2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
انشالله ک همش طبیعیه.مامانم میگه چیزایی ک تو عمرت ندیدی تو دوره بارداریت میبینی از انواع علائم و درد ...

آره به حرف مامانت گوش کن چون اونا تجربه کردن.... 

کلا دردی که گذرا باشه و با استراحت و تغییر پوزیشن خوب بشه جای نگرانی ندارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جواب آزمایش اومده چند تا موردش بالا تر از رنج است

عزیزم تو این تستت که تات... بالاست نمیدونم اصلا چیه.... 

آز بعدیتم دئها بالاست که اونم به تخمدانت برمیگرده... 

تست بعدیم که یه سری iggهات بالان که به این معنیه یا قبلا مبتلا به این ویروس‌ها شدی با واکسنشو زدی و بدنت دیگه ایمنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی می دونه یعنی چی یعنی دیگه طبیعی باردار نمیشم؟

عزیزم در کل تستت فکر نکنم چیزی داشته باشه که نشون بده باردار نمیشی.... 

عزیزم دردای پریود من خیلی بد بودن من فقط شیاف دیکلوفناک بهم اثر می‌کرد....  میخوایی یه شیاف دی ...

انا جون منم همین شیاف دیکلو فناکو دارم استقاده میکنم از دیروز...خونریزیمم کمه.زیاد نیست.ولی درد دارم. حالا چندروز دیگه میرم لاپاراسکوپی علتشو میفهمم .خداکنه فقط هرچی که هست پیدا بشه ‌و درمان شه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

مبارکه عزیزم

خداروشکر

التماس دعا

عالیه ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

مبارکههههههههههههه 

برای مادعاکن😘😘😘😘😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جون ميشه جواب منم بدي روز دهم انتقالمه لكي بيني دارم، لكه هاي صورتيه. به نظرتون شياف ...

عزیزم فکر کنم جوابتو دادم.... 

استراحت کن اگه ادامه داشت تماس بگیر لازم بدونن بیشتر میکنن.... 

البته ظاهرا میگی دسترسی نداری به نظرم امروزو استراحت کن اگه فردا ادامه داشت یه جوری تماس بگیر.... 

مبارك باشه عزيزم

برا منم دعا كن روز ١١ انتقالمه ديروز لكه بيني داشتم روز ٢١ بايد آزمايش بدم

خدايا شكرت🙏🏻

مبارکت باشه عزیزم.منم شب جواب آزمایشم میاد.برا منم دعا کن.شما هم لکه بینی داشتی؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
به نظرت باشرایط من، من ای یو ای میشم آزمایش استرادیول چیه برام نوشته

عزیزم حدس می‌زنم هم میخوان چک کنن ببینن احتمال هایپری هست یا نه یکیم به نظرم میخوان ببینن احتمال پوچ بودن فولیات هست یا نه.... 

البته این حدس منه... 

تامین اجتماعی هس ☹

آهان.... 

فکر کردم تکمیلی داری.... 

بازم به بیمه تامین مراجعه کنین شاید هزینت یه مقدارش برگرده....