2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
بچه ها چرا جواب منو ندادید. 😔😔😔

عزیزم اولا اکثر دوستان پستارو دونه دونه میخونم و احتمالا هنوز پستت رو ندیده بودن.... 

من خودم تازه به پستت رسیدم.... 

عزیزم برا مادر شدن شرط اول صبوریه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا کمتر شده.چرا موعد پریوده.اما برام عجیبه چرا باید با این همه پروژسترون باز پریود بشم

عزیزم من دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم ولی لک بینی‌ام دو ماه طول کشید قطع بشه.... 

خودتو نگران نکن.... 

وقتی لک داری تنها کاری که میتونی بکنی استراحت و پروژسترونه همین.... 

قطع شدنشم زمان میبره.... 

نگران نباش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا آزمایش دارم😊 امروز ۱۳ روزه میگذره خدا به خیر کنه انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم آز دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
 این آزمایشگاه که رفتم گفتن میفرستن تهران واسه همین طول میکشه جوابش .من شهرستانم.همین طول کشیدن ...

عزیزم آمینو آخرین راهه.... 

پس شک نکن به آیمنو اصلا کارت نمیرسه.... 

نهایت همون سلفری و.... 

سلام به همه💟💟💟💟💟💟💟💟 من انعقاد خون دارم و هپارین ۵۰۰۰ برام نوشته هر ۱۲ ساعت ۱عدد کل سرنگ انش ...

عزیزم هپارین روزی دو تا بود.... 

دزش یادم نیست اما نگران نباش.... 

بعضیام هپارین رو داشتن که اون روزی دو تا بود.... 

چرا اتفاقا لوتیروکسین می خورم البته تیروئیدم بالا نبود ولی چون دکتر می خواست زیر. باشه بهم قرص داد ح ...

پس عزیزم بهتره نخوری چون اثر لوو رو از بین میبره.... 

ببین برا کم کاری ۴ قلم ممنوعه.... 

قند و شیرینی‌جات مصنوعی.... 

سویا.... 

خانواده کلم.... 

بادوم زمینی.... 

ان شاالله پایان همه ی زحمتها و سختیهات خیر و خوشی باشه عزیزم

ایشالله برای تمام منتظرای نی نی سایت و تمام منتظران دنیا

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه عزیزم اینجوریا هم نیست همه هایپریا عوارض ندارن اتفاقا هایپر شدن اگه بدون عوارض باشه خوبم هست ی ...

نمیدونم ولی من ب حدی دردام بالا بود ک اصلا اصلا نمیخوام دوباره تکرار بشه برام این دردا و برای کسی ایشالله نشه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم آمپول تو باروت سینافکت بود؟؟؟ 

سلام عزیزم ی دونه از آمپولا رو سوم زدم زیر جلدی بود حروف اولش ست بود فک میکنم به انگلیسی زده بود سترویا یادم نیس تو بازو زدم من روز ششم دوتا فولی داشتم 9 و11 گفتن سیکل ای وی اف متوقف وبرامiuiتجویز شد به نظرتون میتونم باiuiجواب بگیرم بادوتافولی که روز 6 سایزشون انقد هس اسپرم شوهرم میگن خوبه فقط ی مشکل کوچیک هس که شکل اسپرم هس 20 درصد سالمه و من خودم مشکلی ندارم تو سونا های قبل همه چیزم خوب بود فقط سری قبل تو سونوم یکی از تخمدانم زدن pcoکه قبلانبود و این سری که سونو کرد اسمpcoنیاورد و گفت تخمدانت خوبن ولی چر ا به داروها جواب ندادن  خود دکتر هم تعجب کرد گفت سیکل  ای وی اف متوقف میره برای ماه بعد من ذخیرم 2.48، 28 سالمه لوله هام تو عکس باز بودن ولی اصلا باردارنمیشم دیگه دوماه دیگه میشه  سه سال نمیدونم فولی هام درحد نرمال نمیرسن   اسپرم به تخمک نمیرسه  یا تخمک آزاد نمیشه مشکلم نمیدونم که چرا باردار نمیشم و علت نامشخص میدونم 

...... 
عزیزم احتمالا رژیمتم رعایت نکردی که جلوی عوارضش رو بگیره....  عیبی نداره میدونم داری سختی میکش ...

من اصلا از رژیم حبر نداشتم فقط شما گفتی اب زیاد بخور وسط های سیکل هم باز از شما شنیدم سفیده تخم مرغ لازمه خوردم ولی ن سفت سخت اخه از سفیده متنفرم

نه عزیزم اینجوریا هم نیست همه هایپریا عوارض ندارن اتفاقا هایپر شدن اگه بدون عوارض باشه خوبم هست ی ...

عزیزم اکثر دوستان تعریفشون از هایپری همین عوارضشه.... 

فرق بین هایپر شدن و درگیر عوارض شدن رو نمیدونن.... 

ضمنا اگه تعداد بالا باشه احتمال پوچ بودن هم بالا میره پس در هر شرایطی هایپری خوب نیست فقط هایپر شدن وقتی خوبه که تخمدانات قبلش حسابی پرو پیمون بشن و فولیکولا پوچ نشن..... 

مورد کم نداشتیم که سی به بالا فولیکول داشته اما تهش یکی دو تا جنین بیشتر نداشته..... 

بهترین حالت همون ١٠ ال ١۵ تخمکه که کیفیتشون خوب باشه.... 

کمیت بیشتر که میشه کیفیت پایین میاد.... 

سلام عزیزم ی دونه از آمپولا رو سوم زدم زیر جلدی بود حروف اولش ست بود فک میکنم به انگلیسی زده بود ستر ...

عزیرم ستروتاید بوده؟؟؟؟؟ 

روز سوم ستروتاید شروع کردی؟؟؟؟ 

مطمئنی؟؟؟

عزیزم مورفولوژی همسرت خوبه البته اگه مرکز ناباروری آز اسپرم داده باشه.... 

برا ما با مورفوی بین صفر و یک جواب گرفتیم تازه بعدش طبیعیم باردار شدم.... 

عزیزم انشالله خیری تو این سیکلت باشه.... 

عزیزم اگه پانکچر مجدد داری خوب باید از الان رژیمتو رعایت کنی هم هایپر نشی هم اینکه تخمکات تقویت بشن. ...

عزیزم بار اوله که میخوام میکروکنم دکتربرام فرنیل اید نوشته

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
من اصلا از رژیم حبر نداشتم فقط شما گفتی اب زیاد بخور وسط های سیکل هم باز از شما شنیدم سفیده تخم مرغ ...

عزیزم دیگه گذشته اما شما حتما کم کم باید از شروع آمپولا این رژیم رو رعایت میکردی.... 

معلومه ریسکشو داشتی باید بهت میگفتن.... 

الان لااقل سفیده سعی کن زیاد بخوری.... 

سفیده سرشار از آلبومین.... 

کسایی که هایپر میشن براشون سرم آلبومین تجویز میشه.... 

با غذات قاطی کن بخور.... 

مستقیم و خالی خالی نخور که بتونی بخوری...