2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم امروز بعد ۱۰روز سونو مجدد دادم خداروشکر همه چی اوکی بود و قلب نی نی میتپید الحمدالله

خدایا شکرتتتتتتتتتت.... 

١٢٠ سال صحیح و سالم و شاد زیر سایه مامان باباش بتپه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه ...

عزیزم قدم گل پسرت پر خیر و برکت و مبارک باشه.... 

انشالله به زودی زردیشم رفع میشه.... 

تا میتونی شیر بده که بیرون روی داشته باشه.... 

عزیزم خواهشا بیرون رویشو با خوروندن چیزی بالا نبریا.... 

نگرانم نباش خیلی خیلی زود حالش خوب میشه فقط یه کم صبوری میخواد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من از صبح سر گوشي نيومدم الان فقط اومدم از شما خبر بگيرم ، واقعا از ته دلم دوست داشتم مثبت بشي ...

زنده باشی عزیزم..... 

پس انشالله خبر عروس و دوماد شدن وروجکارم بهمون میدی..... 

عزیزم اکثر دوستان تعریفشون از هایپری همین عوارضشه....  فرق بین هایپر شدن و درگیر عوارض شدن رو ...

بنظر من که بد نیست

کسایی که با من بودن و هایپر نشده بودن فوقش۶تا تخمک داشتن که ۴تا براشون گرفته بود

ولی منو یکی دیگه که هایپر شده بودیم خیلی بیشتراز بقیه تخمک و جنین داشتیم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
زنده باشی عزیزم.....  پس انشالله خبر عروس و دوماد شدن وروجکارم بهمون میدی.....

عزیزم دیروز رفتم سونو گفت حدودی بین ده تا چهارده تخمک داری هایپر نشم درسته؟دیگه لازم نیس که رژیم هایدریش رو رعایت کنم؟ سه شنبه صبح تخمک کشی هستش منم اومدم کرج میتونم با مترو برم بگردم اینور اونور یادم رفت از دکتر بپرسم

سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده به دومیلیون.موتیلیتی هم که صفر.نمیدونم چرا اینطور شد.این دفعه خیلی رعایت میکردیم.جنین شناس بخش آی وی اف که گفت اهدایی باید بگیرین.دوباره دلم شکست.بردیم پیش دکترش گفت با تسه شانسمونو امتحان کنیم شاید بتونیم اسپرم خوب پیدا کنیم تو بیضه ها. میشه برامون دعا کنین.بخدا از غصه نمیدونم چیکار کنم.کسی هم نیست که باهاش درد دل کنم.دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم ولی بخاطر شوهرم نمیتونم.تو رو خدا برامون دعا کنین حداقل از طریق تسه بتونن اسپرم خوب پیدا کنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....  عزیزم خوب دکتر خوب چند تایی هستن ولی اگه به این زودی وقت به. ...

مرسی عزیز دلم از تاپیک خوب و مفیدی که زدی..😘 من شوهرم امروز برگشت ایران بهش آدرس دکتر طرازی رو دادم چقدرم دستش سبکه معمولا اولین بار هم مثبت شده... انشالله من برای ۱۷ تیر باید برای کارهام آماده بشم.... بازم ممنونم از لطفت 😍😍😍

سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزبزم توکلت به خدا باشه... همیشه با انرژی مثبت از خدا بخواه مطمئن باش میده... از در ناامیدی نرو که اصلا خوب نیست و ناامیدتر میشی... منم اول کارم گریه بود ولی فقط دارم به خودم انرژی میدم و مطمئنم خدای عشقم صدام رو میشنوه😍

سلام به همگی خانوما من تو ۳۴ هفتگی به علت پاره شدن کیسه آبم زایمان کردم خدارو شکر پسرم سالمه و ریه ...

به سلامتی عزیزم ، مبارک باشه ، زردی خوب میشه ایشالا ،فقط حتما رژیم غذاییتون رو رعایت کنید ...

سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم مگه کجا رفتین برا ما با تعداد چهار و مورفو و تحرک صفر نگفتن  اهدایی حرفی از تسه هم نزدن سه شنبه هم تخمک کشی دارم باید نمونه اسپرم بده

@زین    

عزیزم رفتی سونو؟بیا از خودت خبر بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بسلامتی عزیزم..قدم گل پسرت مبارکت..انشاءالله صحیح و سالم زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه🌺🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

قدم نو رسیده مبارک😊 چشمت روشن

مبارک باشه عزیزم

زردیش هم انشالله به زودی برطرف میشه

چطور شد کیسه آب پاره شد؟ عفونت داشتی یا انقباض؟

عزیزم دیروز رفتم سونو گفت حدودی بین ده تا چهارده تخمک داری هایپر نشم درسته؟دیگه لازم نیس که رژیم های ...

عزیزم من جاتون باشن رعایت میکنم.... 

گفتم که این رژیم علاوه بر جلوگیری از هایپری رو کیفیت تخمکام اثر میذاره.... 

ضمنا رعایت کنی بد نیست.... 

آخراش بی احتیاطی نکن بذار به سلامتی پانکچر کنی....