2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
گلم میدونی فردا دکتر طرازی هست یا نه؟

خوب سه شنبه تو حالت نرمال هست نمیدونم حالا امروز برنامش فرق داره یا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.بچه ها من از دیروز بعدازظهر ساعت هشت لکه بینی داشتم.البته شدید نیست خدا رو شکر.لکه های قهوه ای ...

عزیزم طبق دستور دکترت استفاده کن.... 

اگه لک داری زنگ بزن بگو نیاز باشه خودشون زیاد میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ماه می بایست برم واسه انتقال دوم، ولی تصمیم گرفتم شانسمو یه بار دیگه ا متحان کنم( آخه من فوری ...

فکر نکنم نشاسته اثر بذاره البته خوب بعصی دوستان دیدم مثلا برا لک بینی میگن نشاسته خوبه درست و غلطشو نمیدونم اما اگه درست باشه شایدم بی ربط نباشه..... 

سلام بچه ها

الهام ازمایش داره امروز درسته؟💜💜💜💜💜💜💜💜💜

انشاللله به حق این روزا با جواب مثبت بیاد و دل ما رو شاد کنه😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام.بچه ها دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه نیم ساعت دیگه جواب آزمایشم آماده میشه.توروخداااا دعا کنید

اميدت به خدا باشه ،ان شاالله تو اين روزهاي عزيز ،خدا به دل ما نگاه كنه

ان شاالله با بتاي عالي مياي

سلام.بچه ها دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه نیم ساعت دیگه جواب آزمایشم آماده میشه.توروخداااا دعا کنید

منتظر بتای پرملاتت هستیم.بی بی چک نداشته بودی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شرایط همسرم خداروشکر کاملا خوبه. من بخاطر کیست آندومتریوز، آی وی اف شدم چون دکتر می گفت با توجه به س ...

عزیزم اگه کم کاری تیروئید داری کلا خانواده کلم برات خوب نیستا اینو لحاظ کن.... 

سلام بچه ها امروز روز دهم انتقالمه خودمو كه با دستمال تميز كردم يه لكه صورتي كمرنگ رو دستمال بود، ب ...

عزیزم استراحت رو بیشتر کن اگه ادامه دار شد با دکترت تماس بگیر صلاح بدونه بیشتر میکنه.... 

احتمال داره برا لانه گزینی باشه.... 

+ فکر کن.... 

نه تروخدا دعا کن برام

ان شاالله بیای وبا شادیت،دل ما رهم شاد کنی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ان شاءالله ممنون. واقعا بی بی چک ها خیلی ضدحال و رو مخن    

من هی میگم بی بی ممنوع حتی ماهیتابمم دیگه جذبه نداره انگار..... 

سلام دوستای عزیز

امروز رفتم سونو دکتوگفته اندومتر نازکه

استرادیول وسینافکت دارم..قرص بکمپلکس هم دادن

چکار کنم تا انتقالم اندومترم ضخیم شه؟😔

راستی بهم گفتن تخمدانم pco...نگران شدم اخه این مشکلو نداشتم..بهم گفتن موی زائدت زیاده یا پریودت عقب میوفته گفتم نه😭

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
@مامان_سبحان7     عزیزم دیشب دلو زدم به دریا😁 گفتم مامان شجاعی باشم و خودم آمپول بزنم😂 ...

عزیزم دمت گرممممم..... 

یه کف مشتی برات زدم.... 

عزیزم کلا 90 درجه به شکم همیشه به سمت کمر میشه رو زمین بخوابی میشه به سمت زمین رو صندلی بشینی هم باز عمود به شکمه.... 

مهم عمود بودنش به شکمه.... 

سلام دوستان.آنا جون من گاهی درد واژن و مقعد دارم.انگار فشار میاد.ممکنه بخاطر خلفی بودن یا پایین بودن ...

احتمالش شاید باشه دقیق نمیدونم.... 

باز با دکترت مشورت کن...