2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

مبارک باشه 

بسلامتی 😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا گابرگولین داده تا مصرف کنم ولی همسرم اصرار داره ام آر آی رو ببره پیش متخصص مغز و اعصاب میگه شای ...

عزیزم امیدوارم خیلی زود خوب بشی

با دارو میاد پایین انشالله

و بارداری طبیعی و عالی رو تجربه کنی

رتج آزمایشگاه و نمیدونم ولی نزدیک ۹۰۰ بود 

اي بابا مال منم نزديك نهصد بود كه، نميفهمم چرا يه احدي منو نفرستاد ام ار ي، گندمك جوني ميشه محبت كني راهنمايي كني كه داروت چي بود و چند بار در هفته دارو رو ميخوردي و يا بعد از اتمام دارو آز دادي و نرمال شده بود ولي دكتر گفت همچنان دارو رو ادامه بدي؟

...

سلام دوستهای گلم به کمکتون احتیاج دارم

من آندومترویز خفیف دارم و شوهرم مورفولوژی خیلی ضعیف و تحرک افتضاح ولی تعداد اسپرمش خوبه... در حال حاضر چین زندگی میکنم اینجا برای ivf رفتم و همه کاراش و آزمایشاتش رو انجام دادم ولی وحشتناک گرونه و حدودا ۱۲۰ میلیون درمیاد ... تازه دارو هم فقط گفت hmg و لتروزول میدن من ۳۸ سالمه و یه سقط داشتم به علت ایست قلبی جنین... حالا ماه بعد میخوام برای ivf بیام تهران... برام پکلش مهم نیست فقط یک دکتر خوب رو به من معرفی کنید لطفا! اول میخوایتم برم پیش یونسی ولی خیلی بد شنیدم از برخوردش و اینکه وقت نمیزاره... لطفا کمکم کنید که دیگه دنبال دکتر تهران نگردم چون وقتی ندارم

@sm_pa     عزیزم گوشی خودم خاموش شده بود وقتی بیدار شدم گوشی مامانمو برداشتم لینک تاپیک ...

مرسی عزیزم

انشالله خبر  زایمانت رو بگی و خیالمون رو راحت کنی 😍😍😍😍

عزیزم والا من دفعه اول دو تا داشتم دو تا انتقال دادن....  دفعه بعد ۴ تا داشتم، همه رو انتقال د ...

بمن که گفتن سه شنبه اینجا باش اگه لازم شده رضایتنامه امضا کنی بسته دوم رو هم‌ باز کنیم!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم امیدوارم خیلی زود خوب بشی  با دارو میاد پایین انشالله و بارداری طبیعی و عالی رو تجربه ک ...

ممنون عزیزم فعلا رفتم دکتر تغذیه و قصد دارم وزنمم پائین بیارم حس میکنم بخاطر بچه خیلی از خودم غافل شدم .

دوستان الان دیدم امپولای مروژسترون منو باز ایرانی داده!! چکار کنم برم عوضشون کنم؟ مهم ایرانی و خارج ...

مرکز ما هم ایرانی میگفتن بخر مهم نیست...

شیاف رو اصرار داشتن خارجی بخریم

اي بابا مال منم نزديك نهصد بود كه، نميفهمم چرا يه احدي منو نفرستاد ام ار ي، گندمك جوني ميشه محبت كني ...

ببین گلم من دو سال پیش پرولاکتینم بالا رفت ولی ام آر آی ندادم هفته ای یکبار گابرلین مصرف میکردم تا امسال برج ۱۱ که خواستم آی وی اف کنم مرکز آزمایش دادم گفت اکی هست قرص پرولاکتینت و قطع کن !!!! قطع کردم اردیبهشت رفتم هیسترو قبلش آز دادم دیدم مرولاکتینم نزدیک ۹۰۰ هستش رفتم پیش دکتر غدد گفت برو ام آر آی رفتم دیدم یه غده ۶ میلیمتر روی قدامی هیپوفیز دارم الان هفته ای دو تا گابرلین مصرف میکنم تا ببینم چی میشه شرایطم من تازه یک هفته است فهمیدم پرولاکتینم بالاست مجدد دارو گرفتم

پرولاکتین بالا اکثرا در نتیجه آدنوم هیپوفیزه (تومور خوش خیم هیپوفیز).نگران کننده نیست با خوردن دارو کنترل میشه.فقط مشکلش اینجاست که بالا بودن پرولاکتین مانع لقاح میشه،لقاح در این مادران انجام نمیشه به همین دلیل نازایی ایجاد میکنه.که با خوردن کابرگولین که خارجیش همون داستینکس هست تا مثبت شدن تست باید خورده بشه که بعدا قطع بشه

@sm_pa   عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم .همیشه فکر میکردم شما چقد اطلاعات پزشکیت کامله وچقدر ب ...

فدات شم 

خودتون خوب و ماه هستید 

با ناراحتی فقط راه رو سختر میکنید 

به اندازه کافی راه استرس و نگرانی داره حالا به جای ناله بهتره شاد باشیم و انرژی های مثبت هم به خودمون هم به اطرافیان مون هم به جنین خوشگلمون بدیم

من نمیگم اگر خوشحال باشید و انرژی بفرستید و به خدا توکل کنید حتما مثبت میشید 

و منفی بافی کنید و اه و ناله کنید باردار نمیشید.

بودن دوستانی که با کلی ناله و گریه زاری جواب مثبت هم گرفتن خدا رو شکر

اما حرفم چیز دیگه اییِ

اینکه چرا دنیایِ دو روزه رو با غصه سپری کنیم

با منفی بافی و نگرانی چیزی به دست نمیاریم جز کلی افسردگی و بی حالی و نارضایتی.

اما اگر انرژی مون مثبت باشه حداقل دیگه تو این همه گرفتاری افسردگی نمیگیریم

👍😊

سلام دوستهای گلم به کمکتون احتیاج دارم من آندومترویز خفیف دارم و شوهرم مورفولوژی خیلی ضعیف و تحرک ا ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

عزیزم خوب دکتر خوب چند تایی هستن ولی اگه به این زودی وقت به. ایی شاید راحت گیرت نیاد.... 

مثلا ط ر ا ز ی معمولا دو ماه زودتر وقت ویزیت اول نمیده.... 

در کل دکتر خوبیه و میتونی وقتیم اومدی سنگاتو باهاش وابکنی و بگی که مسافری و برمیگردی و هر کاری لازمه همین بار اول برات انجام بده.... 

دکتر دیگه ای هم انتخاب کردی این سیاست یادت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همینجوری شدم امروز ۲بار الکی گریم گرفت،😏

اخ گریه خوبه

اخرین باری که دیدم یکی از دوستام گریه ش گرفت خیلی نمیگذره

الان دو قلو باردارِ 

هورمونها دارن شلنگ تخته میندازن 

اشک خوشحالی بریزی انشالله😍😍😍😍

آخه میدونی چی دل آدمو میسوزونه؟؟؟؟  من دو تا متفیم کم کم 15 میلیون برام تموم شد....  آزه ...

واقعا هیچچچچ قابل مقایسه نیست 

خب تو رویان هم حالا مثلا نرخا پایینه ۳ بار انتقال حداقل  ۴/۵ الی ۵ تومن میشه 

حالا اون آزهای تکمیلی ۲ بشه  بازم کمتره  

کاش دلیل اصلیشو میدونستیم که چرا اینقدر مقاومت میکنن  چون بعید میدونم به فکر جیب مریض باشن