2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه رووووو بالااها میچینم دست بزنه چسب میزنمش به دیوار همچنین مادریم من ها😂😂😂😂

اگه مثل دخملی من باشه که از دیوار راست بالا بره عمرا بتونی نگهشون داری.....

دختر من هنوز راه نمیرفت از میز تلوزیون بالا می‌رفت.... 

پسرمم فکر کنم راه خواهرشو داره میره هنوز چهاردست و پام نمیره داره خودشو از میز تلوزیون بالا میکشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امروز با دکترم ویزیت شدم .ولی متاسفانه دست از پا درازتر اومدم .هر چقدر اصرار کردم که آزما ...

عزیزم اما از این دکترا که هزینه رو بهونه میکنن.... 

واقعا اینطوری به شعورمون توهین میکنن.... 

یعنی هزینش از هزینه یه منفی بیشتره.... 

عزیزم هیچ تضمینی نیست این آزهارو بدی و صد درصد + بشی اما لااقل اگه آزهارو بدی یه سری موانع احتمالی هم شناسایی میشن و میتونی لا کنترلش ن شانستو بالاتر ببری.... 

ببین عزیزم همه این آزهارو دکتر زنانمم برام نوشته بود.... 

یعنی با باید دکتر زنان بنویسه یا هر دسته رو متخصص مربوط به خودش.... 

مثلا انعقادیارو متخصص خون، ایمنیارو ایمونولوژ و.... 

اما همه رو اگه متخصص زنان بنویسه میشه که برا من اون زمان ط ر ا ز ی برام نوشته بود البته بعد دو تا منفی.... 

عزیزم من نمیخوام اصرار کنم بری حتما انجامش بدی چون این وسط باید دل همسرتم راضی بشه و تنشی بینتون ایجاد نشه.... 

خوب همسر من خیلی از این بابت پایه بود.... 

من شخصا اگه زمان به عقب برمی‌گشت همون بار اول قبل اینکه سیکلم شروع بشه حتی اگه مجبور میشدم میرفتم همه رو آزاد انجام میدادم.... 

تو هم ببین نظر همسرت چیه چون واقعا حس خوبی که بینتون هست انرژیش بیشتر از این حرفهاست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من کلا آمپولا پروژسترونم ایرانی بودن....  شیافای سیکلم خارجی....  پرولوتونامم خارج ...

انا جون شیاف رو سیکلوژست خارجی گرفتم

این اخری که گفتی رو برام ننوشتن چی هست؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انا جون شیاف رو سیکلوژست خارجی گرفتم این اخریزکه گفتی رو بران ننوشتن چی هست؟

عزیزم پرولوتون برا بعده.... 

همون پروژسترون با دز بالاست.... 

هفتگی و.... 

منظورم این بود آمپول پروژسترون ایرانی اکثرا میزدیم بقیه رو ولی رو خارجی بودنش دکترا بیشتر تاکید داشتن.... 

دکتر من اون زمان یادمه تاکید داشت شیاف سیکلو بگیرم..... 

اینه عزیزم

برامنم همین بود ولی روش فرتیژست هم نوشته بود..نگران نباش مشکلی نیست..فقط شیاف رو حتما خارجی بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم اما از این دکترا که هزینه رو بهونه میکنن....  واقعا اینطوری به شعورمون توهین میکنن....&n ...

اره واقعا خیلی نامردیه به بحث مادیش فکر میکنن ولی اون بخش منفی شدن چه کاری با روح وروانمون میکنه رو فکر نمیکنن، من با اینکه یبار منفی شدم از انتقال بعدی واااقعا میترسم ،همون یه بار تجربه برام کافیه .خدا دیگه منو اینطوری امتحان نکنه 🤲😢

از لحاظ همسرم مشکلی ندارم اون  نظرشو  گفت ولی در اخر میگه کاریو بکن که بتو انرژی مثبت میده واسترسو ازت دور میکنه .چون این خیلی مهمه که ارامش داشته باشی واز کاری که داری میکنی راضی باشی .

پس زنان هم مینویسه خوبه .مرسی که از وقتی که برام گذاشتی  .

من اول باید خودمو آروم کنم تا بتونم هر تصمیمی گرفتم پاش بمونم وفردا روز ای کاش نگم .امیدوارم خدا کمکم کنه  

بازم ممنونم عزیز دلم 💖

منم همینجوری شدم امروز ۲بار الکی گریم گرفت،😏

اره گلم برای منم خیلی پیش اومده کنترل کردنش سخته خودمو با هرچی سرگرم بکنم بازم اش همون کاسه هست !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اگه مثل دخملی من باشه که از دیوار راست بالا بره عمرا بتونی نگهشون داری..... دختر من هنوز راه نمیرفت ...

ای جانممممم خاله قربون فسقلیاااا بشه 🌹😍

دقیقا همینطوره نگهداشتن سخته ،،بعدا راه چاره برای وسایلام پیدا میکنم 😂😂ادم مثل من وسایل دوست دیده بودی 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام به همه  تورک انای عزیز  برای دفعه اول چند تا جنین انتقال میدن؟ دکتر برام ۴ تا انتقا ...

عزیزم والا من دفعه اول دو تا داشتم دو تا انتقال دادن.... 

دفعه بعد ۴ تا داشتم، همه رو انتقال دادن.... 

بستگی به شرایط رحم و کیفیت جنینات و سنت تعداد رو تعیین میکنن.... 

نگران نکن خودتو.... 

اره واقعا خیلی نامردیه به بحث مادیش فکر میکنن ولی اون بخش منفی شدن چه کاری با روح وروانمون میکنه رو ...

آخه میدونی چی دل آدمو میسوزونه؟؟؟؟ 

من دو تا متفیم کم کم 15 میلیون برام تموم شد.... 

آزهای تکمیلی 1200 شد.... 

یعنی بیشتر از ده برابر هزینه آز ضرر کردم.... 

چطور دارن از نظر مالی توجیه میکنن؟؟؟؟ 

چرا عزیزم اولش گفتم برام ام آر آی نوشتن از ام آر آی متوجه شدن غده ۶ میلیمتری دارم 

عه وا  شما چن بود پرولاكتينتون و رنج آزمليشگاه چن بود كه نتيجه ام ار اي اينجوري بود؟ منو نفرستادن نگرانم، تا دارو قطع ميكنم ميزنه بالا

...