2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
چقدر خبر خوبی امروز شنیدم خوشحالم براتون گلم تبریک میگم 🌹😍 داروهاتو باید ادامه بدی گلم 

ممنون عزيز دلم ، انشاالله  ازمايش شما هم مثبت بشه ❤️❤️❤️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اولا به خونه خودت خوش اومدی....  والا عزیزم نمیدونم چی بگم خوب یه دونه کمه اما خوب ممکنه ...

ممنون که بهم دلگرمی دادین.از شما و از همه دوستان دیگه تشکر میکنم.ان شا الله همه دوستان به حاجت دلشون برسن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره  درسته دکترنیکبخت دکتر باتجربه ایه آمار مثبتی هاش هم بالاست ان شالله دستش برات خیره و زود ...

فدای تو ممنون 

ایشالله ♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
قربونت برم كه انقدر مارو تحمل ميكني😘😘😘

فدات عزیزم.... 

مامان بشین با شاد کردنم جبران میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

گوارای وجودت.... 

به سلامتی بغلش کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون منم همین شیاف دیکلو فناکو دارم استقاده میکنم از دیروز...خونریزیمم کمه.زیاد نیست.ولی درد دارم ...

خدارو شکر خوبه چک میشی و انشالله هر مشکلی هست حل میشه.... 

آهان....  فکر کردم تکمیلی داری....  بازم به بیمه تامین مراجعه کنین شاید هزینت یه مقدارش ...

اره همسرم گفت پیگیری میکنم 

انا عزیزم فقط یه سوال داشتم 

من اینقدر تند تند و یهویی سیکل ای وی اف شروع کردم ک از خیلی چیزها بی اطلاع بودم 

چیز مهمی مثل همین رعایت کردن رژیم هایپری با بی اطللعی رعایت نکردم و تقریبا ده روز عذاب کشیدم 

حالا میخواستم برای انتقال که تا سه ناه دیگه هست 

هرچیزی ک لازمه رو بدونم 

میشه کمکم کنید هم شما هم باقی دوستان ک قبل و بعد انتقال چ مواردی رعایت کنم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

عزیزدلم مباااارک باشه 😭😍😍😍😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم.منم شب جواب آزمایشم میاد.برا منم دعا کن.شما هم لکه بینی داشتی؟

عزیزم انشالله شادی امروز ادامه دار بشه و کل بتای تپل پشت سر هم بیان رخ بنمایند....