2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام به همه  تورک انای عزیز  برای دفعه اول چند تا جنین انتقال میدن؟ دکتر برام ۴ تا انتقا ...

مبارک باشه 

خیلی هم خوبه که نگرانی برای چی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدات شم  خودتون خوب و ماه هستید  با ناراحتی فقط راه رو سختر میکنید  به اندازه کافی ...

حرفات عین حقیقته دوستم  .روزی هزار بار همسرم اینارو بهم میگه ولی اه وناله نکردن سخته گاهی 😅🙈

انگار تخلیه  میشی ،شده برای چند ساعت ...

دارم رو خودم کار میکنم تاحدودی موفق بودم، نسبت به قبل خیییییلی بهتر شدم ولی هنوز راه دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من دفعه اول دو تا داشتم دو تا انتقال دادن....  دفعه بعد ۴ تا داشتم، همه رو انتقال د ...

ممنون عزیزم

اخه دو تا بسته سه تایی رو برام باز کرد

و در نهایت ۴ تا رو برام انتقال داد

خواستم بپرسم ببینم روالش چطوریه

ممنون که کمکمون میکنی نازنین🙏🙏💋💋

سلام دوستهای گلم به کمکتون احتیاج دارم من آندومترویز خفیف دارم و شوهرم مورفولوژی خیلی ضعیف و تحرک ا ...

عزیزم منم مثل آنا جون خانم دکتر ط ر ا ز ی رو پیشنهاد میکنم .

خدای مهربونم شکرررررت .
بهترین جنینا رو برات انتخاب کرده تعداد بیشتر هم گذاشته که انشالله شانست بالاتر بره.ولی اگه گرفت هر چ ...

سه تا رو هم نمی ذارن بمونه؟چون من یکی رو دیدم سه قلو باردار بود با ای وی اف ماه های آخرم بود 

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم یه سوال داشتم 🍃 من میخوام از خودم شجاعت نشون بدم و امپول انوکسان رو خودم بزنم. قلق خاصی داره ...

عزيزم واقعا اصلا سخت نيست ، من روي صندلي مينشستم بعد اول سوزن رو خيلي آروم دور نافم و از اواسط بارداري روي رون پاهام فشار ميدادم وقتي سوزن رفت داخل بعد سر سرنگ رو آروم فشار ميدادم و آروم سوزن رو درمياوردم . حتما خودت انجام بده .

بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه عدد بتات هم خيلي خوبه ، اگر اشتباه نكنم شما همون دوستمون هستي كه دنبال اين بدوني كيا با جنين فريز توي رويان جواب گرفتن ؟

سلام به همگی

خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه هاش کامل شده بود،اما الان به خاطر زردیش دستگاه آوردم خونه چون هم نارسه هم گروه خونیمون تداخل داره باید خیلی مراقبش باشم برام دعا کنید

موهام ر،رنگ مشکی بذار،چون تو این یک سال،موهام خیلی سفید شده.کلا تعجبی رفته روخط سفید شدن به سرعت نور ...

سهيلا جون نگران موي سفيد نباش براي من هم كنار موهام خيلي تار سفيد داره تازه زياد هم اهل رنگ كردن نيستم البته يك مدت كه به خاطر بارداري قبليم رنگ نكردم بعد به خاطر شيردهي و ديگه دقيقا چند روز بود كه بفهمم باردارم رفتم رنگ كردم ، كلا مامانم هم زود موهاش سفيد شده تازه خيلي زودتر از من چون پدرم رو توي سن جووني از دست داده يكدفعه موهاش سفيد شده ولي خوب خيالي نيست موي سفيد ، بچه هاي الان ماشا الله يك پدر و مادر پرانرژي ميخوان زياد به موي سفيد كار ندارن ، ان شا الله به زودي شما و بقيه دوستان هم مادر ميشيد و خود به خود توي وجودتون پر از انرژي ميشه .

سلام به همگی خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه ...

عزيزم مبارك باشه قدم گل پسرت ، ان شا الله كه مشكل زرديش هم حل ميشه نگران نباش ، خيلي كار خوبي كردي اومدي خبر دادي ، ان شا الله قسمت همه دوستان بشه .

سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

عزيزم من از صبح سر گوشي نيومدم الان فقط اومدم از شما خبر بگيرم ، واقعا از ته دلم دوست داشتم مثبت بشي ولي خوشحالم كه اينقدر روحيه بالايي داري ، مطمئنم كه خدا جواب صبرت رو حتما ميده خواهر عزيزم ، من كه خودم هيچ وقت از اين تاپيك بيرون نميرم و منتظرم همه دوستان گلم مامان بشن .

عزیزم ضخامتت آنقدر کم نبوده....  مامان سبحان فکر کنم ۶/۵ بوده ضخامت و انتقال دادن و شکر خدا ما ...

عزيزم ضخامت من روز ٢١ سيكل ٧.٥ شد ولي خوب باز هم به نسبت خيلي دير بالا رفت ولي خدا رو شكر مامان هم شدم .

سه تا رو هم نمی ذارن بمونه؟چون من یکی رو دیدم سه قلو باردار بود با ای وی اف ماه های آخرم بود 

بستگی به بدنت داره.... 

دکترت ببینه بدنت کشش داره برات نگه میداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com