2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزممم برام دعاکن فردا بعدظهر اماده میشه میام خبرمیدم  دلشوره دارم 😣   داخل ابجوش ...

دلشوره چرا عزیزم

خداروشکر ؛هزار ماشاء الله تاپیک افتاده رو دور مثبت..فردا هم جشن مامان شدن خودته عزیزم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آنا جون منظورت از بالا بودن یعنی بیشتر از رنج نرمال که ازمایشگاه نوشته؟یعنی بیشتر از اون محدوده؟

عزیزم خوب بالا بود که معمولا سرم تجویز می‌کرد.... 

اما یادمه بعضا برا یکی دو تا پایین ماکزیمم هم تجویز می‌کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

عزیزدلم مبارکت باشه ایشالللله😭😍😍♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

مبارکه عزیزم

خداروهزارمرتبه شکر

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من تقريبا همه اش استراحت بودم، غذامم تو تخت ميخوردم، الان دارم تو تخت غذا ميخورم 😅 كمپوت سيب و گلا ...

گوارای وجودت التماس دعا........حس خوبت انشاله 120 سال پابرجا باشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

خدایا ممنون بابت باران رحمتتتتت.... 

بازم ببارون که کلی چشم منتظر هنوز به رحمتت چشم دوخته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم داروهاتو ادامه بده.... 

من ورم استرا و آسگرین رو... 

مکملاتو بگو شاید بتونم کمکی بکنم.... 

چون یادمه بعضی مکملارو قطع میکردم.... 

بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

خدا رو هزاران بار شکر........انشاله بسلامتی و عاقبت بخیری بغلش کنی....

برای ما هم دعا کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عشقم برو داروخونه نثار حسینی روبروی بیمارستان آرش تهران پارس.من تازه دیروز گرفتم ازش.اونجا همه داروی ...

سلام هزیزم زنگ زوم نثار حسینی گفتن ترک دارنو بسته ۲۸ تایی

از مرکز پرسیدم گفتن ترک و ایرانی فرق ندارن از اون بلژیکیا میخام که پشتش نوشته ۱.۵۳

جایی سراغ دارین؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها بیزحمت بگین که از روز انتقال چه کارهایی کردین و چیا خوردین من فردا۷صبح انتقالم التماس دعا هم ...

عزیزم فقط تغذیت مناسب طبعت باشه از تغذیه کسی تقلید نکن.... 

عزیزم داروهاتو ادامه بده....  من ورم استرا و آسگرین رو...  مکملاتو بگو شاید بتونم کمکی ب ...

از راهنمايي شما هم خيلي ممنونم انا جون ، انشاالله  خوشحاليم ادامه داشته باشه بتونم هنوز ازتون سوال كنم براي ادامه 😍😍😍

من فقط يدوفوليك دارم ، ديگه چيزي بهم ندادن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم