2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

خدارو هزار بار شكر عزيزم،مباركت باشه ،ان شاالله ٩ماه كامل محكم بچسبن بهت و بعد صحيح و سالم بيام بغلت

مباركت باشه عزيزم🌺🌺🌺

براي ماهم دعا كن،منم شنبه ميخوام برم ازمايش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون دكتر طرازي نبود دكتر انصاري پور ب من گفت يكم سي دي ٥٦ بالاس،ولي دارو گفت نه، شما ميدوني واس ب ...

عزیزم اتفاقا سرم معمولا برا بالا بودن 56 یا دوتایی 56 و 16 تجویز میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دست تک تکتون و بخصوص آنای عزیز رو میبوسم.ایشالا حاجت همتون برآورده بشه.امروز یه بار دیگه به ر ...

عزیزم مبارکه هزاران بار.برای منم دعا کن

خدای مهربونم شکرررررت .

آنا جون منظورت از بالا بودن یعنی بیشتر از رنج نرمال که ازمایشگاه نوشته؟یعنی بیشتر از اون محدوده؟

خدای مهربونم شکرررررت .
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

مبارکههههه خانمییی 🌹😍😍😍😍 ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مبارکت باشه عزیزم.منم شب جواب آزمایشم میاد.برا منم دعا کن.شما هم لکه بینی داشتی؟

خوش خبرباشی گلم

اناجون دكتر طرازي نبود دكتر انصاري پور ب من گفت يكم سي دي ٥٦ بالاس،ولي دارو گفت نه، شما ميدوني واس ب ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم.ازمایشمو دیدی؟بقیه فاکتوراش خوب بود؟همون قسمت afp و ایناش...میدونم خیلی اذیتتون میکنم ولی ...

عزیزم با نظر من خوب بودن.... 

پس به امید خدا فردا با جواب مثبت میای تاپیک 😍 😍 من تا فردا چه جوری صبر کنم حالا 🤗  من ...

عزیزممم برام دعاکن فردا بعدظهر اماده میشه میام خبرمیدم 

دلشوره دارم 😣 

داخل ابجوش نبات بنذار بخور شکمتو فعلا گرم نگهدار گلم !

سلام دوستان گلم  تو رو خدا هر کس میتونه کمک یا راهنمایی کنه دریغ نکنه. من ذخیره تخمدانم ۰.۳ ه ...

عزیزم اولا به خونه خودت خوش اومدی.... 

والا عزیزم نمیدونم چی بگم خوب یه دونه کمه اما خوب ممکنه همین یه دونه یه جنین سالم بشه و با همون باردار بشی.... 

نمیدونم جات بودم چیکار میکردم اما شاید جات بودم ادامه میدادم.... 

سلام بچه ها الهام ازمایش داره امروز درسته؟💜💜💜💜💜💜💜💜💜 انشاللله به حق این روزا با جواب مثبت ...

ممنون عزیزم ان شالله بحق این روزای عزیز هممون حاجت روا بشیم🌹🙏🏻 

فردا ازمایش میدم گلم التماس دعا دارم ازتون😍

از چه سنی مینویسه؟ فقط آمینو ننویسه بقیش اشکال نداره.من متولد ۶۷ هستم

عزیزم آمینو برا وقتی که همه تستهات ریسک بالا نشون بده اصلا چرا به آمینو فکر میکنی؟؟؟؟ 

اینجا کسی بوده که فقط بایه فولی پانکچر شده باشه؟

عزیزم اینجارو یادم نیست اما میدونم بوده کسی که یه فولی بیشتر و یه تخمک بیشتر نداشته و با همون مامان شده.... 

عزیزم با یه دونه جنین مامان کم نداشتیم.... 

حتی خدا بخواد با همون یه دونه دوقلو هم باردار میشی....