2777
2789
عنوان

از فکره پسره خوابم نمیبره

153 بازدید | 23 پست

دانشجوییم ...۳ روزه پیش سر کلاس جلو استاد بهم گفت احمق منم جوابشو دادم اینجا مطرح کردم  گفتن باهاش حرف نزن  منم نه به خودش نه دوستاش سلام نکردم این چند روزه 

روزه بعد پیام داده ولی من دایرکتشو باز نکرده حذف کردم نوتیفشو  سر سری خوندم معذرت خواهی کرده بود ،حالا دیروز دوباره اومد دانشگاه من دیدمش پیش دوستاش بود اونم دید ،اومد سمتم ولی من پیچیدم رفتم تو راهرو دیگه ای ، آخر کلاس دوستش صدام زد مجبوری وایسادم اومد گفت پشیمونه و فلان گویا همون استاد سر کلاس سرزنشش کرد معذرت خواهی کرد لطفا جوابشو بده حالا که حضوری صحبت نمیکنی

منم گفتم بعدا 

حالادایرکتشو حذف کردم  چطوری جوابشو بدم پیامشو کامل نخوندم  لطفا راهنمایی کنید 

لطفا عقدمون نکنید و نگید مثله رمانه چون حلقه دستش دیدم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگیر بخواب

نمیبره بعد این هم اتاقی ها هی میگن فلانی چیکارت داشت منم به اونا نگفتم پس نمیتونم ازشون راهنمایی بخوام اومدم اینجا

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

اه خط آخرو نوشتی همه تخیلاتم خراب شد

😂😂اگه سینگل بود و سر جهازی میدادن هم نمیخواستمش گفتم جلو جلو بگم

بهش پیام بدهبگو پیام عذرخواهیتو دریافت کردماگر می پذیری ازش بگو میپذیرم اگر نه هم که بهش بگو نمیپذیر ...

همین متنو بگم ؟

محلش نده

یعنی به قیافه گرفتن ادامه بدم ؟این دوستش قبلا یه کاری برام انجام داد رودربایسی دارم وگرنه به اون قزمیت اصلا کاری ندارم

بله همین متنو بگوفقط به جای خط اخر رک بگو پذیرفتی یا نپذیرفتی ازش

ممنونم ❤️