2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
پس عزیزم بهتره نخوری چون اثر لوو رو از بین میبره....  ببین برا کم کاری ۴ قلم ممنوعه....  ...

واقعا نمی دونستم من عاشق شیرینجاتم🙊

ولی خب ممنون ازراهنماییتون سعی می کنم رعایت کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وا یعنی چی مهمه؟؟؟  ببین حال و روز دوستمونو!!!!  ضمنا خوب رو کیفیت تخمکام اثر می ذاره... ...

وای آنا جون واقعا اثر داره نمی دونستم فکر می کردم مهم نیست چون فاصله داره حالا چیکار کنم من اصلا هیچی رعایت نکردم فقط تخم مرغ روزی یکی هر روز می خورم سبزیجات ومیوه هم  میخورم ولی گوشت ومرغ کمتر یعنی اینقدر استرس دارن زیاد میل به غذا ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب از نظر ایمنی انعقادی هم اگه چک نشدی حتما بررسی کن....  چون بهتره جنینات هدر نرن و به جواب ...

من یه سری آزمایش دادم ایمنی انعقادی ولی دکار همشو برام ننوشت ولی جوابشم دقیقا نمی دونم چی بود رفتم دادم به دکتر گذلشت تو پروندم هیچیم بهم دربارش نگفت الانم هر وقت میرم پروندمو می بینم هیچی از اون برگه ها نیست تو پروندم حالا نی خواستم یه روز تا دیر نشده برم کپیشو از آزمایشگاه بگیرم اگه هنوز داشته باشن

عزیزم برا آندومتریوز خوب نیست....  اگه مطمئنی برات ضرر نداره بخور وگرنه بهتره ریسک نکنی....&nb ...

آدنومیوز داشتم که بهم دیفرلین داد حالا قرار همزمان لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کنم ببینم چی میشه اگه شد واسه زمان انتقال بخورم

عزيزم من يك مدت كلا خيلي زياد شير سويا ميخوردم از قبل از تخمك كشي ميخوردم تا بعدش هم با اينكه انتقال ...

عزیزم یه سوال داشتم 🍃

من میخوام از خودم شجاعت نشون بدم و امپول انوکسان رو خودم بزنم. قلق خاصی داره خودم بخوام بزنم؟باید تکیه بدم جایی درسته؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

خانوما اینجا کسی آی وی ام می دونه چیه کسی انجام داده همون روشی کخهتخمکهارو تو آزمایشگاه با آمپول بزرگ می کنن یعنی داروی کمتری وارد بدن مادر میشه ؟

اگه هست کجا انجام میدن؟

وای آنا جون واقعا اثر داره نمی دونستم فکر می کردم مهم نیست چون فاصله داره حالا چیکار کنم من اصلا هیچ ...

عزیزم شما مکملاتو بخور.... 

هنوز زمان داری.... 

تا جایی که میتونی از این به بعد رعایت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خوردن آلوچه تو سیکل که ضرر نداره؟

فکر نکنم ضرری بکنه مگه اینکه مناسب طبعت نباشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@sm_pa     من و دختری دستو صورت نشسته پریدیم تو سایت ببینیم آزمایشت چیشد😍😍☘🍀🍃

دیشب حسابی برای تو و الهام جون دعا کردیم💞😙😚

ان شاءالله که خوش خبری برامون☺

@elhamiiiiiiiii    

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم یه سوال داشتم 🍃 من میخوام از خودم شجاعت نشون بدم و امپول انوکسان رو خودم بزنم. قلق خاصی داره ...

عزیزم فکر کنم خودت بخوایی بزنی نشسته باشی راحتتره.... 

من چند باری خودم زدم نشسته تونستم بزنم.... 

اینطوری شکم یه کوچولو جمع میشه مثل همون نیشگون عمل میکنه.... 

البته برا شما شکمت فکر کنم دیگه سفته و به نیشگون نیازی نیست..... 

صفحه ۶ رو بخون شاید کمکی بکنه.... 

خانوما اینجا کسی آی وی ام می دونه چیه کسی انجام داده همون روشی کخهتخمکهارو تو آزمایشگاه با آمپول بزر ...

یه بار یکی از دوستان در موردش یه چیزایی گفت اما چیزی یادم نمونده.... 

سلام بله ظهر حاضر میشه التماس دعا🙏

وای من ک تا ظهر طاقت نمیارم.انشالله ک ب حق این شبای عزیز حتما مامانی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین