2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
یه بار یکی از دوستان در موردش یه چیزایی گفت اما چیزی یادم نمونده.... 

خیلی برام مهمه میخوام بدونم خوب هست واقعا روشش نتیجه میده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم فکر کنم خودت بخوایی بزنی نشسته باشی راحتتره....  من چند باری خودم زدم نشسته تونستم بزنم. ...

بعضی روزا سفته بعضی روزا شل...

بعضی روزا کوچیک گاهی بزرگ...😂

خلاصه دختری اون تو نمیدونم چیکار میکنه...😂 منم اذیتش نمیکنم میگم هر جور راحتی ننه😁😙😚

حتما میخونم صفحه ۶رو💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من چند وقت بود تو پریودم میرفتم حموم زیر دوش نمیرفتم دیروز یهو لرزم گرفت نتونستم تحمل کنم رفتم زیر دوش بعدش شکمم ی حالت انقباض به خودش گرفت و درد داشتم خونریزیم قطع شد و ببخشید فقط ی لخته اومد چرا اینطوری شدم فکر نمیکردم ی بار حموم کردن انقدر تاثیر داشته باشه عذاب وجدان گرفتم

خدا جونم شکرت...
خیلی برام مهمه میخوام بدونم خوب هست واقعا روشش نتیجه میده

شرمنده اطلاعاتی آزش ندارم فقط چون قبلا یادمه یکی در موردش یه چیزایی گفت.... 

شاید دوستان بدونن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستی آنا جون اینم بگم من چندجا خوندم امپولای انوکسان هواگیری نمیخاد...

ولی بعضیاشون نصفش هواس..  کلا نسبت به هپارین حجم مایع کمتری داره...

همسرمم هواگیری میکنه.. اشکال نداره که؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آنا جون من چند وقت بود تو پریودم میرفتم حموم زیر دوش نمیرفتم دیروز یهو لرزم گرفت نتونستم تحمل کنم رف ...

عزیزم شنیدم بعضیا حموم که میرن یا آب بهشون میخوره پریودشون قطع میشه.... 

منم وقتي میرفتم یه روز لااقل قطع میشد.... 

اما یه مدته سعی میکنم دیگه نرم.... 

بعد پسرم یه مدت سهل انگاری کردم و رعایت نکردم حس میکنم باز هم لخته هام بیشتر شده هم رنگش کدر شده در حالی که مدتی بود قرمز بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی آنا جون اینم بگم من چندجا خوندم امپولای انوکسان هواگیری نمیخاد... ولی بعضیاشون نصفش هواس.. &n ...

والا همسر منم هواگیری می‌کرد انگار که وسواس داشته باشه.... 

به نطرم نیازی نیست اما همسر من ناخودآگاه هواگیری می‌کرد.... 

والا همسر منم هواگیری می‌کرد انگار که وسواس داشته باشه....  به نطرم نیازی نیست اما همسر من ناخ ...

دقیقا... چون ب هپارین عادت کردن رو آنوکسانم هواگیری میکنن...

فقط اگه بتونم شجاع بشم خودم بزنم خیلی خوبه😂

من اصلا از رژیم حبر نداشتم فقط شما گفتی اب زیاد بخور وسط های سیکل هم باز از شما شنیدم سفیده تخم مرغ ...

عزیزم من سعی کردم تموم موارد رژیم رعایت کنم خدارو شکر با 28 تا تخمک فقط روز اول درد داشتم و چند روز بعدش هم دیگه پریود شدم و خیییلی حالم بهتر شد، پس میخوام بگم واااقعا رژیم هایپری را باید جدی بگیریم، مخصوصا برای من و. امثال من که پلی کیستیک هستیم

عزیزم شنیدم بعضیا حموم که میرن یا آب بهشون میخوره پریودشون قطع میشه....  منم وقتي میرفتم یه رو ...

خیلی بد بود تا حالا انقدر واضح تاثیرشو ندیده بودم کلا دیشب شکمم انگار ورم کرده بود در حالی که نفخم نداشتم... خدا به خیر کنه...

فکر میکنم شاید دلیل اندومتریوزم همین رعایت نکردن این چیزاست

خدا جونم شکرت...
آنا جان من روز سوم شروع به  سوزن زدن کردم روز اول ی دونه hmg گونال اف 150 روز دوم هم همین روز س ...

عزیزم برای منم از روز هفتم و بعد از سونوی دوم ستروتاید تجویز شد