2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046070 بازدید | 684498 پست
منکه از اولش تیر کشیدن واژن رو داشتم.هنوزم دارم..دکترهم قبلا گفت این دردا طبیعی هست

عه؟پس نگرانیم بی مورده.دل درد چی دل درد دارین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عه؟پس نگرانیم بی مورده.دل درد چی دل درد دارین؟

دل درد گاهی خفیف دارم .قبلنا شدید داشتم .ولی تیرکشیدنو مدام دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل درد گاهی خفیف دارم .قبلنا شدید داشتم .ولی تیرکشیدنو مدام دارم

انشالله ک همش طبیعیه.مامانم میگه چیزایی ک تو عمرت ندیدی تو دوره بارداریت میبینی از انواع علائم و دردا.گفت هر چی دیدی نترس.دیگه دلم از اونموقه تقریبا قرصه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم دیفرلین اونم یک سومش فقط ماه بعد رو شامل میشه که تخمک گذاری نباشه.... من بار اول بعد دیفرلین پ ...

سلام عزيزم خوبي؟ نيني گولو خوبه؟ يادت نره واس منم دعا كني 

مرجان جوني من يه دونه كاملش رو زدم نه يك سوم، اين ماه فولي غالب نداشتم، مهرآفرين هم دو سه تا زده

...
انشالله ک همش طبیعیه.مامانم میگه چیزایی ک تو عمرت ندیدی تو دوره بارداریت میبینی از انواع علائم و درد ...

اره.منم میگم هر درد عجیب غرببی تو بارداری میاد انشاءالله ک براهممون ب خیروخوشی بگذره..منکه کلا این سه ماه رو بارداری سختی داشتم از اول..حالام ک چندروزه مدام سرگیجه دارم.الان دیگه مبخام برم فشارمو چک کنم ببینم حداقل ازفشارمه یا نه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره.منم میگم هر درد عجیب غرببی تو بارداری میاد انشاءالله ک براهممون ب خیروخوشی بگذره..منکه کلا این س ...

هیچی نیس سرگیجه ک دیگه عادیه برامون.آره برو ک خیالت راحت شه

شرایط همسرم خداروشکر کاملا خوبه. من بخاطر کیست آندومتریوز، آی وی اف شدم چون دکتر می گفت با توجه به س ...

واااايييييي مهرآفرين عزيز مرسي كه تجربه تو گفتي، تو اولين شاهد عيني هستي ك اومدي گفتي بعد از ديفريلين مرتب سر جاش پريود شدي، خيلي دلمو شاد كردي، از بس همه تو تاپيكا گفتن ديفريلين اگه كامل تزريق بشه باعث تعويق پريود ميشه من ديگه اعصابم خورد بود سرش، خيلي ازت ممنونم، با دهان روزه از خدا ميخوام ب زودي طبيعي باردار بشي و خواهش ميكنم شمام منو دعا كن، پس پيش ب سوي اقدام طبيعي😁

حالا من يه هفته تا موعد دارم ببينم كي تشريفشو مياره

...
خانوما یچیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده میخوام بدونم لوله هیدرو رو کیفیت تخکمها واقعا اثر نداره 

عزیزم تخمکا فقط اگه از لوله عبور کنن تاثیر میگیرن یعنی برا بارداری طبیعی یا آی یو آی.برا آی وی اف تخمک رو مستقیم از تخمدان میگیرن

عزیزم تخمکا فقط اگه از لوله عبور کنن تاثیر میگیرن یعنی برا بارداری طبیعی یا آی یو آی.برا آی وی اف تخ ...

آخه تو یه تایپیکی بودم نوشته بود که آی وی اف کرده تخمک خودش واسپرم شوهرش بی کیفیت بودن جنین درست نشده وآی وی افش لغو شده ودکترا گفتن تخمکش بی کیفیت بود باید لاپاراسکوپی کنه که لوله هاش بررسی بشن منم استرس گرفتم گفتم نکنه ابن لوله ها رو کیفیت تحمک اثر دارن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏