2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!! وای من اندومتریوز خفیف دارم و بعد انتقالم تا دوهفته شیر سویا میخوردم نکنه بر ...

عزیزم نمیدونم اما خوب احتمال داره تشدیدش کنه.... 

برا همینه همیشه تاکید دارم رژیم دیگران رو کوپی برداری نکنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاله بحق این شب عزیز صبح خوش خبر با دست پر از آزمایشگاه برگردی خونه.....

انشالله 

ممنون عزیزم

خدا رحمتش رو شامل حال همه چشم انتظارها کنه

(الهی آمین)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=91285358]عزیزم برا مهار سیستم باروریته....  من اولین باره می‌شنوم از روز سوم ستروتاید شروع بشه....  ...حالا فردا که رفتم بهش میگم حتی داروخونه هم زده از شش سیکل به بعد خودمم تعجب کردم دستیارش گفت از روز سوم بزن

...... 
[QUOTE=91285358]عزیزم برا مهار سیستم باروریته....  من اولین باره می‌شنوم از روز سوم ستروتاید شر ...

چی بگم والا..... 

احتمالا پرستاره کارو خراب کرده.... 

احتمالا دکتر تو نسخت زده ۶ به بعد که داروخونه اونطوری نوشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا مهار سیستم باروریته....  من اولین باره می‌شنوم از روز سوم ستروتاید شروع بشه....  ...

آنا جان من روز سوم شروع به  سوزن زدن کردم روز اول ی دونه hmg گونال اف 150 روز دوم هم همین روز سوم همینا به اضافه سترگ تاید که میشه روز 5 سیکلم تزریق کردم

...... 
آنا جان من روز سوم شروع به  سوزن زدن کردم روز اول ی دونه hmg گونال اف 150 روز دوم هم همین روز س ...

خوب پس روز 5 شروع کردی.... 

اما معمولا ۶-٧ روز که تحریک تخمدان شروع میشه ستروتاید رو میزنن.... 

من یادمه برا من از سونوی دومم ستروتاید شروع شد.... 

آنا جان من روز سوم شروع به  سوزن زدن کردم روز اول ی دونه hmg گونال اف 150 روز دوم هم همین روز س ...

عزیزم من خودم دو دوره سیکلم با ستروتاید بود.... 

ستروتاید برا من کلا سه تا بیشتر نبود.... 

فکر کن اون سه تا جزء آخرین تزریقام بود و دو روز بعدش پانکچر شدم.... 

فکر کنم روز ٨ و ٩ و ١٠ سیکل داشتم.... 

به نظر میاد برات زود شروع کردن..... 

آنا جون خدا خیرت بده نمیدونی چقدر دعا پشت سر خودت و فرشته هاته

فدات عزیزم..... 

چرا نمیدونم خوبم میدونم که دوستان هیلی در حقم لطف دارن.... 

یه دنیا ممنونتونم و دست تک تکتونو میبوسم....