارک همه دوستای که مثبت شدند ، انشاالله بارداری راحتی پیش رو داشته باشید و خدا به همگی بچه های سالم و صالح که باعث افتخارتون بشن عطا کنه به حق همین شبها و روزها

سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

خدا رو شکر به لطف خدا چقدر خبر خوش داریم امروز ان شاءالله به برکت همین ماه همه به آرزوی دلشون برسن

مبارک باشه عزیزم😍😍😍

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

خداروشکر عزیزم..مبارکت باشه.🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ان شاالله روز منم باشه..تبریک میگم به همه خانم هایی که امروز طعم مادر شدن رو چشیدن

نمیدونم چرا رنگ لکه بینیم روشن تر شده...فقط وقتی شیاف استفاده میکنم تا یه چند ساعت قطع میشه و دوباره شروع میشه.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم با نظر من خوب بودن.... 

مرسی مهربونم.امشب ساعتای ۷ نوبت دکتر دارم

ان شاالله اون هم بگه خوبه و بهم استرس نده...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ای جونم ظاهرا چندتا مامان جدید داشتیم

ان شاالله به سلامتی ۹ماه بارداریو بگذرونین

و به امیدخدا خبر مثبت شدن الهامی و بقیه دوستایی که انتقال دادن رو بخونیم همینجا💚امیدوارم همیشه خوش خبر باشین مامانای مهربون و صبووووور😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله عزیزم دکترم گفت ۲تا آمپول و ۲تا شیاف

میشه بگین لکه بینیتون چطور بود؟ واینکه اگه قطع شده چطور؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم آمینو برا وقتی که همه تستهات ریسک بالا نشون بده اصلا چرا به آمینو فکر میکنی؟؟؟؟ 

سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکترم گفت سونو و آزمایشت خیلی خوبه فقط واسه اطمینان برات غربالگری دو مینویسم آزمایش خون تو هفته ی ۱۶ و سونو تو هفته ی ۱۸.میگفت آزمایشت خوبه ها فقط بتاتو یکم پایین زده بهتره که دوباره تو هفته ی ۱۶ آزمایش بدی

سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکترم گفت سونو و آزمایشت خیلی خوبه فقط واسه اطمینان برات غربالگری دو مینوی ...

خب خداروشکر.دقیقا مثل من شدی عزیزم.من سونو و ازمایشم خوب بود فقط بخاطر یه فاکتور papp.a  دکتر برام غربالگری دوم نوشت توی هفته ی ۱۶

اصلا نگران نباش.همه چی عالی خواهد بود و وروجکت حالش توپه

واای خداروصدهزارمرتبه شکر چقد خبر خوب داشتیم تو این روزا انشالله مبارک همه ی مامانا باشه و قسمت همه ی مامانای منتظر آمین😄😍

انشالله فردا هم نوبت مامان شدنِ الهامی جون و بقیه ی دوستاییه که آزمایش دارن به حق این شبهای عزیز انشالله فردا با جواب مثبتتون اینجارو بترکونید 🙇😄منم شب های قدر برای تمام منتظرا مخصوصااااا بچهای این تاپیک کلی دعا کردم انشالله خدا برای هممون معجزه کنه و طعم مادر شدن رو بچشیم الهییییی آمیییییین.

خب خداروشکر.دقیقا مثل من شدی عزیزم.من سونو و ازمایشم خوب بود فقط بخاطر یه فاکتور papp.a  دکتر ب ...

خاكستري جون خوبي؟ سلام شما تو آزمايش ايمني تون سي دي ٥٦ تون چن بود؟

...