2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
والا من بار اول موستلا داشتم این دفعه سینره گرفتم....  دفعه اول تقریبا تا آخراش موستلا زدم دید ...

منم تا دیروز مست و خوش و خرم گفتم به آخر رسیدم و ترک نخورد😏

امروز دیدم زیر شکمم جر وا جر شده چون تو میدان دیدم نبوده متوجه نشدم😉

به نظر منم باید ارثی باشه

منم تا دیروز مست و خوش و خرم گفتم به آخر رسیدم و ترک نخورد😏 امروز دیدم زیر شکمم جر وا جر شده چون ت ...

فدای سرتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

خدارو هزاران مرتبه شکرررررررررر.مبارک باشه گلم.ان شاالله صحیح و سالم در آغوش بگیریش.😍😍😍میشه بگید چه مشکلی داشتید ؟ کجا وباکدوم دکتر میکرو کردید؟

چرا 3 ماه دیگه؟ به من گفتن پریود دوم برم برای سونو، شما چی؟ پریود شدی عزیزم؟ 

به من گفت دوتا پری دیگه بیام اونجا تازه دارو بگیرم برای کاهش ضخامت رحم 

هنوز پریود نشدم ای کاش سریع تر بشم راحت بشم هرچند موعدم ۱۵ هست

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم خوب اولا این رژیم هایپری تا وقتی پریود بشی داری....  به شکمت فشار نیار تا وقتی تخمدانت ب ...

ممنون♥️♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

سلام عزیزم مباااارک باشه انشاءلله نی نی یا نی نی های نازت صحیح و سالم و به موقع بیان بغلت 🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

اي جونم مبارك شماهم باشه عزيزم،بارداري راحتي داشته باشي گلم براي ماهم دعا كن

ان شاالله دور ،دوره مثبت شدنه😂😂😂😍😍😍

سلام عزیزدلم خدارو هزار مرتبه شکر انشاءلله نی نی (ها) صحیح و سالم و تپل مپلی بیان بغلت ۸ ماه دیگه 

خداجونم شکرت       
خدارو هزاران مرتبه شکرررررررررر.مبارک باشه گلم.ان شاالله صحیح و سالم در آغوش بگیریش.😍😍😍میشه بگید ...

ممنون عزیزم .❤❤❤

من شوهرم مشکل داشت 

خودم گفت تنبلی داری ولی زیاد نیست با دارو رفع میشه ولی چون شوهرم ضعیف بود و تعدادش هم گفت کمه 

میکرو کن 

شهرستانیم . عزیزم شهر رو اینجا نمیگم تا شناسایی نشم. 💖

معروف نیست اصلا دکترم 😁

اگه برات مهمه خصوصی پیام بده تا بهت بگم عزیزم اسم دکتر رو 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزم مباااارک باشه انشاءلله نی نی یا نی نی های نازت صحیح و سالم و به موقع بیان بغلت 🤗🤗🤗🤗

ممنون گلم😍 ❤💖❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام عزيزم تبريك ميگم. بارداري راحتي داشته باشي و به سلامتي در آغوشت بگيري. قبل آز علائم خاصي هم داشتي؟ من فردا بايد برم آز بدم. براي ما هم دعا كن 😘😘😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنون گلم😍 ❤💖❤

تبريك ميگم گلم ان شالله ٩ ماه راحت و سلامتي و بگذروني. براي ما هم دعا كن من بايد فردا برم آز بدم.🙏🙏🌺🌺علائم خاصي هم داشتي يا نه؟ من هيچ هيچ علائمي ندارم.

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزيزم تبريك ميگم. بارداري راحتي داشته باشي و به سلامتي در آغوشت بگيري. قبل آز علائم خاصي هم داش ...

اشالا مثبتی

من هیچ علامتی نداشتم

لکه بینی هم نداشتم