2777
2789

من یک پسر ۳ ساله و یک دختر نه ساله دارم، وقتی با هم بازی میکنن همش جیغ و سر و صدا ، آروم نمیگیرن یا با هم دعوا میکنن، مشاورم بردم دخترم رو همکاری نمیکنه بیش فعال هم‌نیست، کارای خونه زیاده ، از ۶ صبح تا ۱۲ شب راه میرم ، صبحانه مفصل شام‌و‌نهار مفصل ، یه کوه ظرف جمع میشه ، ریخت و‌پاش هم  دیگه نگم ، تا ادویه های یخچال هم‌ خالی میکنن، اصلا فرصت نمیکنم از خونه در بیام، همش سرم پایینه دازم جمع میکنم، حوصله کمکی هم ندارم هر روز بیاد خونمون، سختمه، یه غریبه همش تو دست و پام باشه، باورتون میشه کلی لباس سفازش دادم تو کمد مونده نمیتونم برم بیرون بپوشم، الکی پول دادم، وقت نمیکنم، همسرمم کمکم میکنه با این که سرش شلوغه ولی دردی دوا نمیکنه، نمیدونم بقیه مزدم چه جوری وقت ازاد دارن انرژی دازن تو خیابوونا راه میرن فیلم‌ نکاه میکنن

غیر عادی به نظر میاد در این حد کار و شلوغی 🤔

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اومدم ببینم بقیه چجوری کنترل میکنن

شرایطم مشابه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دختر۹ساله بهش مسئولیت بده مثلاشستن ظرف یه وعده یاجمع کردن لباسا یاپهن کردنش و۰۰۰

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خب حداقل یکی از وعده های غذایی رو حاضری کن تا انقد نخوای تو آشپزخونه باشی 

تایمی که دخترت مدرسس و کوچیکه خوابه سعی کن کارای اساسی رو انجام بدی وسیله های اضافی رو بریز دور خونه رو هم خلوت کن تا کمتر ریخت و پاش بشه 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

انگار من پیام گذاشتم .امروز منم تا مرز سکنه برون اینا.تازگیا از اعصاب انگشت شستم لمس میشه از اعصاب

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

البته ناشکری نمیکنم خدا رو شکر سالم هستن ولی الان که اومدم اینجا خیلی خستم، مامانا درک میکنن، همه چیز بچه هام باید عالی باشه کلا کمال گرا هستم ، کلی وقت میذارم برای تغذیه مدرسه، امتحان  های دخترم، در کل خانواده برام مهمترین چیز دنیاست فقط نمیدونم چه جوری خستگیمو از بین ببرم 

بچه ی نه سالت که رفت مدرسه اون یکی هم بفرست کلاسی چیزی 

اول بخودت برس ول کن کار خونه رو یه روزم مفصل نذار غذارو

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

سخت میگیری زیادی 

باور کن اصلا نیاز نیست همییشه ناهار و شام مفصل باشه یا خونه برق بزنه 

اینم که عصبی میشید از سروصدا یه بخشیش به خاط اینه که برای خودتون وقت نمیزارید 

یه تایمی که شوهرتون هست میتونه بچه رو نگه داره یا مثلا یه اشنا میتونه بیاد و پیششون حتما با دوستات قرار بزار برید بیرون یا هودت یه کلاس ثبت نام کن که تایمش بخوره بهت

از ۶صبح تا ۱۲ شب چیکار میکنی؟؟؟ فقط درحال پخت و پز و بشور و بساب؟؟؟ چه خبره اخه؟؟؟؟؟؟؟

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت