2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
با کدوم دکتر جراح یا همین زنان

با دکتر زنان منظورم بود چون شاید به عوارض داروهات اشراف داره.... 

ولی ظاهرا آزی جون مشکل نداشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره همسرم گفت پیگیری میکنم  انا عزیزم فقط یه سوال داشتم  من اینقدر تند تند و یهویی سیکل ...

چرا 3 ماه دیگه؟ به من گفتن پریود دوم برم برای سونو، شما چی؟ پریود شدی عزیزم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم داروهاتو ادامه بده....  من ورم استرا و آسگرین رو...  مکملاتو بگو شاید بتونم کمکی ب ...

انا جون من تا حالا هیچ مکملی نخوردم....میخوام برم بخرم بخورم خیلی مکملا معرفی کردن..برای کیفیت تخمک..

اووبوست...ژل رویال.....اینوفولیک.....و عیره..

من یکیشو میخوام بخرم کدومش بهتره؟؟؟؟؟

بقیه هم کمکم کنید😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانوما نمیشه بعد آی وی اف بجای استرادیول از شیاف پروژسترون فقط استفاده کرد

عزیزم اینا دو داروی متفاوتن چه ربطی به هم دارن؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوکی یعنی به همه میدن

بستگی داره من دیدم بعضیا استرادیول نداشتن.... 

دکترت تشخیص میده... 

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

وقتی خبر مثبت شدن دوستان را می‌بینم انگار روحم تازه میشه، مبارکت باشه عزیزم😘

سلام دوستان عزیزم

تبریک ب مامان گلی های جدید😍😍

و مامانای گل ک دیگه دوران بارداریشون رو ب اتمامه و ب سلامتی نینی جونو بغل میکنن😍😍

عزیزای دل ک منتظر رحمت و لطف الهی هستن ک حتما حتما ب حق این شب عزیز شامل حال همه شما منتظرای گل میشه🙏🙏

و الهام عزیز ک بیصبرانه منتظر جواب مثبتت هستم😍🙏خسته نباشی ناب ب آنای گلم🥰😍

اره همسرم گفت پیگیری میکنم  انا عزیزم فقط یه سوال داشتم  من اینقدر تند تند و یهویی سیکل ...

عزیزم خوب اولا این رژیم هایپری تا وقتی پریود بشی داری.... 

به شکمت فشار نیار تا وقتی تخمدانت به سایز نرمال برسن چون ریسک تورشن تخمدان داری..... 

جارو برقی فعلا نکش.... 

دولا راست نشو زیاد.... 

بعدش تغذیت رو مناسب طبعت تنظیم کن.... 

غذای سالم بخور.... 

میوه و سبزیجات و پروتئین و چهار مغز خوبه برا تقویت بدنت.... 

پیاده روی بعد بهبودی خوبه.... 

ورزش پیلاتس بعد اینکه تخمدانات نرمال بشن توبه.... 

مکمل‌های تجویزی بخور.... 

انشالله بهترینا منتظرته.... 

وقتی خبر مثبت شدن دوستان را می‌بینم انگار روحم تازه میشه، مبارکت باشه عزیزم😘

ممنون گلم ،خدا دل شما رو هم شاد كنه 🌹

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
انا جون من تا حالا هیچ مکملی نخوردم....میخوام برم بخرم بخورم خیلی مکملا معرفی کردن..برای کیفیت تخمک. ...

عزیزم من اصلا سر خود مکمل نخوردم.... 

فقط طبق تجویز دکتر خوردم.... 

به نظرم دکترت تجویز کنه بهتره.... 

آنا جون منم ماستلا زدم پهلوهام ترک افتاد خوده گردی شکم نه😏

پس احتمالا اگه ادامه میدادم ترک می‌خورد... 

برا منم پهلوهاست بیشتر.... 

انا جون من تا حالا هیچ مکملی نخوردم....میخوام برم بخرم بخورم خیلی مکملا معرفی کردن..برای کیفیت تخمک. ...

مریم جون  قبل شروع بعصی مکملا بهتره اول مولتی ویتامین شروع بشه من قبل ای وی افم یکماه مولتی ویتامین شبی یک عدد و کپسول رویال ژلی بین صبحانه و پودر اینوفولیک نیم ساعت قبل ناهار میخوردم 

ماه دوم مولتی ویتامین ادامه داشت و رویال زلی همینطور و dheaبا دوز ۲۵ هر ۸ ساعت میخوردم و ماه سوم مولتی ویتامین و رویال زلی میخوردم و این سه ماه هر بار رفتم سونو  هم فولیکول رشدش خوب بود و اندومتر بهتر از زمانی بود که هیچ مکملی نداشتم.

اگه بخای اوابوست بخوری بازم مولتی ویتامین حتما بخور و اوابوست ادامه بده و ویتامین dحتما چک کن اگه نیاز بود بخوری